de Unregistered » Sâm Mai 10, 2003 7:00 am
Intr-un fel, aveti fiecare dreptate. Nici eu nu suport sa ascult manele, nu-mi plac. Dar tot la fel, poate altii nu suporta sa asculte muzica mea preferata... E drept ca manelele astea sunt "de duzina", majoritatea au texte facute pe acelasi calapod, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i tratam de sus pe manelisti. In fond si la urma urmei, rromi sau nu, si ei sunt oameni. Inculti sau nu, nu avem nici un drept sa-i judecam.
Dupa cum am observat, pe forumul asta exista cateva persoane- nu dau nume- care se cred cei mai mari artisti, cred ca detin adevarul suprem intr-ale muzicii. Dragii mei, daca sunteti "cei mai cei" si va permiteti sa criticati orice pe oricine (nu ma refer acum doar la manelisti!), cum se face ca inca n-m auzit de voi?! Unde sunt capodoperele voastre muzicale? In underground? Da, veti spune ca nici de mine n-ati auzit... diferenta e ca eu nu ma leg de altii inainte de a ma autocritica pe mine, sa stiti! E adevarat, traim intr-o tara democratica si fiecare are dreptul la o parere... dar cele mai multe thread-uri se transforma in jigniri la adresa celor care "indraznesc" sa propuna un subiect de discutie... care, sa zicem asa, nu le "convine" DOMNILOR MARI MUZICIENI DE UNDERGROUND care se fataie pe aici. V-ati legat de TNT, de tot ce ati prins, v-ati legat de Moga si de multi altii- bun, calitatea, vocile, compozitia, TOTUL este indoielnic la acestia, dar decat sa stam si sa-i criticam, mai bine ne-am stradui sa-i inlocuim- sa fim mai buni nu doar din punct de vedere muzical, ci si sufletesc. Doar suntem oameni si nu animale- let's be civilised.