Sondaj: Body&Soul in 3...(suna bine?)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sondaj: Body&Soul in 3...(suna bine?)

Mesajde SweetDream » Mar Apr 29, 2003 2:32 pm

Am vazut de curand noul clip Body&Soul si...mi se pare OK. Tipii arata bine iar piesa ( sau piesele, ca nu m-am prins care-i faza ) suna destul de bine fatza de ceea ce ascultam pana acum pe vechile discuri Body&Soul. ---Schimbare???---
Cineva spunea (pe un forum mai vechi) ca dupa ce pleaca bogdan pot sa stea acasa si sa nu mai cante dar bine ca n-au ascultat ca vad ca ne-au facut o surpriza placuta.
Despre clip... parca se putea si mai bine. Poate data vitoare...

Apropo, are cineva piesa ?
SweetDream

E de bine

Mesajde brunetzica » Mar Apr 29, 2003 10:07 pm

M-au uimit baietii. Vad ca se poate si fara bogdan si e chiar mai bine decat inainte.Sper s-o tzina tot asa!(misto coregrafia)
Pa-PA
brunetzica

Re: E de bine

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 11:28 pm

Initial trimis de brunetzica
M-au uimit baietii. Vad ca se poate si fara bogdan si e chiar mai bine decat inainte.Sper s-o tzina tot asa!(misto coregrafia)
Pa-PA

Mi-e scarba de atata autopublicitate... Ba, v-au murit cumva laudatorii, si ati ajuns sa va laudati singuri? Asta in termeni medicali se numeste narcisism, pentru ca sa intelegeti si voi... sunteti de cacat...
Ce-ar fii daca trupele din romania toate ar veni in criza de atentie pe acest forum sa posteze cum ca sunt multumite de melodiile lor . Asta stim si noi (ca sunt multumite) ca doar nu suntem tampiti...
Unregistered

Re: Re: E de bine

Mesajde Unregistered » Mar Apr 29, 2003 11:52 pm

Initial trimis de Unregistered

Mi-e scarba de atata autopublicitate... Ba, v-au murit cumva laudatorii, si ati ajuns sa va laudati singuri? Asta in termeni medicali se numeste narcisism, pentru ca sa intelegeti si voi... sunteti de cacat...
Ce-ar fii daca trupele din romania toate ar veni in criza de atentie pe acest forum sa posteze cum ca sunt multumite de melodiile lor . Asta stim si noi (ca sunt multumite) ca doar nu suntem tampiti...

Asta este INTELIGENTA !Asta este farmecul forumului !
Tu n-ai de unde sti cine sunt eu ,eu n-am de unde sti ca tu nu esti
dusmanul lor cel mai aprig !
Bine ai venit in lumea barfelor !

Argumente domnilor ! Nu presupuneri !

La buna rescriere !
Unregistered

Re: Sondaj: Body&Soul in 3...(suna bine?)

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 12:38 am

Initial trimis de SweetDream
Am vazut de curand noul clip Body&Soul si...mi se pare OK. Tipii arata bine iar piesa ( sau piesele, ca nu m-am prins care-i faza ) suna destul de bine fatza de ceea ce ascultam pana acum pe vechile discuri Body&Soul. ---Schimbare???---
Cineva spunea (pe un forum mai vechi) ca dupa ce pleaca bogdan pot sa stea acasa si sa nu mai cante dar bine ca n-au ascultat ca vad ca ne-au facut o surpriza placuta.

..mai sa fie: dar elastici tre' sa mai fie unii de ajunga sa se pupe-n fund de unii singuri....

..sau bicefali..

..sau siamezi..

...chiar asa: v-au murit laudatorii?

..mai aku o luna va spurcaiati unii pe altii pe forum ..la vedere ... care e mai tare, care e mai vocal , care e mai dansator ...

.. sunteti tineri si voinici ...haideti la mine la ferma ..ca va gaseste tata de lucru ... PE CINSTITE ..nu pe furate

..si apropos: TOT PLAYBACK SI ANUL ASTA?????
Bortzianu'
Junior Member

Nu se stie niciodata

Mesajde brunetzica » Mie Apr 30, 2003 2:34 pm

Oare Bogdan va canta live????!!!!! ............
brunetzica

Mesajde SweetDream » Mie Apr 30, 2003 3:03 pm

Dupa parerea ta ar trebui sa nu mai existe astfel de forum-uri si sa nu se mai vb despre nici o trupa ca nu cumva sa se faca reclama.
Daca se initiaza astfel de discutii inseamna ca sunt si oameni interesati sa asculte parerile altora despre un anumit subiect si implicit sa-si spuna parerea.
Poate ca cea mai mare reclama le-o faci chiar tu ‘Bortziane’, fie ea si negativa
SweetDream

Mesajde Darec » Mie Apr 30, 2003 9:39 pm

Dupa parerea ta ar trebui sa nu mai existe astfel de forum-uri si sa nu se mai vb despre nici o trupa ca nu cumva sa se faca reclama.
Daca se initiaza astfel de discutii inseamna ca sunt si oameni interesati sa asculte parerile altora despre un anumit subiect si implicit sa-si spuna parerea.
Poate ca cea mai mare reclama le-o faci chiar tu ‘Bortziane’, fie ea si negativa

Bai, Bortiene, te-a prins... Esti in Body and Soul si noua nu ne-ai spus nimic pana acum. Ar trebui sa-ti fie rusine :) :) ;)
Darec

Mesajde Darec » Mie Apr 30, 2003 9:49 pm

Initial trimis de Darec

Bai, Bortiene, te-a prins... Esti in Body and Soul si noua nu ne-ai spus nimic pana acum. Ar trebui sa-ti fie rusine :) :) ;)

Io eram. Vorba aia The one and the only... PACe:D :D
Darec

Mesajde Unregistered » Mie Apr 30, 2003 9:53 pm

Initial trimis de Darec

Io eram. Vorba aia The one and the only... PACe:D :D

Dca e in Body si Soul, vreau si eu un autograf.....(am glumit)
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 30, 2003 11:16 pm

Initial trimis de Darec

...ma nu fa glume d'astea ca te mai crede careva!!!!

.... sunt intr-o trupa al carei nume incepe cu "B" ..dar in nici un caz B si S !!!! ..si apoi ...la noi chiar se canta live ...

...tu nu vezi ca astia de la B si S sunt toti "unregistered"????
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde SweetDream » Joi Mai 01, 2003 12:18 am

Initial trimis de Bortzianu'

.... sunt intr-o trupa al carei nume incepe cu "B" ..dar in nici un caz B si S !!!! ..si apoi ...la noi chiar se canta live ...

Cand intra astia de la B si S ( ca vad ca stiti cam multe) imi dati si mie un tel sa le spun si eu cateva vorbe.
Tinem legatura!
SweetDream

Mesajde Darec » Joi Mai 01, 2003 12:18 am

Initial trimis de Bortzianu'

Gata, gata...

:D :D :D :D
Darec

Mesajde Unregistered » Joi Mai 01, 2003 12:50 am

Initial trimis de Darec

Gata, gata...

:D :D :D :D

Mai usurel!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 10:11 pm

Parca tot mai bine era cu bogdan!Mie-mi pare rau ca a plecat si abia astept sa scoata pe piata ceva. Apropo, nu l-am mai vazut de mult, stie cineva ceva de el?
Astept raspuns urgent...
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:21 am

Initial trimis de Unregistered
Parca tot mai bine era cu bogdan!Mie-mi pare rau ca a plecat si abia astept sa scoata pe piata ceva. Apropo, nu l-am mai vazut de mult, stie cineva ceva de el?
Astept raspuns urgent...

...cred ca e pe la maestrul costica ionita..fara misto .. acolo ajung toti care vor sa se relanseze cu ceva beton...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde The Baby Girl » Dum Mai 04, 2003 6:50 pm

Eu zic ca thread-ul a expirat!!! Baietii de la B&S cred ca dau bairam de fericire ca l-i s-a acordat atata timp....
Parerea mea despre ei este ca ei, saracii, incearca sa revina, insa eu zic ca ar trenui sa-si vada lungul nasului si sa-si dea seama ca lumea ii cunoaste numai prin prisma melodiei "Superfemei", care sa recunoastem, a prins!
Imi pare rau, insa ca nu-si mai revin din vis! Baieti, sunteti deja batrani! Intemeiati-va o familie, copii, un caine, o nevasta si mai calmati-va cu facutul muzicii!
Oricum, deja vad ca v-ati cam pierdut increderea in voi insiva! De ce spun asta? Pai, daa aveti incredere in voi, cum se explica faptul ca sunteti formatia care foloseste cel mai mult efectul numit Antares....Si nu trebuie sa te afli in industria muzicala sa iti dai seama de acest lucru!

Eu zic sa va mai ganditi...Poate exista alte moduri de a face bani in viata, in afara de concerte playback...:sperm:
The Baby Girl
Junior Member

Re: Sondaj: Body&Soul in 3...(suna bine?)

Mesajde drumplayer » Dum Mai 04, 2003 6:54 pm

...

..........io am auzit ca se produc singuri...si isi compun piesele singuri.. deci is ok... ptr cine asculta asa ceva..:confused:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Sondaj: Body&Soul in 3...(suna bine?)

Mesajde drumplayer » Dum Mai 04, 2003 6:55 pm

.... da daca, canta playback is nashpa!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii