lumea viseaza
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
lumea viseaza
ce ziceti de unu' feat. alexandra - lumea viseaza ?? cine o fi alexandra?..
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Alexandra Ungureanu, ex-vocea de la Sistem, participanta la preselectia EuroVision. devenita mai nou, una din protejatele Paulei Seling, si amandoua "protejatele" lui Marius Moga. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Hmmm...
Interesanta melodia... Imi place... Si clipul e reusit...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
sohatzky , pe Muzica e deschis un subiect : UNU` . De acolo afli mai multe si despre Alexandra si despre piesa.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Alexandra Ungureanu inainte de toate a fost backing vocal la Paula Seling, la fel k Japhet, baiatul din clipul UNU` "cantec pt sanatatea ierbii" ! apoi ea a pus vocea pentru Sistem la "emotii" si "senzatii" ! a urmat colaborarea la proiectul UNU` cu 2 melodii : "lumea viseaza" si "am gresit putin" ! a participat la Mamaia acum 2 ani parca si anul asta la preselectia pentru Eurovision cu o melodie facuta de Moga si din cate stiu eu o sa apara in curand un album solo al Alexandrei! mi se pare k are o voce foarte buna si k o sa auzim de ea destul de des de acum inainte pt k multi vor colaborari cu ea!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
videoclipul...
am vazut si eu videoclipul... mda, destul de interesant... numai ca mi se pare cunoscuta ideea. o fi videclipul nou de la unu' regizat de andreea paduraru?? cat despre alexandra... interesanta ascensiune...
-
sohatzki - Junior Member
Initial trimis de Nightwish
Alexandra Ungureanu, ex-vocea de la Sistem, participanta la preselectia EuroVision.
Eu am vazut-o la preselectie si mi s-a parut stearsa... Vorbesc de prestatia live... Nu are volum de loc fata aia... Pana si afonul de taica-miu si-a dat seama... Nu am ascultat nici o inregistrare de studio, dar probabil pe CD suna bine... normal, computerul face minuni...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Eu am vazut-o la preselectie si mi s-a parut stearsa... Vorbesc de prestatia live... Nu are volum de loc fata aia... Pana si afonul de taica-miu si-a dat seama... Nu am ascultat nici o inregistrare de studio, dar probabil pe CD suna bine... normal, computerul face minuni...
..ma ..eu am vazut-o la taverna ... acolo mi-a placut ..in rest ..nu prea...
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: videoclipul...
Initial trimis de sohatzki
am vazut si eu videoclipul... mda, destul de interesant... numai ca mi se pare cunoscuta ideea. o fi videclipul nou de la unu' regizat de andreea paduraru?? cat despre alexandra... interesanta ascensiune...
bogdan de la unu' l-a facut
-
aspyrin - Junior Member
Clipul a inceput sa fie tot mai difuzat pe posturile de muzica , astea doua pe care le avem in tara. E dragutz , nu am ce zice , am mai spus-o , inceputul e interesant. Singura parte din el care nu imi place e cea cu globul pamantesc, care pare a fi destul de infantila.Atat.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Ce sa zic? Clipul e reusit, ceva deosebit pentru muzica romaneasca
piesa e buna, mai ales refrenul, dar... strofele sunt prea "sufocate" de efectele pe voce. S-a incercat un trance acolo... cat despre vocea Alexandrei Ungureanu, am prins si eu la Tv din intamplare un concert live Holograf- Alexandra a cantat cu Bittman... da, nu prea are volum -----> dar asa cum pot exista si persoane cu mult volum, dar cu un timbru urat, pot exista si oameni cu mai putin volum, dar cu o voce calda. Ce-i drept, ar putea canta si altceva
let's wait and see!

- songbird
viseaza..
mda si mie mi se pare ca se vrea a fi un trance... da' raman la ideea ca videoclipul nu este prea original, chiar daca l-a facut bogdan de la unu'..:rolleyes:
-
sohatzki - Junior Member
ce MIKA e lumea !
ca tot am vazut mai sus ca oamenii astia prefera sa cante in familie (si stiu bine ce zic) hai sa va zic ca: maimutoiu ala dru clain e singuru care a scapat necuplat din UNU',(frate, vorbisi la premiile MTV romania in engleza; asa epatezi si-n america la "bodega drunken awards" vorbind in romana?) in rest, daca tot vorbim de clipurile lor, Alenadra Ungureanu e combinata cu K Japhet din "Iarba" si are acnee . . . el nu. Nebunaticilor !
- Unregistered
visati la cai verzi
bine . . . si daca nu s-ar potrivi ar avea cineva ceva impotriva. Chiar nu va dati seama ca n-are relevanta cat CREDETI VOI ca se potrivesc? Bravo Alexandra, Bravo K Japhet !
- Unregistered
Re: ce MIKA e lumea !
Initial trimis de Unregistered
ca tot am vazut mai sus ca oamenii astia prefera sa cante in familie (si stiu bine ce zic) hai sa va zic ca: maimutoiu ala dru clain e singuru care a scapat necuplat din UNU',(frate, vorbisi la premiile MTV romania in engleza; asa epatezi si-n america la "bodega drunken awards" vorbind in romana?) in rest, daca tot vorbim de clipurile lor, Alenadra Ungureanu e combinata cu K Japhet din "Iarba" si are acnee . . . el nu. Nebunaticilor !
stii, cel mai mult imi plac mie oamenii care vorbesc fara sa stie....despre ce e vorba...

- usualflow
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii