trupele de la popstars
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
trupele de la popstars
Cum vi se par trupele alese la Popstars?astept parerile voastre obiective si(va rog,daca se poate)exprimate civilizat.
- Lidia
sincera sa fiu unii din copii aia sunt sunt compromis ...si vorbesc de cei mici ....marius moga o sa aiba ceva ceva de lucru cu ei...
iar BLISS ...sunt extraordinari..draguti ..talentati si aici nu mai poate sa.i acuze nimeni ca nu shtiu sa cante pt ca au demonstrat f clar ca shtiu sa cante live...ce sa zic mult noroc...!!!
iar BLISS ...sunt extraordinari..draguti ..talentati si aici nu mai poate sa.i acuze nimeni ca nu shtiu sa cante pt ca au demonstrat f clar ca shtiu sa cante live...ce sa zic mult noroc...!!!
- kheikoa
- Junior Member
super cool
imi plac la nebunie Cocktail sunt super cool si nebunatici.Cel mai mult imi palce de Raluca si Dada care sunt niste scumpici.
Si Bliss imi plac dar ii prefer mai mult pe Cocktail:cool:
Si Bliss imi plac dar ii prefer mai mult pe Cocktail:cool:
- gabytza
- Junior Member
Initial trimis de Zeineb
Da eu eram sigura ca Bliss vor fi castyigatorii ca...na sunt baieti si au mai mult lipici mai ales la fete.Dar preferatii mei sunt Cocktail .Sunt niste copii tare nebuni.Imi place de teo.Si ei vor avea succes ..sunt tineri...talentai...frumosi ,iar restul vine de la sine
Asa e . DAR... pronostic: Cocktail se despart cat de curand(nu sunt omogeni), daca Bliss o sa se inteleaga( o sa treaca peste "shefie") o sa ajunga mari de tot! asta zic eu...
Semnatura nu tre' sa depaseasca 4 randuri !
Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
- NARAYAN
- Junior Member
trupele de la popstars
eu cred ca trupa cocktail este cea mai buna !!!!!mie imi place cel mai mult de dada .este supercool.Am si eu o intrebere : la ce liceu invata?
- cocktail
Re: trupele de la popstars
Mda, cu toata parerea de rau trupa Cocktail a avut o piesa care i-a dezavantajat total. Daca ar fi sa ma refer doar la partea de sound-uri .. a fost cu mult mai slaba calitativ. Mai mult, din punct de vedere al formei muzicale: puntea era mult prea lunga! Trupa nu stiu cat de inchegata - un ar fi hilar prognostic hilar, la fel cum ar fi si in cazul Bliss - . Relatia compozitie-realizare auditiva a fost cea mai bine echilibrata in cazul Bliss, iar baietilor se pare ca "le-a cazut" ca o manusa. COnsider ca Bliss au meritat din plin premiul. Bafta tuturor!
- Unregistered
Re: Re: trupele de la popstars
Initial trimis de Unregistered
Mda, cu toata parerea de rau trupa Cocktail a avut o piesa care i-a dezavantajat total. Daca ar fi sa ma refer doar la partea de sound-uri .. a fost cu mult mai slaba calitativ. Mai mult, din punct de vedere al formei muzicale: puntea era mult prea lunga! Trupa nu stiu cat de inchegata - un ar fi hilar prognostic hilar, la fel cum ar fi si in cazul Bliss - . Relatia compozitie-realizare auditiva a fost cea mai bine echilibrata in cazul Bliss, iar baietilor se pare ca "le-a cazut" ca o manusa. COnsider ca Bliss au meritat din plin premiul. Bafta tuturor!
bliss si.a meritat premiul ...pagina lor e inca in constructie dar pt fani in cateva zile am sa le afisez pagina...

- kheikoa
- Junior Member
Cocktail,trupa de o vara,asha cred...
Melodia e super comerciala si dansanta pt niste pusti ca ei.Mie imi place ,pot sa spun.
Bliss poate va rezista mai mult,ramane de vazut.
Si conceputul de 4 baieti poate ca prinde mai bine!
Melodia e super comerciala si dansanta pt niste pusti ca ei.Mie imi place ,pot sa spun.
Bliss poate va rezista mai mult,ramane de vazut.
Si conceputul de 4 baieti poate ca prinde mai bine!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Hello!
Mie imi plac Cocktail.
Sunt cei mai tari.
Shy Biss sunt buni, dar mai tari sunt Cocktail.
Parerea mea.
Pa
Sunt cei mai tari.
Shy Biss sunt buni, dar mai tari sunt Cocktail.
Parerea mea.
Pa
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Re: trupele de la popstars
Initial trimis de cocktail
eu cred ca trupa cocktail este cea mai buna !!!!!mie imi place cel mai mult de dada .este supercool.Am si eu o intrebere : la ce liceu invata?
E la liceul "George Cosbuc"
- Unregistered
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii