Premiile Muzicale Romanesti...
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Premiile Muzicale Romanesti...
mtv romania... inca niste premii: premiile muzicale romanesti (aka pmr 03). printre nominalizati: bug mafia, dms cu cristina, la familia, parazitii, anna lesko, cristiana raduta, partizan, tnt, unu, nicola, o-zone, sistem, animal x, vh2, vama veche, alina, andra, paula seling, class, directia 5, voltaj, zdob si zdub, blondy, latin express, sexxy, vank, demmo, simplu, iris, benone sinulescu, costi ionita, marco, marius moga, iedera, vita de vie, zob... cam toata muzica romaneasca... sunt 14 categorii: cel mai bun web-site, cel mai bun DJ, cel mai bun hip-hop, cel mai bun artist debutant, cea mai buna piesa, cel mai bun album, cea mai buna interpreta solo, cea mai buna prestatie live, cel mai bun pop, cel mai bun dance, cel mai bun grup, cel mai bun interpret solo, cel mai bun rock si cel mai bun videoclip.
ce ziceti:
1) de eveniment?
2) de nominalizati?
3) de viitorii castigatori?
ce ziceti:
1) de eveniment?
2) de nominalizati?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Re: Premiile Muzicale Romanesti...
Salut!
Da, am vazut ca de cateva zile a aparut pe mtv.ro o sectiune de votare, sincer mie nu mi s-au parut candidatii cine stie ce, dar asta pentru ca altii mai rasariti care sa fi fost mediatizati pe parcursul anului asta nu sunt. In fine, singurii pe care i-am votat cu toata inima au fost Zdob si Zdub, i-am votat la toate categoriile pentru ca sincer, cred ca sunt cei mai buni. Am mai votat si Vank, Class si Parazitii, iar la restul categoriilor am pus mai mult la intamplare.
Castigatorii nu stiu daca o sa fie cei ce merita cu adevarat, dar sper ca voturile sa conteze cat de cat si nu numai vanzarile, caci sunt convinsa ca de exemplu, cei de la animal x au vanzari foarte mari, dar eu personal ii consider niste nimicuri.
Acum de spre evenimentul in sine nu stiu ce sa va spun... iar vor veni niste prezentatori nesarati mult prea fericiti si cu glume foarte proaste...
Cam atat, sunt curioasa totusi cine va castiga...
Da, am vazut ca de cateva zile a aparut pe mtv.ro o sectiune de votare, sincer mie nu mi s-au parut candidatii cine stie ce, dar asta pentru ca altii mai rasariti care sa fi fost mediatizati pe parcursul anului asta nu sunt. In fine, singurii pe care i-am votat cu toata inima au fost Zdob si Zdub, i-am votat la toate categoriile pentru ca sincer, cred ca sunt cei mai buni. Am mai votat si Vank, Class si Parazitii, iar la restul categoriilor am pus mai mult la intamplare.
Castigatorii nu stiu daca o sa fie cei ce merita cu adevarat, dar sper ca voturile sa conteze cat de cat si nu numai vanzarile, caci sunt convinsa ca de exemplu, cei de la animal x au vanzari foarte mari, dar eu personal ii consider niste nimicuri.
Acum de spre evenimentul in sine nu stiu ce sa va spun... iar vor veni niste prezentatori nesarati mult prea fericiti si cu glume foarte proaste...
Cam atat, sunt curioasa totusi cine va castiga...
- Goldie
am votat class pt ca imi plac, bug mafia, parazitii... si restu' asa, ca trebuia sa votez... tinand cont de faptul ca premiile se bazeaza mai mult pe voturi,iar lumea/fanii unora vor vota cu siguranta pana cand vor lesina,nu cred ca acestea vor fi chiar pe merit,parerea mea... :p
-
Weirda - Junior Member
Da, interesant... macar mai sunt niste premii, totusi mi se pare normal sa se tina astfel de evenimente, caci cine stie, poate iese ceva spectacol anul asta. Eu chiar as vrea sa ma duc, insa nu stiu daca biletele sunt puse in vanzare. Are cineva idee de unde le-as putea procura?
Noah... de votat am votat vama veche, zdob si zdub si vita de vie.
Astept raspunsurile voastre, poate s-o gasi unul mai informat ca mine.
Pace tuturor!
Noah... de votat am votat vama veche, zdob si zdub si vita de vie.
Astept raspunsurile voastre, poate s-o gasi unul mai informat ca mine.
Pace tuturor!
- Unregistered
Vreau sa stiu si eu in ce data vor fi date premiile astea si la ce ora ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
completez ca vor fi la sala Polivalenta... si ca daca vreti puteti merge...
eu zic ca o sa fie un eveniment destul de interesant... sper k premiile sa fie acordate numai daca formatiile respective il si merita...

eu zic ca o sa fie un eveniment destul de interesant... sper k premiile sa fie acordate numai daca formatiile respective il si merita...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Mie imi place ideea de premii desi acestea sunt acordate in functie de votul publicului..asa ca,din nou, va castiga cantitatea nu calitatea..eu am votat totusi zdob si zdub vama veche si parazitii..insa ceea ce ma distrat foarte tare a fost nominalizarea trupei Animalele ics la "cea mai buna prestatie live"..???????????????????????????????...
oricum sunt sigura ca va fi un show jenant pt ca Mtv-ul are cei mai imbecili VJ ever!
oricum sunt sigura ca va fi un show jenant pt ca Mtv-ul are cei mai imbecili VJ ever!
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
-
num-num - Junior Member
Initial trimis de num-num
ma distrat foarte tare a fost nominalizarea trupei Animalele ics la "cea mai buna prestatie live"..???????????????????????????????...
..pai probabil ca e vorba DANSUL de pe scena ..ca ala tre' sa fie live

-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
completez ca vor fi la sala Polivalenta... si ca daca vreti puteti merge...
mda, cu totii asta vrem... insa nu stiu de ce am o presimtire ca se va repeta experienta de la ema 2002, la best romanian act, cand au castigat fatalaii aia de la enimal ics... bine a zis num-num: sa speram ca va castiga calitatea si nu cantitatea...:mad:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Eu am votat cu DIRECTIA 5 de nu stiu cate ori...
Pe forumul despre http://www.directia5.com acesta este unul dintre cele mai discutate subiecte... Toatsa lumea ii voteaza!!!!!
Ii votati si voi? Va roooooooooggg!!!!!! Va imploooooooorrr!!!!
Pe forumul despre http://www.directia5.com acesta este unul dintre cele mai discutate subiecte... Toatsa lumea ii voteaza!!!!!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
shi mie ce-mi iese la faza asta?
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
plus ca e de kkt site-u'. daca vrei sa vezi neshte site-uri ca lumea, intra la http://www.encoil.ro, da la portofolio shi o sa vezi acolo citeva linkuri pt trupe.
cit despre toata lumea voteaza bla bla bla, ash schimba putzin formularea: tot fanaticu' voteaza cu idolul lui, nu conteaza ca ala saracu' nu prea are treaba cu sectziunea respectiva.
btw, mai termina-te cu obsesia asta, ai luat-o intr-o directzie greshita, incepi sa ma stresezi
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Eu v-am rugat frumos... Daca nu vreti, nu vreti, nu pot sa va oblig...
Pt. Portnoy: Daca te intereseaza atat de mult cine sunt: Ma numesc Raluca Ileana Enescu, locuiesc in Bucuresti impreuna cu parintii, pisica si catelusa... ce vrei sa-ti mai spun?
Pt. Portnoy: Daca te intereseaza atat de mult cine sunt: Ma numesc Raluca Ileana Enescu, locuiesc in Bucuresti impreuna cu parintii, pisica si catelusa... ce vrei sa-ti mai spun?
-
Initial trimis de qeru
shi mie ce-mi iese la faza asta?
Sincera mea recunostinta!!!!

-
Eu v-am rugat frumos... Daca nu vreti, nu vreti, nu pot sa va oblig...
usor dreamy_girl draga ca nu i mIRC aici
si stai linistita ca i votam pe directia 5 daca inseamna atat pt tine.
am votat si eu(nu ca votul meu ar schimba ceva).oricum premiile astea is un mare fas si ca de obicei nu castiga cei mai buni
- Gavozdita
mama ..ce nasoale au fost premiile
nu mi-a delok...se vede ca premile astea au fost facute in Romania..VARZA!!:)..singurul lucru cool din premiile astea ..a fost...Sylver!!

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: Premiile Muzicale Romanesti...
ce ziceti:
1) de eveniment?
2) de nominalizati?
uite acum s-a terminat toata abureala asta cu premiile mtv. in primul rand, in afara de faptul ca ma fost foarte surprinsa atunci cand au aparut nominalizí£rile, acum nici macar nu imi vine sa ma mai uit la mtv. in primul rand trebuia un prezentator mai pe placul publicului care sa stie sa incinga atmosfera nu sa capete huiduieli. ar fi putut fi chiar doi prezentatori de ex ar fi putut prezenta diana munteanu cu marian nedelcu pt ca se potrivesc si publicul ii apreciazí£.
evenimentul este ok, in sensul ca in romania este nevoie de asa ceav dar cand in tara este doar coruptie si interese niciodata nu o sa fie un concurs drept. nu neaparat 100%, cu toate ca asa ar fi corect dar asta nu a fost corect nici macar 50%. cum dracu sa castige andra cea mai buna voce feminina si zdob si zdub cel mai bun videoclip? sau dan matei agaton premiul pt free your mind? pai asta se da pt cei care au o campanie sociala de ajutorare nu vrajeli de alea cu 500000 lei la mare ...asta e o tampenie...oricum nu o sa vedem in romania prea curand un show care sa fie macar pe jumatate pe cat este de bun show-ul de dinafara...singurul lucru bun au fost invitatii de afar:laura pausini care a aratat intr-adevar cum se canta, ingrid, silver...macar atat...
1) de eveniment?
2) de nominalizati?
uite acum s-a terminat toata abureala asta cu premiile mtv. in primul rand, in afara de faptul ca ma fost foarte surprinsa atunci cand au aparut nominalizí£rile, acum nici macar nu imi vine sa ma mai uit la mtv. in primul rand trebuia un prezentator mai pe placul publicului care sa stie sa incinga atmosfera nu sa capete huiduieli. ar fi putut fi chiar doi prezentatori de ex ar fi putut prezenta diana munteanu cu marian nedelcu pt ca se potrivesc si publicul ii apreciazí£.
evenimentul este ok, in sensul ca in romania este nevoie de asa ceav dar cand in tara este doar coruptie si interese niciodata nu o sa fie un concurs drept. nu neaparat 100%, cu toate ca asa ar fi corect dar asta nu a fost corect nici macar 50%. cum dracu sa castige andra cea mai buna voce feminina si zdob si zdub cel mai bun videoclip? sau dan matei agaton premiul pt free your mind? pai asta se da pt cei care au o campanie sociala de ajutorare nu vrajeli de alea cu 500000 lei la mare ...asta e o tampenie...oricum nu o sa vedem in romania prea curand un show care sa fie macar pe jumatate pe cat este de bun show-ul de dinafara...singurul lucru bun au fost invitatii de afar:laura pausini care a aratat intr-adevar cum se canta, ingrid, silver...macar atat...
- DiViNiA
a) ORGANIZARE ... de KKT... deci cei de la MTV trebuiesc schimbati cu persoane competente care stiu cu adevarat ce inseamna sa organizezi un astfel de eveniment... nu sa iei un interviu unuia in timp ce o alta masina "londoneza" apare la asa zis covorul rosu... O HARABABURA ... sincer ma asteptam la astfel de boacane... exact cele mai mici si marunte lucruri ies in evidenta si uite asa cred ca ce de la Carcotasi isi vor face o emisiune beton pe seama MTV-lui...
b) BRAVO Dan Negru... cu asta te-ai scos... o bila alba la catastif ca si asa emisiunea ta SUCKS...
c) BRAVO ZDOB SI ZDUB, Vita de Vie si atat...
d) Animalele nu merita "best album"... acesti indivizi meschini sucks a lot, impreuna cu toti de la Music&Music... la KKt cu voi.
e) Prestatia Voltaj SUCKS... ptr ce au luat ei premiul "Best Live"? Au demonstrat ca canta (intentionat vorbit in cacofonie) PROST DE TOT... SI ORICUM PLAYBACK-UL S-A VAZUT chiar daca se auzeau instrumentele peste acel playback... RUSINICA, RUSINICA, RUSINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Va trebuie ani sa puteti canta ODATA live... pa bune....
b) BRAVO Dan Negru... cu asta te-ai scos... o bila alba la catastif ca si asa emisiunea ta SUCKS...
c) BRAVO ZDOB SI ZDUB, Vita de Vie si atat...
d) Animalele nu merita "best album"... acesti indivizi meschini sucks a lot, impreuna cu toti de la Music&Music... la KKt cu voi.
e) Prestatia Voltaj SUCKS... ptr ce au luat ei premiul "Best Live"? Au demonstrat ca canta (intentionat vorbit in cacofonie) PROST DE TOT... SI ORICUM PLAYBACK-UL S-A VAZUT chiar daca se auzeau instrumentele peste acel playback... RUSINICA, RUSINICA, RUSINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Va trebuie ani sa puteti canta ODATA live... pa bune....
- Unregistered
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii