Ne indreptam spre dictatura din nou???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 2:12 am

Ati auzit ca in timpul unui concert LUNA AMARA la Cluj-Napoca, in timpul melodiei "Folclor", care contine versuri critice la adresa societatii actuale si chiar la adresa conducatorilor, le-a fost "taiat sunetul"? Sa fie asta un inceput spre interzicerea liberei exprimari a oamenilor? In special a artistilor sau a oamenilor de televiziune? Mie chestia cu bebelusa mi se pare ceva mai mult decat un scandal provocat de niste poze indecente cu o "bebelusa"... Cred ca s-a vrut ceva mai mult... Cat s-a reusit vom vedea... Asta prima, si acum chestia cu LUNA AMARA... Unde ne indreptam? Astept pareri...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Vin Mai 16, 2003 8:33 am

pai anu trecut nu s-a anulat concertu cu iris de la neptun pentru ca il deranja zgomotu pe premier?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Vin Mai 16, 2003 11:16 am

asa este. iar baietii au afirmat ca nici in epoca de aur nu pateau asa ceva.

plus ca exista si CNA-ul (de care s-a tot vorbit)
[size=1.5]citat Parazitii[/size]: Legea CNA te leaga legal/N-am voie sa spun nimic de interes national
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde num-num » Sâm Mai 17, 2003 12:29 am

raspuns:DA!!!!
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde num-num » Sâm Mai 17, 2003 12:31 am

mama voastra de emoticoane...
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 17, 2003 11:37 pm

..pai asa le trebuie daca vor sa ajunga vedete.

..nu o spun cu ura. PENTRU CA:

- EXISTA NET.
- PE NET SE POATE PUNE INFORMATIE
- CEI CARE doresc INFORMATIE o pot lua de pe net...
- CNA-ul nu stie sa intre pe net :)

...la urma urmei, de ce sa fii celebru la televizor, cand poti sa fii pe net ???? :)

Acum serios: am ascultat de multe ori "folclor" ..intr-adevar, daca a fost ceva premeditat ... rusine acelora...
DAR: spre dictatura nu ne indreptam , stati linistiti ..ptr. ca TRAIM in ea : dictatura celor care nu vor sa li se deschida ochii ... pentru ca e mai bine asa ..si sunt multi fratilor ..mai multi ca noi...astia care am mijit ochii...

..inapoi nu putem merge .. deci tot inainte..ce e INAINTE? ..doar ceea ce facem noi cu manutele noastre..

..adica o laba trista..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Mai 18, 2003 12:54 am

Da, am auzit....si cica nu a fost pentru prima data cand au patit asa ceva. Erau tare revoltati. Da nu prea ai ce face daca ii superi pe cei de la "putere"..... si cam imi aduce si mie a comunism societatea in care traim.
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 18, 2003 10:45 pm

Initial trimis de the Zephyr
Da nu prea ai ce face daca ii superi pe cei de la "putere"....

..ii doare-n c pe cei de la putere de niste amarati ca noi care urla ca din gura de sarpe (muzical au ba) ca :SUNT HOTI/ca ne fura/ ca ne mint / CA NE VAND .... Vantu trece cantaretii latra...

..poate erau niscavai ungurasi la mixer (ca lor nu le prea place "folclor"-ul nostru )
:)
..bafta
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Mai 18, 2003 11:30 pm

Nu cred ca ungurasii au fost de vina. De data asta in orice caz nu. Spuneau cei din Luna Amara ca de vina sunt aia din PSD(sau care e partidul de la putere, ca nu prea ma interesez de politica...si aici e vina poporului, indiferenta...)...ca nu le priia melodia. Acu` nu stiu sigur, ca nu am fost la fata locului. :rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 2:30 am

Initial trimis de Bortzianu'

..ii doare-n c pe cei de la putere de niste amarati ca noi care urla ca din gura de sarpe (muzical au ba) ca :SUNT HOTI/ca ne fura/ ca ne mint / CA NE VAND .... Vantu trece cantaretii latra...

Nu cred eu ca sunt chiar asa indiferenti astia de la putere cand e vorba de asa ceva... Sa nu uitam Piata Universitatii si influenta care a avut-o muzica in acea perioada... Bine, ca acum lumea are mintea mai amortita ca atunci, e partea a doua... Dar nu ii subestima pe PSD-isti... Nu risca ei asa... Ar face orice sa castige din nou alegerile... (Hai c-am dat-o in politica rau...)
indescifrabil
cubu

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 20, 2003 12:30 am

Initial trimis de Portnoy

... Dar nu ii subestima pe PSD-isti... Nu risca ei asa... Ar face orice sa castige din nou alegerile... (Hai c-am dat-o in politica rau...)

Pai intai tre' sa sparga underground-ul, forumurile :) si alte chestii ..ca la tv oricum nu-i mai crede nimeni...

..si multi au mai incercat sa se lupte cu morile economiei subterane ... dar dajaba...
Bortzianu'
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii