De ce?
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce?
Am si eu o nelamurire care ma macina de ani de zile... Si nu am primit nici un raspuns care sa ma multumeasca... Asa ca poate ma ajuta cineva...
DE CE MERG FETELE IN GRUP LA BUDA?
Desi doar una are nevoie, se duce tot cardu' ... Ce fac ele acolo? De ce trebuie neaparat sa se duca toate? Astept pareri... (si eventual raspunsuri de la fete)...
Desi doar una are nevoie, se duce tot cardu' ... Ce fac ele acolo? De ce trebuie neaparat sa se duca toate? Astept pareri... (si eventual raspunsuri de la fete)...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Niciodata... Desi nu prea inteleg eu chineza antica, am pus pe cineva sa-mi traduca... Eu iti raspund in romana... Inca mai sper, cine stie... Poate chiar ma ajuta cineva... Raspunsul la intrebarea mea de mai sus poate fi cheia catre.
indescifrabil
-
Ceva mai serios. Pentru fete baia e unul din putzinele locuri unde scapa de privirile animalice ale brutelor, bestiilor, oamenilor cavernelor (adica noi). E locul lor de barfit. Cred ca daca ai instala o camera video intr-un astfel de loc ai putea face un tabloid de scandal cu tot ce se zvoneshte pe-acolo. In rest n-am idee, ce-ar fi sa-l punem pe moshu sa joace rolul de temerar, sa-l imbracam intr-o rochie shi sa-l trimitem in misiune de recunoashtere. Mai schimba shi el aerul, macar acolo n-o da de eye shi sod.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Desi sint fata si eu ma intreb uneori de ce cind una zice ''ma duc la buda'' sar si celelate,eu sincer ,niciodata cind imi era a merge la buda nu imi luam si companie,in afara de locul cel mai bun de birfit ,buda, mai e si locul unde faci ''tirgul'',de ex ''eu plec cu asta sa mi-o trag,tu ii spui mamei ca am dormit la tine'',ca deh, nu vei putea spune asta de fata cu toti cei de la masa cu care stai:p
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
in cazul cunostintelor mele pentru ca daca se duc singure sunt vulnerabile in fata celorlalte carduri deja prezente.
in cazul meu ... eu ma feresc de wcul scolii. si cand ma duc, ma duc singura si in viteza
in cazul meu ... eu ma feresc de wcul scolii. si cand ma duc, ma duc singura si in viteza

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
aha..deci tu esti ca in American Pie ? ca ala care nu folosea deloc buda de la scoala. preferi sa alergi 15 minute pana acasa...sa faci pishu...si alte 15 minute inapoi...nu ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
he he he
la mine in liceuerau 1300 de fete si 50 de baieti. aveam un singur veceu pt baieti, era la etajul doi, da nu se ducea nici draq acolo, ca era plin de fete (ala era veceul lesbienele, ca era cel mai curat) si, lojic, juma din fete se duceau sa barfeasca
la vreo 2 ani dupa ce am terminat liceul, mergem la ziua fostei diriginte si mi se face sa ma duc la buda. ma duc, lojic, la cea mai apropiata, si ma ia o profa de urechi
- ce cauti in toaleta fetelor?
- care toaleta fetelor?
- pai uite ce scrie?
- pai toaleta asta e mixta de o caruta de ani!
- nesimtitule, te duc la cancelarie si iti scad nota la purtare
ma trage de ureche in cancelarie (tupa era cu 2 capete mia mica decat mine si nu m-am impotrivit ca mi-e frica sa nu cada pe jos), ma baga in cancelarie si intreaba profii daca ma cunoaste. normal, s-au gasit vreo 2 care ma stiau (eram "sefa clasei") ca eram la a 12a D. tipa super deazamagita ca nu are ce sa imi faca, imi explica ca s-a schimabt multe in liceu, rpin care si buda
acum la mine la liceu sunt perdelutze la toate geamurile, si toaletele sunt separate. n-as mai vrea sa fac liceul acolo
la mine in liceuerau 1300 de fete si 50 de baieti. aveam un singur veceu pt baieti, era la etajul doi, da nu se ducea nici draq acolo, ca era plin de fete (ala era veceul lesbienele, ca era cel mai curat) si, lojic, juma din fete se duceau sa barfeasca
la vreo 2 ani dupa ce am terminat liceul, mergem la ziua fostei diriginte si mi se face sa ma duc la buda. ma duc, lojic, la cea mai apropiata, si ma ia o profa de urechi
- ce cauti in toaleta fetelor?
- care toaleta fetelor?
- pai uite ce scrie?
- pai toaleta asta e mixta de o caruta de ani!
- nesimtitule, te duc la cancelarie si iti scad nota la purtare
ma trage de ureche in cancelarie (tupa era cu 2 capete mia mica decat mine si nu m-am impotrivit ca mi-e frica sa nu cada pe jos), ma baga in cancelarie si intreaba profii daca ma cunoaste. normal, s-au gasit vreo 2 care ma stiau (eram "sefa clasei") ca eram la a 12a D. tipa super deazamagita ca nu are ce sa imi faca, imi explica ca s-a schimabt multe in liceu, rpin care si buda

acum la mine la liceu sunt perdelutze la toate geamurile, si toaletele sunt separate. n-as mai vrea sa fac liceul acolo
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Eu ma duceam in liceu la fete in buda cand n-aveam tigari... Si desi stateam cu ele si barfeam cate o ora tot nu mi-au explicat de ce se duc impreuna acolo... Un motiv ar fi ca nu se fuma in liceu, si se fereau de profesorul de serviciu, dar asta e doar o chestie de conjunctura... In schimb acolo am realizat eu asa mai bine ca si fetele se basesc si se caca... Si cu zgomot...
indescifrabil
-
La noi la liceu, la inceput mergeau cite una la wc, pina si-au dat seama ca eu sint ascuns acolo, si ma uit la ele...le faceam poze si alte chestii..dupa aia veneau toate gramada..."Hihihi...Alex se uita la noi cum facem pishu..hihihi.."....perverse sint femeile astea! 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Descrierea unei zile normale...
... stau pe calorifel cu Marius, Oana, Daniela si din cand in cand mai cade si Valentina. Suntem in mijlocul unei dezbateri, cand Oana spune : "Dani hai cu mine sa beau apa", daniela "nu, n-am chef", Oana" bine asa o sa-ti fac si eu!" (si se aseaza la loc), peste vreo 5 min Oana striga "Mihaela, valentina, roxi haideti cu mine " si alea se duc, dupa care o ia usurel dupa ele si daniela.
Le e greu sa se duca la buda singure, daca se pierd ;P , ce ne facem fara ele? De multe ori ne-am facut ca gresim baia, si am intrat acolo... se aseaza frumos pe scaune si incep sa barfeasca pe unu', pe alta... in plus la ele baia e mai curata la ele ca la noi, la noi pluteste pisatul pe jos si nu se indura nimeni de el...
Le e greu sa se duca la buda singure, daca se pierd ;P , ce ne facem fara ele? De multe ori ne-am facut ca gresim baia, si am intrat acolo... se aseaza frumos pe scaune si incep sa barfeasca pe unu', pe alta... in plus la ele baia e mai curata la ele ca la noi, la noi pluteste pisatul pe jos si nu se indura nimeni de el...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
da..asta am observat si eu. la fete e mai curata baia ca la baietzi. si asta pentru ca noi suntem niste porci...si ne tremura mana...cand ne pisham....si mai dam pishu pe jos. :p
WC-uri mai mizerabile ca in Politehnica nu am vazut nicaieri.
si sunt comune....doar v-am povestit de fata care tragea cu ochiu la mine cand ma pisham.
WC-uri mai mizerabile ca in Politehnica nu am vazut nicaieri.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
In Electrotehnica ! Si la parter si la unu. Bude comune cu un miros pistilential.
-
De ce se duc fetele in grup la baie?:confused:
In primul rand sa-shi spuna primele impresii despre persoana cu care s-au intalnit,sa vada care pe care place sau nu,sa faca schimb de rujuri :gay: si alte chesti de genu` asta!!
In primul rand sa-shi spuna primele impresii despre persoana cu care s-au intalnit,sa vada care pe care place sau nu,sa faca schimb de rujuri :gay: si alte chesti de genu` asta!!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
surprinzator..dar adevarat.. recunosc ca si eu fuck la fel.. la liceu , in pauza toate gagicile mergem in grup la toaleta.. ne rujam,ne uitam in oglinda,barfim la o tigara... chestii de-astea ca intre fete.. voi,masculii nu faceti la fel ?! :con:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Eu as vrea sa merg cu moshul la wc...mina´n mina..da nu stiu daca vrea el...:con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Portnoy, nu stiu daca raspunsul meu te va multumi, dar pentru ca vine din partea unei fete... Sa-ti spun ce se intampla la noi, la liceu, la locul unde se duce si presedintele. Era o gashca de fatuci care, in afara faptului ca fumau- ma rog, era ceva mai frumos in curte, ca oricum pe vremea aia nu se lua nici naiba de tine, da'...ma rog- isi faceau make-up-ul, dar nu oricum... E jenant, dar probabil ca nervii mei de atunci (cand faceam pe mine si nu aveam unde!!!) am gasit prilejul sa mi-i vars acum (scuze celor ce se simt atinse). Stiti ce faceau? Isi lasau buzele rujate pe peretii budei. Cah!!! Dar asta e realitatea. Si, repet, mi-e jena sa o spun.
Si mai faceau cate o "barfa mica", care pe cine, cu cine, cand, cum si unde... Jenant. (De-ar fi stiut baietzii aia pe cine saruta...)
Iar pe tine, Moshule, lasa-ma sa te contrazic. La modul general, budele publice de fete sunt sub orice critica...
Cam atat am avut de spus. Si nici nu voi mai reveni asupra subiectului ca ma enervez.
papa
Si mai faceau cate o "barfa mica", care pe cine, cu cine, cand, cum si unde... Jenant. (De-ar fi stiut baietzii aia pe cine saruta...)
Iar pe tine, Moshule, lasa-ma sa te contrazic. La modul general, budele publice de fete sunt sub orice critica...
Cam atat am avut de spus. Si nici nu voi mai reveni asupra subiectului ca ma enervez.
papa
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Initial trimis de riverflow
era ceva mai frumos in curte, ca oricum pe vremea aia nu se lua nici naiba de tine
Da, stiu, vremea aia am trait-o si eu (m-am uitat la tine la "detalii personale")... Dar ce te faceai iarna? Ca iarna era plin de fumatori si in buda baietilor... Si cum venea profesorul de serviciu, intra care cum putea in cabine... Cate doi cate trei...
Stiti ce faceau? Isi lasau buzele rujate pe peretii budei. Cah!!! Dar asta e realitatea. Si, repet, mi-e jena sa o spun.
Asta nu-i nimic, la baieti vedeai amprente maro pe faianta... De-alea de le zice "comete"...
Asta auzeam si eu "live", ma "adoptasera" la un moment dat fetele, fumam o tigara cu ele in WC... Stiam toate barfele din liceu, si vindeam ponturi pe ici pe colo... Hehehehehe... :j
indescifrabil
-
2013
Initial trimis de vali
si sa facem figuri cu jetu
si sa spunem: 'cacias, ce tzatze are aia! iti baga una d-aia in gura te sufoci in secunda doi!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Noi mergeam in grup la toaleta in generala pt ca baietii intrau peste noi, uneori se mai luau de cate o fata si nu vroiam sa patesc nimic neplacut. Acum in general ma duc singura, dar daca ma roaga o colega s-o insotesc, ma duc cu ea. Si la noi e toaleta mixta, si cand o folosesc incerc un usor sentiment de jena daca intra un baiat... sau un profesor.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
...pai io cred ca....bineinteles,shi io merg cu toata clasa (aproape...numai fetele) la WC(io nu-i zic BUDA,ca urasc cuvantul ala... ).....ca sa mai barfim shi daca intalnim pe vreunu' in drum spre toaleta,macar sa ne dam la el...."in grup"....de ce sa fiu singura care sa se dea la el...dak imi eshueaza planul cu "datu' ",macar sa pot da vina pe aia/alea care e/sunt langa mine... 

- Titina
- Junior Member
Re: De ce?
Initial trimis de Portnoy
Am si eu o nelamurire care ma macina de ani de zile... Si nu am primit nici un raspuns care sa ma multumeasca... Asa ca poate ma ajuta cineva...
in afara de raspunsurile banale (birfa,fumat,etc) iti spun eu adevarata cauza.NESIGURANTA !
in primul rind cum imi sta cu bluza(parul,rujul,fusta,pantofii,etc)
se vede pata ?(cusatura,firul tras la ciorap,etc)
si cel mai important (raspuns primit de la sora mea)
Sindromul plutonului de executie !
(unul trage gloante oarbe,nestiind cine, se disculpa toti)
cind sunt mai multe nu stii care din ele are problema iar ele se simt mai confortabil
in afara de raspunsurile banale (birfa,fumat,etc) iti spun eu adevarata cauza.NESIGURANTA !
in primul rind cum imi sta cu bluza(parul,rujul,fusta,pantofii,etc)
se vede pata ?(cusatura,firul tras la ciorap,etc)
si cel mai important (raspuns primit de la sora mea)
Sindromul plutonului de executie !
(unul trage gloante oarbe,nestiind cine, se disculpa toti)
cind sunt mai multe nu stii care din ele are problema iar ele se simt mai confortabil

Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
De ce se duc in grup la buda am inteles, dar de ce nu pot sa taca si ele din gura juma de ora n-am sa inteleg niciodata, sa te asculte si pe tine jumatea aia de ora, pentru ca e posibil sa-i spui ceva importanta...de exemplu cat de mult o iubesti. :confused:
My name is Nobody because Nobody is perfect!
-
PhutreGuy - Junior Member
Si inca ceva....de ce se plang mereu ca arata nashpa chiar daca tu intorci capul dupa ele pe strada si exclami? Ba se plang ca au slabit, ba ca s-au ingrasat, ba ca e prea scunda, ba ca e prea inalta, ba ca are ochii nu stiu cum, ba ca gura e intr-un fel...tot felul de prostii.
Multumiti-va cu ce aveti si incercati sa nu va mai plangeti atat si totul o sa fie bine.
Multumiti-va cu ce aveti si incercati sa nu va mai plangeti atat si totul o sa fie bine.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
-
PhutreGuy - Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii