Sunt chiar eu, Eminem (PE BUNE)
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Am auzit de acest forum de la cativa prieteni si m-am gandit c-ar fi amuzant sa fiu mai aproape de voi fanii mei din Romania! Am auzit c-aveti 2 voci foarte promitatoare Andra si Andreea B si as fi incantat sa le invit sa faca un featuring pe noul meu album! Poate m-ajutati sa fac rost de nr lor de tel. Daca va intereseaza, pe 24 mai am concert in Dublin, unde voi canta live. Pe bune! Cam atat! Si sa nu credeti ca nu sunt eu! Tot ceea ce-am scris, am scris in engleza si mi-a tradus un prieten. Apropos, ce inseamna "foot 2 10 bot" in romana?
- Eminem
Mey Eminem eu sunt prietenul tau Dr dre ..ce mai faci mey?si apropo de concertul ala in Dublin ... ai uitat ca trebuie sa mergi la Britney sa ii instalezi noul televizor...sa stiti ca si mie mi-a tradus cainele textul ...!!!:lol: vb serios!!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Yeah....Eminem...ei te iubesc.....pisha-te pe ei!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Oao ... a intrat eminem pe forum .. ce mishto ... abia ashtept sa le povestesc prietenilor mei la shcoala ...
Vai ce ma bucur ... multumesc eminem .. esti cel mai tare
PS: cand vi si la noi in romania sa ne cantzi ceva frumos ?
plz plz plz plz plz plz plz
pa si te pupic :kiss:
Vai ce ma bucur ... multumesc eminem .. esti cel mai tare
PS: cand vi si la noi in romania sa ne cantzi ceva frumos ?
plz plz plz plz plz plz plz
pa si te pupic :kiss:
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Hai,ca daca a intrat asta pe forum,inseamna c-o sa mai intre shi: Shakira,Christina Aguilera,Britney spears,Avril Lavigne,P!nk,Linkin Park,Holly Valance,tATu,Kylie Minogue,Danni Minogue,Ashanti,J,Lo.,Beyonce,Kelly rowland,Madonna,Lil'Kim,Eve,Gwen steffani,Alicia Keys,Sarah connor,Truth Hurts,Evanescene,Sugababes,CHEEKY GIRLS(Abia le ashtept pe forum... glumeam,sa nu cumva sa credeti!),etc.....
Ce idei mishto v-am dat!
Ce idei mishto v-am dat!
- Titina
- Junior Member
nenea eminemu, da-mi si mie un autograf , ca uite, cand am auzit ca esti pe forum , am mers 8 mile de acasa pana la net sa vad cu ce te mai lauzi
X
-
punct - Junior Member
mai da-ma naibii...
am trait sa o vad si pe asta:con: :no::shock:;a;D[-X:rulz:yeah man
- gabytza
- Junior Member
Re: mai da-ma naibii...
Initial trimis de gabytza
am trait sa o vad si pe asta
ce anume??? :con: ca e eminemu' printre noi sau ca am fugit eu 8 mile? :confused:
X
-
punct - Junior Member
Yeahhh!...eminem...da-mi si mie un autorgaf pe sani!TE iubesc!Sa intri des pe forum.PLZ!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
astia care faceti asa subiecte idioate nu sunteti intregi la minte.. :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii