Lesbiene si in muzica romaneasca????
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Lesbiene si in muzica romaneasca????
Ce parere aveti de tarf... ahhh, fetele de la noua trupa LAGUNA???
T.a.T.u in versiune romaneasca si porcoasa?????
- Obi Wan
- Junior Member
Nu stiu daca fetele de la Laguna sunt lesbiene. Mult mai probabil, incearca sa scoata niste bani din vanzarea unei imagini. Lasand la o parte faptul ca nu au nici un talent si nici o legatura cu muzica, o caracterizare mai apropiata de realitate ar fi, cred: prostituatele play-back-ului 

- Oberkorn
- Junior Member
aloooooooooo!!!!!!!!!!!! baietziii!!! mai sunt fro cinshpe subecte pe tema asta!
personal, nu ma deranjeaza sa vorbesc (sau chiar mai mult) despre lesbiene, fie iele shi din muzica romaneasca, da' ma cam deruteaza inflatzia asta de subecte.
personal, nu ma deranjeaza sa vorbesc (sau chiar mai mult) despre lesbiene, fie iele shi din muzica romaneasca, da' ma cam deruteaza inflatzia asta de subecte.
-
neatza - Mesaje: 5820
Trupe de homo
Ackent si lalulei forever, si-am zis doua fara sa ma gandesc prea mult.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de LIL^Angel
Astea de la Laguna vor sa scoata bani cu o imagine deja folosita de t.A.t.U... deci, sunt nashpa, lipsite de talent si proaste :bleah:
In parte ai dreptate... le-am auzit la un concert live si... No comment! :bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Initial trimis de LIL^Angel
Astea de la Laguna vor sa scoata bani cu o imagine deja folosita de t.A.t.U... deci, sunt nashpa, lipsite de talent si proaste :bleah:
de acord cu tine,mai putin..."sunt proaste".cred ca trebuie sa le cunosti bine de tot ca sa poti sa spui asa ceva...:con:
- scobarul
- Junior Member
Re: Lesbiene si in muzica romaneasca????
Initial trimis de Obi Wan
Ce parere aveti de tarf... ahhh, fetele de la noua trupa LAGUNA???
Pai...tarf.....cam sunt,cel putin luciu.si mai e si proasta.Cred ca nu avea idei pt videoclip si........a copiat
- Unregistered
Lesbiene? Nu cred. Foarte doritoare de publicitate (cat mai multa, va rog!)? Asta da! Vor doar sa se dea in spectacol.
Ca sa nu se vada ca ele nu sunt in industria muzicala pentru muzica (ce absurd suna, nu?), ci gratie avantajului de a fi femeie ( si curva, pe deasupra, ca sa fie cat mai bine).#-o Iar Nicoleta Luciu este penibil de proasta. Ma uit uneori la Teo si ma intreb cum poate supravietui femeia asta cu cadavrul neuronului acolo, in creier? Nu inteleg. Deci, concluzia: Laguna sux big time si Laguna nu sunt lesbiene.

- Kayla
Nu sunt...
Nicoleta Luciu e o coapta si juma`.... "Frumoasa da` proasta"..e o vb din "popou" :>>> Nu intzeleg ce cauta in emisiunea lui Teo...nu e locu` ei acol`..... De cate ori ma uit la emisiune ... ea sta ... ca o muta.... mai bine schimb canalu` si ma uit la o telenovela.
- Rimeea
- Junior Member
da da
pai mai ele sunt dar ce vreti sa le faceti ca tot dc vb asa de ele tot nu o sa le interesez3 pe ele asa ca nu prea putem decat sa le barfim-_-
)) ca doar de aceea ne aflam aici pe barfe on line si lasa ca sunt destul de bune si asa cum "sunt" leszbiene da sau nu tot bune raman.

Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
3774
io nu cred ca in muzica romaneasca ie lesbience. homosexuale poate, da lesbience sigur cred ca nu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
din cate shtiu eu,nicoleta nu e lesbi.a fost sau este9nu mai shtiu sigur)prietena lui dinu maxer(ex.axxa)
cat despre cealalta,nu mai shtiu cum o cheama,e la nu shtiu ce facultate(parca drept)deci nu cred ca e asha de inapoiata ca nicoleta.
cat despre cealalta,nu mai shtiu cum o cheama,e la nu shtiu ce facultate(parca drept)deci nu cred ca e asha de inapoiata ca nicoleta.
- vulpyx
- Junior Member
NIcoleta Luciu...
Daca ea e lesbi, pacat, ca nu io mai pot da pe cocoasa
asta e shit happends. Da, nici macar nu am auzit de Laguna sincer.

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Ce e de spus...
Mare lucru nu e, un cur, 2 tzate shi cam atata despre Nicoleta luciu. Ce vrei sa vorbesc despre cum desteptaciunea ei o sa lumineze omenira?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Laguna nu's deloc lesbiene (din pacate...),nici macar bi....
Pe albumul lor(care l-am ascultat de la o prietena...) au numai versuri legate de baieti...adik foloseshte numai "el,amandoi,etc.." in loc de "amandoua,ea.."...understood...

Pe albumul lor(care l-am ascultat de la o prietena...) au numai versuri legate de baieti...adik foloseshte numai "el,amandoi,etc.." in loc de "amandoua,ea.."...understood...
- Titina
- Junior Member
Fiecare are dreptul de a face ce vrea.Dar eu nu cred ca fetele de la Laguna sunt lesbiene.Poate au vrut sa socheze prin ceva si s-au gandit la asta.:eek:
-
happy_angel - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii