Cine-i Sensi?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine-i Sensi?

Mesajde Ardeleanu' » Joi Mai 22, 2003 1:04 pm

Nu ma refer la parfumu' lui Armani,ci la pizza aia cu ''Da Da Di''
Ardeleanu'

Mesajde SiMiCs » Vin Mai 23, 2003 10:13 pm

Sensi se pare ca e o "solista" :lol: care se face de ras cu muzica ei !! e super nasoala ..piesa e naspha rau de tot ....;B nasol nasol o alta idioata in muzica romaneasca..ce rpd se inmultesc idioti/idioatele :p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Mai 24, 2003 9:10 pm

Mie un singur lucru imi place:
1. cum arata ea
2.cum il "jefuieshte" p-ala,la sfrshitul clipului...lol

Oricum,mie-mi cam place melodia.....vreau sa scoata album,cu toate ca shtiu ca-i o "cantareatza" care dispare dupa cateva zile...
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 24, 2003 11:03 pm

sensi e o cocota penala care incearca cu disperare s-o imite pe mama-curvelor din muzica romaneasca (aka cristiana raduta) si nu reuseste. d.p.d.v. muzical, nivelul ei este sub cel al cristianei (undeva in sub-subteran), desi nu credeam ca acest nivel ar exista. videoclipu-i de kkt, versurile-s de kkt, tipa are tate minuscule... deci... inca o diaree...:moon:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde b0mber » Dum Mai 25, 2003 12:07 am

sensi e o curva penala care probabil a supt toate p***** pe care le-a intalnit si a pus-o si ea de un videoclip si un album...e incredibil cum toate muistele care nu au nici cea mai mica idee despre cantat scot videoclipuri....

sohatzki:lool
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Mai 25, 2003 7:28 am

super nashpa! si ea si videoclipu`... ma streseaza rau de tot... dupa Laguna trebuia sa mai apara prosti... si asta e doar inceputu`... :bleah: sa vedeti la vara ce de formatii o sa apara... tot de kkt,logic.
Weirda
Junior Member

Mesajde Ardeleanu » Dum Mai 25, 2003 10:18 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Mie un singur lucru imi place:
1. cum arata ea
2.cum il "jefuieshte" p-ala,la sfrshitul clipului...lol

Oricum,mie-mi cam place melodia.....vreau sa scoata album,cu toate ca shtiu ca-i o "cantareatza" care dispare dupa cateva zile...
Cum adica,''imi place cum arata''??????N-ai vazut ce fata de cur bubos(pe bune!) ,are?Uehh,gretos....
Ardeleanu

cine-i sensi?

Mesajde punct » Dum Mai 25, 2003 2:13 pm

chiar asa , cine-i sensi asta? :con: nici nu am auzit de ea, dar acum tare-s curioasa, dupa ce ati postat voi pe aici
X
punct
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mai 25, 2003 3:50 pm

mie piesa imi aduce aminte de "tarari taratra" de la hi-q
Unregistered

Mesajde Titina » Dum Mai 25, 2003 4:25 pm

Initial trimis de Ardeleanu
Cum adica,''imi place cum arata''??????N-ai vazut ce fata de cur bubos(pe bune!) ,are?Uehh,gretos....

Bine,deci hai s-o zic altfel.....pe langa alte oribilitati,ea totushi mi se pare mie ....intr-un fel...c-arata bine....sau,bine,na...nu-mi place,ca sa nu te mine!
Titina
Junior Member

Mesajde Julya_15 » Dum Mai 25, 2003 4:52 pm

Sensi e cretina aia cu "Vorbesti intr-una,Da Da di!Ma plictisesti.." ceva in genul asta era...
Daca ar fi avut putin mai multa minte,ar fi fost mai bine..
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Julya_15
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Mai 26, 2003 3:03 pm

[i]Initial trimis de Julya_15 [/i
Daca ar fi avut putin mai multa minte,ar fi fost mai bine.. [/B]

pai n-are deloc minte,asta-i faza...
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Mai 27, 2003 3:04 pm

Initial trimis de sohatzki
sensi e o cocota penala care incearca cu disperare s-o imite pe mama-curvelor din muzica romaneasca (aka cristiana raduta) si nu reuseste. d.p.d.v. muzical, nivelul ei este sub cel al cristianei (undeva in sub-subteran), desi nu credeam ca acest nivel ar exista. videoclipu-i de kkt, versurile-s de kkt, tipa are tate minuscule... deci... inca o diaree...:moon:
======++++++++++++ca unul din fraierii aia doi a lucrat pe un site de adultzi pe invers..!!!ca sa nu spun de poponari!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Mai 27, 2003 3:08 pm

Initial trimis de sohatzki
Unregistered

Mesajde B_zkta » Vin Mai 30, 2003 8:27 pm

Sensi e o "blonda" din toate punctele de vedere... e din Galatzi... de fapt din Moldova shi mai nou locuieshte in Galatzi.
Mai shtiu ca e manechin shi ca inainte facea parte dintr-o trupa... mai era un tip TARE!
Mai departe shtitzi shi voi... v-atzi dat singuri seama...
B_zkta

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Mai 31, 2003 9:47 pm

Ma enerveaza versurile melodiei... denota o mare saracie sufleteasca; de altfel, pt spune acelasi lucru si despre scenariul clipului (vezi scena din final); ea ar putea fi chiar frumusica daca s-ar imbraca mai omeneste si s-ar machia mai discret.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Ha Ha

Mesajde Love2Fly » Dum Iun 01, 2003 12:48 am

O m****a ordinara care ne polueaza fonic prin imbecilitatea ei de voce stupida.
p.s: propun sa se elimine barbatii din casele de discuri si din producerea de videoclipuri, astfel fetele dragutze si fara voce nu vor mai avea ce suge si se vor lasa pagubashe!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Ha Ha

Mesajde Titina » Mar Iun 03, 2003 8:11 pm

Initial trimis de Love2Fly
astfel fetele dragutze si fara voce nu vor mai avea ce suge si se vor lasa pagubashe!:)

...atunci o sa ne trezim ca toate devin lesbiene.... lool :D (dak n-o sa mai fie barbati la casele de discuri shi vor fi ..femei...)
Titina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii