Calitatea lutze-lor creste sau scade?
109 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Calitatea lutze-lor creste sau scade?
Pentru ca IN DECURSUL fiecarui anotimp apare o noua generatie de lutze, m-am gandit sa fac un sondaj sa vad ce parere aveti... credeti CA CAlitatea lutze-lor e in crestere cu fiecare sezon, sau e in scadere?:D
Cine face parte din noua generatie de lutze ce au invadat forumul, nominalizati, dupa care ma bag si eu...
Cine face parte din noua generatie de lutze ce au invadat forumul, nominalizati, dupa care ma bag si eu...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
bah hai sa-ti zic io care-i trebusoara.
pe moshu,alex si pe mine ne intereseaza cantitatea si nu calitatea. asa sa stii.
pe moshu,alex si pe mine ne intereseaza cantitatea si nu calitatea. asa sa stii.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lutzele sunt fiintze low-iq ...dar simpatice. nu , cr@zy @ngel..tu nu esti lutza...pentru ca nu esti simpatica !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: Calitatea lutze-lor creste sau scade?
Gabyzzule, de zicala cu ciobu shi cu oala scapata pe gresie ai auzit?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de Gabyzzu
crazy , incearca pentru inceput o schimbare : pune(----)ti alt nick " Angel-utza sa spunem. si vei fi cat de curand in gashka.
Eu zic asa : x-tina, andreea pisoy, raluk b (!!!) completati voi...
Nu prea pot sa mi-l schimb acum. L-am schimbat luna trecuta. Nu cred ca mai vrea Moshul sa mi-l schimbe si acum. Stiu ca am un nick nashpa, dar la asta m-am gandit eu pe moment.
-
Nightmare - Junior Member
de noua generatzie de lutze shi letzi, nu pot spune decat ca este intr-o continua variatzie.calitatea lor scade fulgerator si urca ve..ery low...
mai mult nu spun, ca-i bagare in seama.
mai mult nu spun, ca-i bagare in seama.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Chestia asta cu titlul meu de "lutza" a inceput sa ma deranjeze, la inceput am trecut cu vederea titlul asta. Daca voi credeti ca va puteti da seama daca o persoana e desteapta sau nu dupa comportamentul persoanei respective pe forum atunci va inselati, mai ales daca nu o cunoasteti in realitate. Dar cum toata rasa umana e egoista si isi vor doar binele lor personal, fie care dintre noi vrea sa fie cel/cea mai destept/destapta (cel/cea mai bun(a) la toate), la fel ca in orice societate, pe forum au fost create doua grupuri, superior class si inferior class,diferenta e ca pe forum aceste doua grupuri nu se refera la bunastarea persoanei respective, se refera la inteligenta. PArerea mea este ca nu poti sa iti dai seama cat de desteapta e o persoana dupa cum se comporta pe forum/internet,c a sa iti formezi o parere despre o persoana cred ca trebuie sa o cunosti si in realitate. Umila mea parere...idioata sau poate mai putin idioata.
Scuze pt. greselile gramaticale si pt. faptul ca mi-am exprimat si eu parerea.
Scuze pt. greselile gramaticale si pt. faptul ca mi-am exprimat si eu parerea.
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Draga Jaded, una din metodele folosite pentru a evalua o pesoana din punct de vedere intelectual este cea bazata pe studiul produselor activitatii acelei persoane, intre acestea numarandu-se si "operele scrise". Poate dintr-o simpla afirmatie a persoanei nu poti emite o judecata de valoare, insa studiiind de-a lungul timpului acest tip de manifestare a personalitatii poti trage niste concluzii destul de apropiate de realitate. Bineinteles ca in spatiul virtual este mai usor sa-ti asumi o personalitate-masca, dar anumite constante sunt intr-atat de incrustate in structurile profunde ale personalitatii incat, inconstient, acestea sunt date la iveala. Chiar si pentru un observator mai putin avizat este usor sa evalueze stadiul de dezvoltare intelectuala al altei persoane, pe baza unor texte scrise de acea persoana, fiind necesara insa o conditie fundamentala: observatorul sa se situeze pe o treapta superioara de dezvoltare intelectuala, pentru a putea sesiza diferenta. Iata deci de ce lutzele nu recunosc alte lutze. Am fost destul de clara? 

-
Salma - Mesaje: 774
:rolleyes:
Salma , draga, nu iti face griji ca am inteles ce ai vrut sa spui. Ceea ce ai spus despre faptul ca "lutzele" nu se recunosc intre ele eu zic ca nu e adevarat, eu am titlul de "lutza" dar sa sti ca pot imediat sa imi dau seama cine e "lutza" material si cine nu :rolleyes:
Vali: :rolleyes:
I give up, ce rost are sa ma "lupt" cu voi, fiecare cu parerea lui/ei.
Daca tot vine vorba de "lutze", eu zic ca "lutzele" d.p. forumul animalx au ramas neschimbate,no offense, dar si eu din curiozitate, si ca sa ma mai amuz putin , mai intru din cand in cand pe forumul animalx si mai citesc mesajele de pe acolo. Ce pot sa va spun.. decat ca majoritatea threadurilor de acolo au ajuns un fel de ym,si moderatoarele procedeaza la fel ca "lutzele" de "rand",parerea mea e ca daca au ceva personal sa isi spuna, sa trimita un pm, sau sa vorbeasca pe ym, nu sa isi spele rufele in public.....in concluzie calitatea lutzelor scade.
Da,stiu, o sa apara in curand 2, 3 posturi in care celelalte "lutze" o sa ma faca in toate felurile.......stiu asta din past Experiences. :rolleyes:
Portnoy in viata de zi cu zi nu mi-sa zis niciodata ca sunt proasta si sa tac ca nu stiu ce zic, asa cum sa intamplat pe forum.......oricum cred ca ar fi mai bine sa incheiem discutia
Salma , draga, nu iti face griji ca am inteles ce ai vrut sa spui. Ceea ce ai spus despre faptul ca "lutzele" nu se recunosc intre ele eu zic ca nu e adevarat, eu am titlul de "lutza" dar sa sti ca pot imediat sa imi dau seama cine e "lutza" material si cine nu :rolleyes:
Vali: :rolleyes:
I give up, ce rost are sa ma "lupt" cu voi, fiecare cu parerea lui/ei.
Daca tot vine vorba de "lutze", eu zic ca "lutzele" d.p. forumul animalx au ramas neschimbate,no offense, dar si eu din curiozitate, si ca sa ma mai amuz putin , mai intru din cand in cand pe forumul animalx si mai citesc mesajele de pe acolo. Ce pot sa va spun.. decat ca majoritatea threadurilor de acolo au ajuns un fel de ym,si moderatoarele procedeaza la fel ca "lutzele" de "rand",parerea mea e ca daca au ceva personal sa isi spuna, sa trimita un pm, sau sa vorbeasca pe ym, nu sa isi spele rufele in public.....in concluzie calitatea lutzelor scade.
Da,stiu, o sa apara in curand 2, 3 posturi in care celelalte "lutze" o sa ma faca in toate felurile.......stiu asta din past Experiences. :rolleyes:
Portnoy in viata de zi cu zi nu mi-sa zis niciodata ca sunt proasta si sa tac ca nu stiu ce zic, asa cum sa intamplat pe forum.......oricum cred ca ar fi mai bine sa incheiem discutia
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
I tell you....
Lutzele de ieri au devenit "femei" si copilele de ieri au devenit "lutze":D
-
Love2Fly - Junior Member
zburatorule te inseli. decret a zis bine : o data lutza ,intotdeauna lutza. aspectul evolutiv nu exista in acest caz. si btw tu ce parere ai despre tine asa in general?
jaded , papusa mica scumpa , adorata si nepretuita. una din caracteristicile de baza a unei lutze este incoerenta in exprimare. a doua este abundenta greselilor gramaticale. a treia este impletirea nefericita dintre limba romana precara si limba engleza tot atat de precara. a patra infatuarea adica mai pe intelesul tau incercarea de a te erija in ceea ce nu esti prin incercari stangace de a parea original. mai sunt multe altele dar daca te incadrezi in una sau mai multe ipostaze din cele prezentate ai raspunsul daca esti sau nu o lutza. oricum noi te iubim si te indragim ceea ce trebuie sa recunosti ca este o dovada de intelegere si toleranta din partea noastra.
gabyzzu, ramane cum bine spuse nashu
si ramane cum am zis anterior: cantitatea conteaza
. nu moshule?
jaded , papusa mica scumpa , adorata si nepretuita. una din caracteristicile de baza a unei lutze este incoerenta in exprimare. a doua este abundenta greselilor gramaticale. a treia este impletirea nefericita dintre limba romana precara si limba engleza tot atat de precara. a patra infatuarea adica mai pe intelesul tau incercarea de a te erija in ceea ce nu esti prin incercari stangace de a parea original. mai sunt multe altele dar daca te incadrezi in una sau mai multe ipostaze din cele prezentate ai raspunsul daca esti sau nu o lutza. oricum noi te iubim si te indragim ceea ce trebuie sa recunosti ca este o dovada de intelegere si toleranta din partea noastra.

gabyzzu, ramane cum bine spuse nashu
si ramane cum am zis anterior: cantitatea conteaza

-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
si ramane cum am zis anterior: cantitatea conteaza. nu moshule?
si ce daca sunt gras ?
In aceste momente imi amintesc cu placere de Codrutza....singura lutza care isi recunostea acest statut , ba chiar se bucura de el...laudandu-se in stanga si in dreapta ca a castigat concursul de "cea mai simpatica lutza". :p
Cel mai mult ma enerveaza..cele care nu isi recunosc statutul. Oricum...acum avem lutze senor si lutze junior.
Ce sa zic ? Si la bine si la rau....noi sa fim sanatosi ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
i'm not lutza ... i'm utzu ...
Ce se mai ataca lumea ...
Jaded lasa-l pe Vali, ca daca-l vezi in realitate, nici prin gand n-o sa-ti mai treaca vreodata sa-l crezi . Asta nu vorbeste serios decat atunci cand e vorba de ban-uri si avertismente.
Lutzele originale sunt alea care au invadat in 2002 forumul mare, sosind de pe Animal X .
dar mai este si tineretul plin de viata, speranta vie a Romaniei de maine (:rolleyes: ) care este numit asa pentru ca ii oftica pe apaticii astia batrani, "filozofi", si sictiriti.
Hai duceti-va la gara, mai sunt eu utzul ce eram in 2001? lol, am evoluat, so zicala lui decret e contrazisa.
Si voi, people new of this fuckin' site, (exp. portney) incercati sa nu va mai dati cu pararea cand habar n-aveti ce a fost . :p
sper ca observi eyewitness , ca am incercat sa iti sustin postul prin dorinta mea de a fi cat mai original, de a fi cat mai cool, de a fi THE BEST, cu engleza mea de balta.
p.s. asta incercati si voi bosorogi nerecunoscatori ce sunteti!
si baixo ce e? utzu shef?
Jaded lasa-l pe Vali, ca daca-l vezi in realitate, nici prin gand n-o sa-ti mai treaca vreodata sa-l crezi . Asta nu vorbeste serios decat atunci cand e vorba de ban-uri si avertismente.
Lutzele originale sunt alea care au invadat in 2002 forumul mare, sosind de pe Animal X .
dar mai este si tineretul plin de viata, speranta vie a Romaniei de maine (:rolleyes: ) care este numit asa pentru ca ii oftica pe apaticii astia batrani, "filozofi", si sictiriti.
Hai duceti-va la gara, mai sunt eu utzul ce eram in 2001? lol, am evoluat, so zicala lui decret e contrazisa.
Si voi, people new of this fuckin' site, (exp. portney) incercati sa nu va mai dati cu pararea cand habar n-aveti ce a fost . :p
sper ca observi eyewitness , ca am incercat sa iti sustin postul prin dorinta mea de a fi cat mai original, de a fi cat mai cool, de a fi THE BEST, cu engleza mea de balta.
p.s. asta incercati si voi bosorogi nerecunoscatori ce sunteti!
si baixo ce e? utzu shef?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
2023
Cr@zY @nGeL, numai pe aceasta pagina am vazut doua posturi de-ale tale care aveau quote de suta la suta cu mesajul precedent. nici macar asa nu-ti dai seama daca indeplinesti statutul de lutza?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
109 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii