Va place Dostoievski?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Va place Dostoievski?

Mesajde rockgirl » Vin Mai 23, 2003 8:29 pm

Am vazut multe subiecte banale pe forum ....
se prea poate ca acest subiect sa nu placa .
da` , chiar ma intereseaza cat e de cunoscut si apreciat acest scriitor atat de drag mie ....

are cineva ceva de spus ...?

si totusi , traiasca muzica ! :)
rockgirl

Mesajde ro-ana » Vin Mai 23, 2003 9:12 pm

Nu am citit decat "Crima si pedeapsa", dar pot sa spun ca mi-a placut enorm de mult!
ro-ana
Junior Member

hm.....

Mesajde dino » Vin Mai 23, 2003 9:33 pm

imi place si mie Dostoievski .
imi place felul cum abordeaza absurdul ....si nonsensul .
Am cicit doar "Crima si pedeapsa".

P.S. in alte ordine de idei ....chiar fain site-ul :))
dino

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 23, 2003 9:47 pm

Buna, sunt chiar eu, Fyodor Mihailovich! Dino, ai sesizat foarte bine, ma innebunesc dupa "absurd" si "nonsens" :D
Rockgirl, in caz ca esti misto si ai peste 18 ani te asteptam cu drag ( si nu numai) pe http://www.fanclub.ro/index.php, unde la sectiunea "Literatura" vei gasi un thread dedicat operei mele.
Va pup dulce, FMD.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde rockgirl » Vin Mai 23, 2003 10:52 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Buna, sunt chiar eu, Fyodor Mihailovich! Dino, ai sesizat foarte bine, ma innebunesc dupa "absurd" si "nonsens" :D
Rockgirl, in caz ca esti misto si ai peste 18 ani te asteptam cu drag ( si nu numai) pe http://www.fanclub.ro/index.php, unde la sectiunea "Literatura" vei gasi un thread dedicat operei mele.
Va pup dulce, FMD.

what ? fan club Dostoievski ?
:)

ne "vedem" pe forum !
rockgirl

Mesajde neinregistrata » Sâm Mai 24, 2003 1:05 pm

da' ce-nghesuiala pe subiectu' asta...
mai putetzi incerca, de acelashi autor...idiotul (nici o legatura cu cei de pe forum!?), fratzii karamazov (lectura obligatorie!:)), amintiri din casa mortilor, demonii, umiliti si obiditzi...etcetc...
neinregistrata

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 24, 2003 3:23 pm

Initial trimis de neinregistrata
da' ce-nghesuiala pe subiectu' asta...
mai putetzi incerca, de acelashi autor...idiotul (nici o legatura cu cei de pe forum!?), fratzii karamazov (lectura obligatorie!:)), amintiri din casa mortilor, demonii, umiliti si obiditzi...etcetc...

...si dintre toate , "Demonii" mi-a placut cel mai mult !
tie ?
voua ?
:)
rockgirl

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii