a ramas class singura trupa adevarata din romania?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

a ramas class singura trupa adevarata din romania?

Mesajde niros trevi » Vin Mai 30, 2003 8:16 pm

se pare ca singura trupa din romania care canta ce vrea ea si nu ce vor altii este class?din fericire exista trupe ca si class in romania(SLAVA DOMNULUI),din pacate este singura care nu canta muzica din aia comerciala si are succes!!!!!!!!!!se pare ca astia nu au de gand sa renunte...dupa 9 ani sunt din ce in ce mai iubiti si mai celebri...ciudat si incredibil!!!!!!!!!!!!!
niros trevi

Mesajde cubu » Vin Mai 30, 2003 11:00 pm

Asa e, ai dreptate, sunt singurii adevarati... Mai sunt si altii ca Zdob si Zdub, Cargo, Luna Amara, Trooper, dar sunt doar niste holograme intr-un spatiu virtual...
indescifrabil
cubu

corect!

Mesajde sohatzki » Vin Mai 30, 2003 11:16 pm

da, CLASS sunt singurii din Romania care au reusit sa dovedeasca faptul ca poti avea succes si fara a fi comercial! bravo lor!! sunt printre singurii care ridica nivelul calitatii muzicii romanesti..:B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mdeah....

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 31, 2003 12:47 am

Deja sunt multe subiecte legate de aceasta formatie pe acest forum! Concluzia e una singura....Class pe langa alte cateva formatii romanesti a ramas acolo sus unde ii e locu'!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde madrid » Sâm Mai 31, 2003 3:48 pm

da class este o trupa adevarata...mai sunt subiecte cu aceasta trupa pe forum..unde-s ca eu nu le-am gasit????????????sunt tare curios ce se mai spune despre class!!!!!!!!!!!
madrid

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 31, 2003 4:11 pm

Initial trimis de madrid
da class este o trupa adevarata...mai sunt subiecte cu aceasta trupa pe forum..unde-s ca eu nu le-am gasit????????????sunt tare curios ce se mai spune despre class!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Miss Lizzie » Sâm Mai 31, 2003 6:01 pm

Da, ei sunt cu adevarat cei mai buni din Romania. Go Class!
Be yourself and you won't regret it!
Miss Lizzie
Junior Member

Mesajde Asfaltina » Dum Iun 01, 2003 9:41 pm

Sunt misto, dar nu-s singurii si nici nu-s cei mai buni!
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
Asfaltina
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iun 02, 2003 7:29 am

daca a ramas clas singura trupa mishto din romania inseamna ca am ajuns rau de tot!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Mie Iun 04, 2003 10:34 am

Initial trimis de neatza
daca a ramas clas singura trupa mishto din romania inseamna ca am ajuns rau de tot!
class se scrie cu doi s,clas nu este cea mai buna dar class sigur este...am inteles ca exista un site oficial class...http://www.classonline.ro......eu am intrat pe forum si am constatat ca trupa class are fani fffff devotati care le inteleg muzica in adevaratul sens al cuvantului.....dk va place class acolo trebuie sa mergeti......fanii class sunt cei mai tari!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde neatza » Mie Iun 04, 2003 11:13 am

tzine-tzi-o tot asha!

neatza

Mesajde Unregistered » Mie Iun 04, 2003 2:24 pm

va scriu din israel si cu placere va spun ca intradevar class la ora actuala este ceva bun de tot in muzica romaneasca.va doresc multe succese in continuare si piese la fel de bune asa cum ne-ati obisnuit.sorin
Unregistered

Mesajde qeru » Mie Iun 04, 2003 8:15 pm

Initial trimis de Unregistered
class se scrie cu doi s,clas nu este cea mai buna dar class sigur este...am inteles ca exista un site oficial class...http://www.classonline.ro......eu am intrat pe forum si am constatat ca trupa class are fani fffff devotati care le inteleg muzica in adevaratul sens al cuvantului.....dk va place class acolo trebuie sa mergeti......fanii class sunt cei mai tari!!!!!!!!

ba aia de la sportul studentzesc sint mai tari!
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde niros trevi » Joi Iun 05, 2003 4:47 pm

class vor canta pe 5 iunie la premiile mtv...sunt nominalizati si la doua categorii.....fanii class sunt alaturi de cea mai tare trupa din romania....mult succes CLASS........http://www.classonline.ro
niros trevi

miros tzevi

Mesajde neatza » Vin Iun 06, 2003 9:18 am

m-am uitat shi io umpic la valoroasa trupa clas. nu iam vazut alaturi pe fanii care sa laudat ca va fi alaturi. rushine! suces!

neatza

Re: a ramas class singura trupa adevarata din romania?

Mesajde Unregistered » Vin Iun 06, 2003 10:06 am

Initial trimis de niros trevi
se pare ca singura trupa din romania care canta ce vrea ea si nu ce vor altii este class?din fericire exista trupe ca si class in romania(SLAVA DOMNULUI),din pacate este singura care nu canta muzica din aia comerciala si are succes!!!!!!!!!!se pare ca astia nu au de gand sa renunte...dupa 9 ani sunt din ce in ce mai iubiti si mai celebri...ciudat si incredibil!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde niros trevi » Vin Iun 06, 2003 7:40 pm

Initial trimis de neatza
m-am uitat shi io umpic la valoroasa trupa clas. nu iam vazut alaturi pe fanii care sa laudat ca va fi alaturi. rushine! suces!
mmmdaa,se pare ca nu esti cel mai mare fan class din lumea asta...habar nu am ce muzica asculti tu...desi sunt curios,,,,,,poate ca trebuia sa te uiti mai atent de vreme ce CLASS LE-A LUAT FATA unor trupe ca directia5,iris,vank,,ce sa mai zic de vama veche.....unde-s fanii acestor trupe mai bine cotate...de ce n-au votat?nu cred ca stii raspunsul la aceasta intrebare....si oricum ce ar mai fii de spus..CLASS au castigat la ambele categorii la care au fost nominalizati...astept o reactie inteligenta din partea ta cu argumente cu tot,ca eu am destule!!!!!!!numai bine!!!
niros trevi

BRAVO CLASS!!!!!!!!!!!

Mesajde madrid » Vin Iun 06, 2003 8:05 pm

premiile mtv chiar au fost pe bune.....reactia castigatorilor a fost cat se poate de sincera...oricum,bravo class!!!!!!!!!!!i-am votat pana am facut bataturi in palma !!!!!!!!!!!!se pare ca a meritat!!!!!!!!!!!!!va iubesc,class......ma bucur sincer ptr.voi!!!!!!!!!iar,niros trevi are dreptate.....fanii class sunt cei mai adevarati!!!!!!!!!succes in continuare!!!!!http://www.classonline.ro
madrid

Mesajde neatza » Lun Iun 09, 2003 8:47 am

[i]
mmmdaa,se pare ca nu esti cel mai mare fan class din lumea asta

unu: io ash putea spune ca nu sunt nici macar cel mai mic.

doi: ce muzica ascult io? cauta shi matale umpic p'aci.

neatza

da da,maine!!!

Mesajde niros trevi » Lun Iun 09, 2003 8:45 pm

Initial trimis de neatza

unu: io ash putea spune ca nu sunt nici macar cel mai mic.

doi: ce muzica ascult io? cauta shi matale umpic p'aci.
unu:nu am timp sa ma uit!!!!
doi:am lucruri mai bune de facut!!de vrei sa cooperezi bine,dk nu class raman la fel de buni!!!asa in loc de salut un mic mesaj ptr tine-www.classonline.ro
niros trevi

Mesajde Unregistered » Lun Iun 09, 2003 10:31 pm

daca voi aveti impesia ca,,,,class a ramas cea mai buna trupa.......va insalati amarnic!!!!
trebuia sa va uitati la premiile Mtv sa vedeti ce live de KaKat au dat!!!!!!!!!
mai deperte no coment
Unregistered

Mesajde sohatzki » Lun Iun 09, 2003 10:40 pm

la premiile muzicale au cam avut emotii, d'aia au cantat asa... sa-i fi vazut in urmatoarea seara, in concert...
defapt, nici nu stiu de ce au cantat live, cand toate trupele/interpretii pop-dance au facut playback... asta n-ai observat, asa-i?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Iun 09, 2003 10:44 pm

Emotiile nu sunt o scuza pentru o trupa care canta din '96... Si stai tu linistita, ca i-am mai auzit live si nu m-au incantat de loc... Cel putin blonda parca n-are vlaga in ea cand canta...
indescifrabil
cubu

Mesajde Dia » Lun Iun 09, 2003 11:12 pm

eu am o parere destul de buna despre ei...! dar la premiile MTV au cam dat-o in bara! Anca nu prea...dar Mihaela a cantat nashpa de nashpa!! :( au mai fost si primii!! oricum la MTV numai romanii au cantat live k marii artisti internationali nu s-au straduit pt o tara ca Romania..nu meritam un asemenea efort din partea lor!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Unregistered » Vin Iun 13, 2003 11:06 pm

Nici macar! Cum poate fi o trupa "adevarata" daca nu au pe scena o prestatie live?
Sunt trupe care chiar canta: HOLOGRAF, IRIS, PROCONSUL, PARTIZAN, TAXI. Voi chiar nu considerati ca meritati sa fiti respectati?
Unregistered

Mesajde Weirda » Sâm Iun 14, 2003 4:56 pm

PROCONSUL PARTIZAN TAXI?! hai ca i-am vazut si p-astia facand playback... cel putin Partizan sunt jalnici cand fac playback...;P
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde blazzaj » Sâm Iun 14, 2003 5:40 pm

Initial trimis de d3a^crazY
PROCONSUL PARTIZAN TAXI?! hai ca i-am vazut si p-astia facand playback... cel putin Partizan sunt jalnici cand fac playback...;P

Toate trupele invatate sa cante pe bune sunt jalnice la playback, si vitzavercea... Nu confunda playbackul de neputintza cu playback-ul impus de organizatori!
blazzaj

Mesajde qeru » Dum Iun 15, 2003 8:38 am

Initial trimis de d3a^crazY

evident ca sint jalnici cind fac playback. ei n-au invatzat sa faca playback, au invatzat sa cinte. shi dupa aia s-au urcat pe scena.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Salma » Dum Iun 15, 2003 9:32 am

O trupa adevarata se simte jignita cand este obligata sa faca play-back. Mi-i amintesc pe cei de la Vita de Vie la nu stiu ce emisiune unde trebuia sa faca play-back, cum au inceput sa cante fara microfon, Burete se juca cu chitara si alte faze de genul asta. Artanu canta dinainte sa te nasti tu, d3a^crazY, si mai e si in corul Radiodifuziunii. Tocmai de-aia o fi penibil la play-back, pentru ca e invatat sa cante numai pe bune.
Salma

Mesajde Unregistered » Mar Iun 17, 2003 12:51 pm

Din pacate, in Romania, inca mai au succes cei care nu canta!!! Trist!
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii