Premiile MTV - o mascarada ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Parerea voastra in legatura cu aceste premii

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Iun 06, 2003 9:39 pm

Super marpha
1
5%
Adevarate
2
9%
Medii
2
9%
Aranjate de la inceput
14
64%
Nu-mi pasa
3
14%

Voturi totale : 22

Premiile MTV - o mascarada ?

Mesajde bogdanovici666 » Vin Mai 30, 2003 9:36 pm

Eu unul am impresia ca asa-zisele "nominalizari" sunt facute la "comanda" caselor de discuri care au "contribuit la greu" la MTV...
O gramada de nominalizari ce nu-si au rostul:
- cel mai bun videoclip : Zdob Si Zdub - Doina Haiducului (imi place mult ZDOB SI ZDUB dar asta nu e un videoclip de premii);
- la sectiunea "cel mai bun website" nu stiu ce cauta acolo bugmafia93.ro care e un site misto dar neoficial...si parerea mea ar fi ca la aceasta categorie sa fie inclusa doar site-urile oficiale;
- la "cel mai bun dj" ar trebuie sa fie doar dj ce au lansat material discografic in Romania in ultimul an si nu si cei mixeaza (stiu ca doar asta e rolul principal al unui dj dar sa fii cel mai bun din breasla trebuie sa si creezi muzica);
Si ar mai fi multe altele...si as vrea sa stiu in primul rand cum s-au facut aceste nominalizari..
bogdanovici666

Re: Premiile MTV - o mascarada ?

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mai 30, 2003 9:55 pm

Well... nu stiu exact... Dupa gustul marelui public, probabil.
Eu ua ma indoiesc ca ar fi totul aranjat... Intru destul de des pe site ca sa votez (Eu fiind fan DIRECTIA 5, trebuie sa imi sustin idolii, nu?) :) :) :) si sper din tot sufletul ca vor castiga?
Ai putea sa-i votezi si tu? Pleaaaaaaasssse!!!!!!!!!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Mai 30, 2003 10:15 pm

si eu as vrea sa stiu cum sunt facute nominalizarile astea!!! sunt stupide de-a dreptu: animal x la cel mai bun live impreuna cu directia 5 (pai se compara???? cristii ii da clasa de 100...0 de ori lu serban) ...marius moga&simplu-cel mai bun interpret...un interpret trebuie sa aiba un album solo,o melodie solo..la Moga e doar o colaborare..ca si la alexandra ungureanu...si multe alte chestii!! mi se par complet aiurea...! se nominalizarea annei lesko la cel mai bun dance...super aiurea...pai ce mare dans are ea in clipu ala? mie mi se par o tentativa de premii...! poate cu timpu ajung si ei la performante da la editia asta...nu au sanse!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde cubu » Vin Mai 30, 2003 10:44 pm

Al catelea thread despre premiile MTV este asta?

Ce sa zic? Inca un cacat ambalat frumos... Numai cand vezi ca Animal X si Voltaj sunt nominalizati la cea mai buna prestatie live iti vine sa dai vulpea...
indescifrabil
cubu

Mesajde sohatzki » Vin Mai 30, 2003 11:54 pm

la unele categorii, nominalizarile sunt intr-adevar... cam aiurea ;B eh, dar ce sa-i faci, sunt si ei doar la prima editie... invitatii sunt acceptabili: laura pausini, sylver, in grid... mai multe informatii:
http://www.evz.ro/divertisment/?news_id=121441
sa speram ca va castiga (prin absurd) cine merita...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Vom vedea peste 3 zile...

Mesajde Goldie » Lun Iun 02, 2003 12:39 pm

Eu nu cred ca sunt facute la comanda caselor de discuri, dar cred ca cei care vor castiga vor fi cei placuti de majoritatea publicului din Romania. Pe mine sincer ma deranjeaza ca sunt nominalizati animal x, care probabil vor castiga in fata altor formatii foarte bune ca: Zdob si Zdub(apropos, videoclipul ARE ce cauta la nominalizari, eu chiar il consider cel mai bun), Vita de Vie, Vama veche si poate s-or mai gasi cateva... La urma urmei si in noiembrie au castigat Animal x si mi-am dat seama care este probabilitatea sa se intample la fel si de data asta!
Goldie

Mesajde Weirda » Lun Iun 02, 2003 1:05 pm

vom trai si vom vedea! :) mai sunt 3 zile pana la premiile "mult asteptate"... eu una sunt f curioasa sa vad "show`ul"...va fi interesant... :con:
normal ca vor fi si premii luate nu dupa merit,dar mereu a fost asa... cum anul trecut premiile s-au impartit ca toata lumea sa fie multumita, ceva de genul asta va fi si acum...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde metre » Lun Iun 02, 2003 4:11 pm

...suntem in romí nia...domnilor...

...si mai e o faza`...chiar ví  pasí¤ cine cí¤stigí¤...sau cine e nominalizat...???
metre

Mesajde Weirda » Lun Iun 02, 2003 7:24 pm

Initial trimis de metre
...suntem in romí nia...domnilor...

...si mai e o faza`...chiar ví  pasí¤ cine cí¤stigí¤...sau cine e nominalizat...???

pai cand vezi ca va castiga cristiana la "cea mai buna interpreta" sau costi ionita la "cel mai bun interpret solo" si altii care sunt nominalizati acolo,asa, la intamplare, cum sa nu te enervezi?!;j
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iun 02, 2003 8:34 pm

Pe mine ma apuca durerea de cap numai cand va optiunile acestui sondaj...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Lun Iun 02, 2003 8:47 pm

Majoritatea nominalizarilor sunt aiurea.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Lun Iun 02, 2003 9:43 pm

Dupa parerea mea...nominalizarile sunt......cat se poate de jalnice Anna Lesco are 3 nominalizari??...De alfel..Marco.este nominalizat..pt cel mai bun solist..si a scos o piesa??si la cea mai buna prestati live lipseste Stefan Banica jr ..(nu imi place da recunosc ca stie ce e muzica!) au mai lipsit o gramada de formati care trebuiau nominalizate,jalnik..:( parca vad ce show va iesi..doar e facut in Romania deci..cuvantul deja super cat de nasol va fi :( ..si totusi tin sa cred ca cei care sunt nominalizati si nu meritau sa fie nominalizati sunt ..favoralizati..parerea mea!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde metre » Mar Iun 03, 2003 7:40 am

...Anna Lesco...pentru ce?...pentru un videoclip?...sau pentru ca` a stiut unde sa` bage gura?...si Marco cine e cí¤ nu am auzit de el in viatza mea...probabil muzica din state ma acaparat...si nu mai am timp pentru asa zisul Marco...
metre

Mesajde Dodi » Mar Iun 03, 2003 8:32 pm

Initial trimis de metre
...Anna Lesco...pentru ce?...pentru un videoclip?...sau pentru ca` a stiut unde sa` bage gura?...si Marco cine e cí¤ nu am auzit de el in viatza mea...probabil muzica din state ma acaparat...si nu mai am timp pentru asa zisul Marco...

Doar pentru ca arata bine si e imbracata sumar nu inseamna ca "a stiut unde sa' bage gura". Daca incerci s-o privesti ca pe o melodie de petrecere, ci nu din punctul de vedere al versurilor chiar ti se va parea marfa melodia, iar videoclipul este original si foarte placut. La urma urmei, la ce sa te astepti din partea unui slagar?
si apropos, eu nu sunt fan Anna Lesco, ascult muzica mai grea.
Dodi

Mesajde Wild Rose » Mar Iun 03, 2003 10:01 pm

ce pot spune... sunt unele nominalizari care sunt chiar ridicole...
de exemplu Benone Sinulescu.. Anna Lesko... de ce dreaq sunt nominalizati? :con:
sau, precum a spus si Babygirl, ce cauta Animal X cu lansarea Revolution alaturi de DIrectia 5, care intotdeauna canta live in concerte?? Se compara Cristi cu Serban,Alex,&Mihai? I doubt it...
ma rog, Directia 5 nici macar nu vor fi prezenti acolo.. au concert la Tg. Mures!
parerea mea este ca se stie deja cine va castiga... din moment ce multe din trupele nominalizate nu vor fi acolo si au alte planuri...
pacat de premiile astea...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Iun 03, 2003 10:07 pm

Yeahh... Cam asa e... Dar sper ca rezultatul final va dovedi cin e este intr-adevar cel mai bun.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Iun 03, 2003 10:17 pm

din pacate ma indoiesc ca se va intampla asa... in orice caz, sunt 99% sigura ca Directia 5 nu va castiga Best Live act.. desi l-ar merita...

si inca ceva... Stefan Banica lipseste.. desi anul acesta ar fi meritat si el..macar un best live ceva!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde ckride » Mar Iun 03, 2003 10:32 pm

asta e. Piata muzicala din Romania si "oferta" acesteia pe anul 2002. Deal with it. Muzica de cacat, nominalizari de cacat.
ckride
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mar Iun 03, 2003 10:45 pm

Initial trimis de Bad Girl
din pacate ma indoiesc ca se va intampla asa... in orice caz, sunt 99% sigura ca Directia 5 nu va castiga Best Live act.. desi l-ar merita...

si inca ceva... Stefan Banica lipseste.. desi anul acesta ar fi meritat si el..macar un best live ceva!

normal, o sa castige la sectiunea aia enimal ics... desi nu stiu ce dreq cauta ei acolo...:bleah: eh, fie ce-o fi...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 04, 2003 9:00 pm

eu nu sunt chiar atat de sigura ca ei vor castiga Best Live... tre` sa ne gandim ca alaturi de ei mai sunt si Zdob si Zdub, Voltaj, Vama Veche & Directia 5!!
e bine de stiut ca ei participa cu lansarea REVOLUTION (care a fost transmisa in direct pe MTV)... nu cu alte concerte!
---
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii