Bamby?no Thanks!
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
- metre
..mama am vazut si eu vineri clipul...am crezut ca mor de ras deci fetele astea sunt cat se poate de VARZA!!videoclipul deja spune multe..se catara prin padure...iar versurile sunt deja uzate...seamana cu versurile formatiei Andre..mama ce nasole sunt cred ca dak aud pe cineva care zice ca ii place formatia asta de schilozofrate...
..mor de ras!!!ar fi bine ca aceste doua fetite sa se lase de muzica!!

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: Bamby?no Thanks!
Initial trimis de Zonex
vA PLAC?nO THANKS?hAIDETI MAI CA SUNT LA PRET IEFTIN!!!!nO THANKS!!!
Chiar azi le-am vazut videoclipul pe atomic, si e nashpa rau! si piesa la fel si formatia la fel si:bleah: ..asta e parerea mea
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
va luati de ele ca au versuri nashpa, dar voi sunteti incoerenti si agramati.
p.s. trupa se numeste Bambi, nu BambY... din cate shtiu eu.
esti fan?

Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Initial trimis de MiG29
Nu e fan da il apuca pa el uneori sa o faca pe desteptu shi de cele mia multe ori rateaza:j
spuse mig, frustrat pentru ca vroia sa spuna acelasi lucru ca si cei de mai sus

pls, shut the fuck up, and get a life ...
Initial trimis de metre
si tzine la clientzi lui...
asta cam asa e

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gosh.. bambi... nume inspirat dupa carticica despre caprioara cu acelasi nume... care era citita prin clasa a 1-a ... geezz... versuri absolut idioate... voci nasoale...
deci de la mine nota 1 pentru ele... nici macar felul in care se imbraca nu e cool.
deci de la mine nota 1 pentru ele... nici macar felul in care se imbraca nu e cool.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
daca nu va plac Bambi eu nu inteleg de ce cititi acest subiect si de ce raspundeti.Si totusi fata de alte "cantarete",ele fac licee de muzica si s-au implicat la acest album.Numele trupei si l-au ales cand aveau 12 ani.Ce puteau canta la varsta aia?despre iubire?
Bravo Bambi,tineti-o tot asa
Bravo Bambi,tineti-o tot asa
- Unregistered
Initial trimis de antibambi
Esti cumva tatal lor ?
Lol...nu dragutza sunt fan,mai exact sunt presedintele fan-clubului bambi din focsani care are 243 de membrii.
Eu sunt sigur ca daca voi le vedeti in realitate si stati de vorba cu ele va schimbati parerile astea....sunt super de gask.
Dar tie ce trupe iti plac???
- Unregistered
Re: Bamby?no Thanks!
hai ca esti taaare!:DInitial trimis de Zonex
vA PLAC?nO THANKS?hAIDETI MAI CA SUNT LA PRET IEFTIN!!!!nO THANKS!!!

le-ai prezentat exact ca pe 2 chestii ieftine..
- cat_
- Junior Member
bambi?/??hahahahah
intradevar fetele astea mi se par amuzante tare.sunt nasoale de sus pana jos iar versurile sunt de tot......
- Unregistered
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii