Conform unei stiri (ince neconfirmate) ASIA sunt in prag de destramare, datorita repetatelor certuri cu Adrian Ordean, care la acest moment nu mai este dispus sa le mai dea vreo piesa fetelor, si Sorana. Mai mult decat atat, persoane din anturajul lui A.Ordeanu declara ca un nou contract este la rampa cu una dintre cele doua castigatoare la Popstar, daca nu chiar amandoua. Florin Ionescu se pare ca este cel care se va ocupa in continuare de soarta fetelor, insa nu este sigur ca va putea sa le tina impreuna - Sorana este deja decisa sa abandoneze acest proiect in favoarea unuia nou, despre care urmeaza sa aflam in curand.
Keep in touch.
Roger.
ASIA, ultimele contracte ?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
aloo! baiatu'! pai ce facem acilea? orce shtire trebe verificata din cel putzin trei surse CREDIBILE! Pai daca venim fiteshcare cu zvonuri dastea demoralizatoare, s-ar alege prafu shi pulberea! uite, de ezemplu, io am auzit ca se da secarica moca la Floreshti- Prahova, shi m-am dus degeaba panacolo.... daca mantzelegi pe unteva.
-
neatza - Mesaje: 5820
vrajeala de doi lei...adica noi ne organizam in fanclub asia, fetele sparg topurile interne si internationale cu piesa hodoronk tronk, pregatesc noul album "un dali pentru pt iubire", in teritoriu sunt semnale clare de crestere simtitoare a numarului de fani si se trezeste cate unu, pe care-l roade pizma, sa arunce covrigi ca vezi doamne s-ar destrama. nu luati seama la aceste zvonuri, sunt diversiuni marsave plecate sigur de la frun ozon, sau teneteu sa le discrediteze pe fetele noastre, sa bage zazanie intre fete. unde poate duce invidia domne....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bineinteles ca omu' minte. in calitate de presedinte al fanclubului pot afirma ca fetele sunt mai unite si mai in voga ca niciodata. si ca nici macar bluzele sau, si mai rau, ciorapii nu li se vor mai destrama vreodata. asa sa stiti.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: ASIA, ultimele contracte ?
..nu cred..
.d.ar las' ca nu mor ele de foame ..sau de nebagat in seama..
..am eu nevoie de 2 back-voice , blonde de preferinta
.d.ar las' ca nu mor ele de foame ..sau de nebagat in seama..
..am eu nevoie de 2 back-voice , blonde de preferinta

-
Bortzianu' - Junior Member
sa va eXplic un lucru despre A.S.I.A....
ele au ajuns aici datorita faptului ca Irina este combinata cu impresarul lor! Daca domnu nu s-ar fi ocupat de ele, nu ar fi ajuns nicaieri. deasemenea, daca domnu nu se va mai ocupa de ele, o sa le zicem: bye bye bye!
Fara el, A.S.I.A. nu sunt nimic, credeti-ma!
Impresarul conteaza foarte mult... ;D
ele au ajuns aici datorita faptului ca Irina este combinata cu impresarul lor! Daca domnu nu s-ar fi ocupat de ele, nu ar fi ajuns nicaieri. deasemenea, daca domnu nu se va mai ocupa de ele, o sa le zicem: bye bye bye!
Fara el, A.S.I.A. nu sunt nimic, credeti-ma!
Impresarul conteaza foarte mult... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Bad Girl este vizibil evident ca incerci sa denigrezi pe scumpele fete de la ASIA in favoarea lu' Animal pix. puteam sa zicem si noi ca viermele e cuplat cu Dutza, ca doar stie toata lumea ca asa e, da' n-am zis, pentru ca nu dorim sa cladim imaginea fetelor de la ASIA denigrand alte trupe.
-
Nightwish, eu nu am facut decat sa spun cea ce mi-a spus mie chiar el (adica impresarul lor)
din cate stiam eu, aici era vorba despre ASIA, nu Animal X sau 3SE... asa ca lasa vrajeala!
eu v-am spus un adevar, un lucru bine stiut de toata lumea.. inclusiv cei din lumea muzicii!! daca nu vreti sa aceptati adevarul, este treaba voastra!
din cate stiam eu, aici era vorba despre ASIA, nu Animal X sau 3SE... asa ca lasa vrajeala!
eu v-am spus un adevar, un lucru bine stiut de toata lumea.. inclusiv cei din lumea muzicii!! daca nu vreti sa aceptati adevarul, este treaba voastra!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
....adevarul nu e vorba de ziar aici confuzeaza dreptatea la greu.
obraznicatura mica ce esti, si cand ti-a povestit tie nenea ala chel si cu paru' valvoi despre fetele de la ASIA? esti confidenta lui? sau poate la un cico...sa-ti fie rusine dragutza in primul rand ca te bagi asa in discutia omenilor mari, denigrand la greu. *p
P.S. bine macar ca n-ai zis ceva de Diana ca te manca Mr Hyde la micu' dejun.
obraznicatura mica ce esti, si cand ti-a povestit tie nenea ala chel si cu paru' valvoi despre fetele de la ASIA? esti confidenta lui? sau poate la un cico...sa-ti fie rusine dragutza in primul rand ca te bagi asa in discutia omenilor mari, denigrand la greu. *p
P.S. bine macar ca n-ai zis ceva de Diana ca te manca Mr Hyde la micu' dejun.

-
2125
Initial trimis de Bad Girl
mi-a spus mie chiar el (adica impresarul lor)
serios? te-ai dus la el la spital? sau s-a externat pentru o scurta bucata de timp sa vina sa-ti spuna ceva si dupa aia s-a internat din nou?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii