ASIA, ultimele contracte ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ASIA, ultimele contracte ?

Mesajde roger » Lun Iun 02, 2003 1:47 pm

Conform unei stiri (ince neconfirmate) ASIA sunt in prag de destramare, datorita repetatelor certuri cu Adrian Ordean, care la acest moment nu mai este dispus sa le mai dea vreo piesa fetelor, si Sorana. Mai mult decat atat, persoane din anturajul lui A.Ordeanu declara ca un nou contract este la rampa cu una dintre cele doua castigatoare la Popstar, daca nu chiar amandoua. Florin Ionescu se pare ca este cel care se va ocupa in continuare de soarta fetelor, insa nu este sigur ca va putea sa le tina impreuna - Sorana este deja decisa sa abandoneze acest proiect in favoarea unuia nou, despre care urmeaza sa aflam in curand.
Keep in touch.
Roger.
roger

Mesajde neatza » Lun Iun 02, 2003 2:09 pm

aloo! baiatu'! pai ce facem acilea? orce shtire trebe verificata din cel putzin trei surse CREDIBILE! Pai daca venim fiteshcare cu zvonuri dastea demoralizatoare, s-ar alege prafu shi pulberea! uite, de ezemplu, io am auzit ca se da secarica moca la Floreshti- Prahova, shi m-am dus degeaba panacolo.... daca mantzelegi pe unteva.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Lun Iun 02, 2003 2:27 pm

vrajeala de doi lei...adica noi ne organizam in fanclub asia, fetele sparg topurile interne si internationale cu piesa hodoronk tronk, pregatesc noul album "un dali pentru pt iubire", in teritoriu sunt semnale clare de crestere simtitoare a numarului de fani si se trezeste cate unu, pe care-l roade pizma, sa arunce covrigi ca vezi doamne s-ar destrama. nu luati seama la aceste zvonuri, sunt diversiuni marsave plecate sigur de la frun ozon, sau teneteu sa le discrediteze pe fetele noastre, sa bage zazanie intre fete. unde poate duce invidia domne....
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Iun 02, 2003 11:51 pm

bineinteles ca omu' minte. in calitate de presedinte al fanclubului pot afirma ca fetele sunt mai unite si mai in voga ca niciodata. si ca nici macar bluzele sau, si mai rau, ciorapii nu li se vor mai destrama vreodata. asa sa stiti.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Mr Hyde » Mar Iun 03, 2003 12:33 am

Sa fiu al dracu' daca asta nu e o gluma de-a lui vali :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Re: ASIA, ultimele contracte ?

Mesajde Bortzianu' » Mar Iun 03, 2003 12:53 am

..nu cred..
.d.ar las' ca nu mor ele de foame ..sau de nebagat in seama..

..am eu nevoie de 2 back-voice , blonde de preferinta :)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Iun 03, 2003 10:30 pm

sa va eXplic un lucru despre A.S.I.A....
ele au ajuns aici datorita faptului ca Irina este combinata cu impresarul lor! Daca domnu nu s-ar fi ocupat de ele, nu ar fi ajuns nicaieri. deasemenea, daca domnu nu se va mai ocupa de ele, o sa le zicem: bye bye bye!
Fara el, A.S.I.A. nu sunt nimic, credeti-ma!
Impresarul conteaza foarte mult... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 04, 2003 12:15 pm

Bad Girl este vizibil evident ca incerci sa denigrezi pe scumpele fete de la ASIA in favoarea lu' Animal pix. puteam sa zicem si noi ca viermele e cuplat cu Dutza, ca doar stie toata lumea ca asa e, da' n-am zis, pentru ca nu dorim sa cladim imaginea fetelor de la ASIA denigrand alte trupe.

nocturna

Mesajde cubu » Mie Iun 04, 2003 1:53 pm

Doamna presedinta, pe cine vreti sa "rezolv" pe aici?
indescifrabil
cubu

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 04, 2003 9:06 pm

Nightwish, eu nu am facut decat sa spun cea ce mi-a spus mie chiar el (adica impresarul lor)
din cate stiam eu, aici era vorba despre ASIA, nu Animal X sau 3SE... asa ca lasa vrajeala!
eu v-am spus un adevar, un lucru bine stiut de toata lumea.. inclusiv cei din lumea muzicii!! daca nu vreti sa aceptati adevarul, este treaba voastra!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Iun 04, 2003 9:32 pm

Fetita rea, tu n-ai auzit ca adevarul nu se confunda intotdeauna cu dreptatea? :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde nocturna » Mie Iun 04, 2003 10:28 pm

....adevarul nu e vorba de ziar aici confuzeaza dreptatea la greu.

obraznicatura mica ce esti, si cand ti-a povestit tie nenea ala chel si cu paru' valvoi despre fetele de la ASIA? esti confidenta lui? sau poate la un cico...sa-ti fie rusine dragutza in primul rand ca te bagi asa in discutia omenilor mari, denigrand la greu. *p

P.S. bine macar ca n-ai zis ceva de Diana ca te manca Mr Hyde la micu' dejun. :D

nocturna

2125

Mesajde baixinho© » Joi Iun 05, 2003 9:01 am

Initial trimis de Bad Girl
mi-a spus mie chiar el (adica impresarul lor)

serios? te-ai dus la el la spital? sau s-a externat pentru o scurta bucata de timp sa vina sa-ti spuna ceva si dupa aia s-a internat din nou?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ire » Joi Iun 05, 2003 4:58 pm

Initial trimis de eyewitness
fetele sparg topurile interne si internationale cu piesa hodoronk tronk

De care topuri internationale vorbesti??????? Sau tot la bluze te referai??
Ire
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 05, 2003 5:12 pm

Si tu acum... De fiecare data cand mai sparg cate un top... Hodoronk!!! Tronk!!! Intelegi?
indescifrabil
cubu

Mesajde piper1996 » Joi Iun 05, 2003 5:54 pm

auoleu, deci, sa inteleg ca se vor naste 4 noi trupe de muzica pop? caci, fetele, cu experienta lor de "n" ani de ASIA, vor dori cu toatele sa fie virf de lance ....
piper1996

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii