Aveti Linkuri Cu Muzica De Download
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Aveti Linkuri Cu Muzica De Download
DATIMI VFA ROG SI MIE NISTE LINKURI CU MUZICA USOARA SI MANELE DE DOWNLOAD DAR CELE MAI NOI NU astea de bla bla cu muzica buna sau altele
MERSI SI SALUT PE TOTI ROMANII DE AICI DIN FRANTA SI VA IUBESC MIE DOR DE DRAGA MEA TARA CUM MAI E PE ACOLO........
MERSI SI SALUT PE TOTI ROMANII DE AICI DIN FRANTA SI VA IUBESC MIE DOR DE DRAGA MEA TARA CUM MAI E PE ACOLO........
- MIHAELA franta
- Junior Member
not!
again the caps lock??! ;a noi faceam bine, pana nu demult... ;m... e bene p`aci in romania...din ce in ce mai multa lume tampeste... si alte d`astea... sunt multe siteuri de unde poti lua muzica...dar cel mai bine try kazaa... :o

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
kazaa e cool tare numai ca baga virusi odata cu piesele in calc..
siteul cel mai cool este http://www.eros-sore.org
iti trebuie cont...
siteul cel mai cool este http://www.eros-sore.org
iti trebuie cont...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Tocmai citeam un articol... un interviu facut unui politai de la finanta (in Italia) care povesteste cum ii prinde pe cei care descarca mp3-uri cu kazaa. Cu acest fantastic software, in afara de virusi, spywares etc, ramin urmele voastre pe net timp de 2 ani.
De ce nu folositi winmx? Este mult mai sigur si mai curat, chiar daca nu imun la virusi. Dar cel putin nu are publicitate si spys...
De ce nu folositi winmx? Este mult mai sigur si mai curat, chiar daca nu imun la virusi. Dar cel putin nu are publicitate si spys...
- Ire
"kazaa e cool tare numai ca baga virusi odata cu piesele in calc.."
"un politist de la finanta [...] cum ii prinde pe cei care descarca mp3-uri cu kazaa. Cu acest fantastic software, in afara de virusi, spywares etc, ramin urmele voastre pe net timp de 2 ani."
"Eu n-am inteles cum functioneaza smecheria asta de forum.. Am fost deconectata, am cerut parola si mi-a venit...alba...."
Dumnezeule, cati imbecili ! ;a
"un politist de la finanta [...] cum ii prinde pe cei care descarca mp3-uri cu kazaa. Cu acest fantastic software, in afara de virusi, spywares etc, ramin urmele voastre pe net timp de 2 ani."
"Eu n-am inteles cum functioneaza smecheria asta de forum.. Am fost deconectata, am cerut parola si mi-a venit...alba...."
Dumnezeule, cati imbecili ! ;a
- dinu
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii