Noua melodie de kkt Cheeky Girls.....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Noua melodie de kkt Cheeky Girls.....

Mesajde Titina » Dum Iun 08, 2003 9:04 am

Am observat ca a inceput sa "urce" in unele topuri melodia noua(care e tot o porcarie,chiar mai mare decat Cheeky Song)Cheeky Girls,care se numeshte "Take off your shoes".....iar ritmul acesteia mi se pare ca e copiat.....
N-are clip,melodia...,dar am gasit-o pe net shi am vrut s-o ascult asha de curiozitate......
Voi ati auzit-o?
Titina
Junior Member

2145

Mesajde baixinho© » Dum Iun 08, 2003 9:08 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Voi ati auzit-o?

nu
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SiMiCs » Dum Iun 08, 2003 10:43 am

..Si eu am auzit piesa..si e nasola rau de tot...nush de ce au avut atat succes ...Tampitele astea :lol:...au niste piese ...:hehe:.oribile!!: ;B Cheeky girls :bleah:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Iun 08, 2003 12:09 pm

yak!astea chiar nu-si dau seama ca-s de tot kktu`?!:bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iun 08, 2003 12:27 pm

Initial trimis de d3a^crazY
yak!astea chiar nu-si dau seama ca-s de tot kktu`?!:bleah:

shi am gandecs cum de-au avut succes de au mai scos inca o melodie,dupa Cheeky song..... :con:
Titina
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Iun 08, 2003 1:01 pm

shi am gandecs cum de-au avut succes de au mai scos inca o melodie,dupa Cheeky song..... :con:

e succes... cine stie ce au facut pt amaratele astea de melodii...;m
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Iun 11, 2003 2:27 am

crapp..
take off my shoes... the cheecky song(touch my bum) :bleah:
fac de rusine romania... de aia prind englezii mai mare ura pe romani.. si se mai intreaba unii de ce.... :(
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Titina » Mie Iun 11, 2003 7:42 pm

Mie singuru' lucru care-mi place la melodia "take off your shoes" este ritmul...... :) cheeky song chiar nu-mi place,dar asta noua....hai sa zicem....ca a inceput sa-mi placa.

DAR FORMATIA NU-MI PLACE DE NICI UN FEL!!!MI SE PARE STUPIDA...
Titina
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 11, 2003 8:07 pm

BleaH!
asta spune totul... ce parere am eu despre CheEKY GIRLS?? hai sa va spun ceva..
prima oara cand am auzit de formatia Cheeky girls (fara sa aud melodia) m-am gandit... dupa nume sunt niste proaste... dupa care am zis sa le dau o sansa... cine stie, poate am gresit eu.. don`t judge a book by its cover and all that crap...
dupa ce am auzit melodia am ajuns la o concluzie...

always trust my instinct!!!

numele le caracterizeaza perfect!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

asta e.....

Mesajde sorin-israel » Joi Iun 12, 2003 9:50 am

daca se lansau in tara nu prea cred ca aveau mare succes.eu le-am vazut la emisiunea lui Teo si in afara de faptul ca vorbesc cu greu romaneste(sau or fi vrut sa se dea mari)sunt gretos de slabanoage ca sa nu mai spun ca si frumusetea le-a cam ocolit...mie personal nu mi-au placut din nici un punct de vedere,dar daca englezii sunt asa de morti dupa ele,asta-i treaba lor.vorba romanului...a tunat si le-a adunat:)sa fiti sanatoasae fetelor,dar in domeniul muzicii sunteti cam...slabute.eu unul nu dau doi bani pe voi si pe muzica voastra.shalom si szia:))))
sorin-israel

Mesajde ro-ana » Joi Iun 12, 2003 9:23 pm

N-are clip,melodia...

Ba are clip... e o porcarie la fel de mare ca si primul.. iar melodia este O R I B I L A
ro-ana
Junior Member

Re: Noua melodie de kkt Cheeky Girls.....

Mesajde drumplayer » Joi Iun 12, 2003 11:25 pm

Am observat ca a inceput sa "urce" in unele topuri melodia noua(care e tot o porcarie,chiar mai mare decat Cheeky Song)Cheeky Girls,care se numeshte "Take off your shoes".....iar ritmul acesteia mi se pare ca e copiat.....
N-are clip,melodia...,dar am gasit-o pe net shi am vrut s-o ascult asha de curiozitate......
Voi ati auzit-o?

cheeky ce? aaa, da, da, pai is alea care o inghit

:sperm:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Iun 24, 2003 9:48 pm

Well.. eu una nu pot spune ca-mi plac Cheeky Girls, dar, sincera sa fiu... exista si mai rau!
Am observat la ele ceva interesant, acelasi lucru ca si la O-Zone: clipurile astea vesele, colorate, pline de exuberanta au succes pt. ca reusesc sa creeze o stare de buna dispozitie, care, mai mult chiar decat ma asteptam, reuseste sa salveze o melodie de doi bani.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Heh

Mesajde krossfire » Mie Iun 25, 2003 6:30 am

1.O chestie,intr-adevar are videoclip melodia dar este la fel de penibil ca si trupa.
2.Fetele sunt plecate de doi ani din Romania,ai zice ca nu potzi uita limba romana in acest interval,decat daca esti Raducioiu.
3.Desi poate o sa par deplasat,am facut vreo 8 ani de engleza intensiv,meditatii shi alte porcarii...shi nu am auzit niciodata sintagma "shoses"..nici nu exista se foloseshte shoes in orice circumstanta..

Respect pentru oamenii mei shi adoratie pentru fete....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii