Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
FRATEEE .... lorzii rockului revin!!...asta e!!....ce m-a impresionat concertu de duminika seara!...a fost super they rock!..iar noul basist e marfa!!.......
- B_zkit
Re: Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
Initial trimis de B_zkit
FRATEEE .... lorzii rockului revin!!...asta e!!....ce m-a impresionat concertu de duminika seara!...a fost super they rock!..iar noul basist e marfa!!.......
- gigicontra
Re: Re: Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
Initial trimis de gigicontra
concertul a sunat beton.
cat despre noul basist canta beton dar se misca, ca o broasca (parerea mea). Mi-a placut si lucul de marinar din port al lui Hetfield
- gigicontra
rock am ring
am vazut concertul duminica seara. intr-adevar noul basist e coll, dar are niste miscari, si poztii tare ciudate, in comparatie cu jason. parerea mea e ca vor ramane intotdeauna "the kings of metal".
btw , ati vizitat acest site?? ce parere aveti?
btw , ati vizitat acest site?? ce parere aveti?
X
-
punct - Junior Member
re
Mie mi s-a parut "coca cola" spectacolul respectiv.(ma refer la mtv icon). Am retinut ca din toata muzica heavy metal singurele valori sunt Black Sabbath si Metallica (asa au zis ei). Si Judas?
Mie imi placeau mult mai mult Maiden pe vremea aia, si Megadeth.Metallica au fost si raman o trupa bestiala, dar au mai fost si altii.
Basistu' e tare!:D
Mie imi placeau mult mai mult Maiden pe vremea aia, si Megadeth.Metallica au fost si raman o trupa bestiala, dar au mai fost si altii.
Basistu' e tare!:D
-
Florin - Junior Member
Initial trimis de B_zkit
..eu mi-am inregistrat concerteu da inca nu l-am vazut (s-a stricat video-ul ..FUCK!!!) oricum eu sunt fan metallica 100%
METALLICA RULES!!!:o

..abia astept sa-mi fac rost de St. Anger!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Initial trimis de B_zkit
N-am vazut concertul dar am ascultat St. Anger shi suna BESTIAL!!!!!! m-am convins ca Metallica au o super revenire! Respekt! Bravo lor!
- B_zkita
Re: rock am ring
Initial trimis de bluemoonshadow
parerea mea e ca vor ramane intotdeauna "the kings of metal"
Nu inteleg ce legatura are Metallica cu kings of metal . Plus ca Mtv Icon a fost dragut, da albumu e asa de prost incat nu poate fi comentat. Noroc la ca Mtv Icon au mai cantat melodii vechi si bune .
- Raiden007
- Junior Member
Re: Re: rock am ring
Initial trimis de Raiden007
Nu inteleg ce legatura are Metallica cu kings of metal .
Si cam cine ar fi "kings of metal" dupa aprerea ta? Manowar? E cea mai tare trupa de rock si faptul ca s-au mai prostit in ultimul timp, adica au dat-o pe comercial, nu inseamna ca ce-au facut acum 15 ani nu mai are valoare. Si Iris s-a prostit, daca e s-o luam asa, si totusi raman cei mai tari de la noi. In plus, la o anumita varsta oamenii nu mai pot sa-si puna poalele-n cap cum o faceau cand erau tineri, ca devin chiar penibili. De aceea Kirk imbracat in costum alb nu mai e o imagine socanta, la fel cum muzica lor nu mai poate fi cea din vremurile de glorie.
-
Salma - Mesaje: 774
"Si cam cine ar fi "kings of metal" dupa aprerea ta? Manowar? "
Nu dupa parerea mea, ci dupa parerea tuturor care au vreo legatura cu metal si cu jurnalistica. Asta nu inseamna ca sunt cei mai buni sau ca sunt intradevar kings of metal, dar asa sunt cei mai cunoscuti si mi se pare stupid sa zici oricum ca Metallica sunt kings of metal. Poate kings of speed metal daca chiar vrei sa le zici cumva.
"E cea mai tare trupa de rock si faptul ca s-au mai prostit in ultimul timp, adica au dat-o pe comercial, nu inseamna ca ce-au facut acum 15 ani nu mai are valoare"
Si eu ce am zis ? Ca s-au prostit acuma si ceea ce faceau inainte de 90 era intradevar metal adevarat.
"Si Iris s-a prostit, daca e s-o luam asa, si totusi raman cei mai tari de la noi"
Da Iris nu canta acuma manele sau dance, pe cand Metallica canta ceva asemanator acuma. Nu inteleg ce vrei ? Sa-i respect pentru ceea ce au facut acu zeci de ani ? Respect pt asta. Da pt melodii cu Ja-Rule si albumu asta de kkt ? _|_
"In plus, la o anumita varsta oamenii nu mai pot sa-si puna poalele-n cap cum o faceau cand erau tineri, ca devin chiar penibili. De aceea Kirk imbracat in costum alb nu mai e o imagine socanta, la fel cum muzica lor nu mai poate fi cea din vremurile de glorie."
Metallica nu a fost niciodata socanta. Socanti au fost daca vrei Slayer sau Kiss (desi prin metode diferite). Metallica au cantat ceva foarte agresiv, dar asta nu inseamna socant. Si nu intereseaza cum e imbracat Kirk, ci ma intereseaza ce mesaj imi transmit solourile lui. Care, apropo, NU EXISTA pe acest album . Totul e facut sa vanda, si pentru asta nu am nici un respect. "Vremurile de glorie" ??? Vrei sa spui ca acuma nu au vremuri de glorie ? Daca vrei sa vorbim in numere : tin sa te contrazic prin numarul de albume vandute. Daca vrei sa vorbim in muzica : Ai dreptate, ultimile albume (reload incoace) nu au mai scos nimica bun, numai porcarii. Pentru asta sa-i respect ? Ce crezi ca nu mai pot sa scoata ? Mi-e greu sa cred ca nu mai au inspiratie, asta ar fi trist
. Nu mai pot sa mai cante agresiv ? Pai daca in concert pot sa cante si Creeping Death si Master dar si Frantic, atunci nu mai este vorba de potenta fizica ci de rauvointa . Sau, evident, de $ .
Nu dupa parerea mea, ci dupa parerea tuturor care au vreo legatura cu metal si cu jurnalistica. Asta nu inseamna ca sunt cei mai buni sau ca sunt intradevar kings of metal, dar asa sunt cei mai cunoscuti si mi se pare stupid sa zici oricum ca Metallica sunt kings of metal. Poate kings of speed metal daca chiar vrei sa le zici cumva.
"E cea mai tare trupa de rock si faptul ca s-au mai prostit in ultimul timp, adica au dat-o pe comercial, nu inseamna ca ce-au facut acum 15 ani nu mai are valoare"
Si eu ce am zis ? Ca s-au prostit acuma si ceea ce faceau inainte de 90 era intradevar metal adevarat.
"Si Iris s-a prostit, daca e s-o luam asa, si totusi raman cei mai tari de la noi"
Da Iris nu canta acuma manele sau dance, pe cand Metallica canta ceva asemanator acuma. Nu inteleg ce vrei ? Sa-i respect pentru ceea ce au facut acu zeci de ani ? Respect pt asta. Da pt melodii cu Ja-Rule si albumu asta de kkt ? _|_
"In plus, la o anumita varsta oamenii nu mai pot sa-si puna poalele-n cap cum o faceau cand erau tineri, ca devin chiar penibili. De aceea Kirk imbracat in costum alb nu mai e o imagine socanta, la fel cum muzica lor nu mai poate fi cea din vremurile de glorie."
Metallica nu a fost niciodata socanta. Socanti au fost daca vrei Slayer sau Kiss (desi prin metode diferite). Metallica au cantat ceva foarte agresiv, dar asta nu inseamna socant. Si nu intereseaza cum e imbracat Kirk, ci ma intereseaza ce mesaj imi transmit solourile lui. Care, apropo, NU EXISTA pe acest album . Totul e facut sa vanda, si pentru asta nu am nici un respect. "Vremurile de glorie" ??? Vrei sa spui ca acuma nu au vremuri de glorie ? Daca vrei sa vorbim in numere : tin sa te contrazic prin numarul de albume vandute. Daca vrei sa vorbim in muzica : Ai dreptate, ultimile albume (reload incoace) nu au mai scos nimica bun, numai porcarii. Pentru asta sa-i respect ? Ce crezi ca nu mai pot sa scoata ? Mi-e greu sa cred ca nu mai au inspiratie, asta ar fi trist

- Raiden007
- Junior Member
"
"
Metallica nu a fost niciodata socanta. Socanti au fost daca vrei Slayer sau Kiss (desi prin metode diferite). Metallica au cantat ceva foarte agresiv, dar asta nu inseamna socant.
daca te-ai fi uitat duminica pe mtv, inainte de concert ai fi auzit cum sta treaba cu socantul. ei nu si-au dorit sa socheze ( prin machiaj sau imbracaminte) ca slayer, kiss sau alte formatii. au dorit sa faca muzica si au facut. poate ca totusi au socat intr-un fel prin simplitatea lor, aparand pe scena in tricouri nerge si jeans, dupa cum au declarat.
X
-
punct - Junior Member
Tot un drac cum le zici, esenta e aceeasi. Pentru foarte multi oameni sunt cei mai buni. Pe tine cine te-a delegat purtator de cuvant al metalistilor? Si ce treaba are aici jurnalistica? :con:
Da Iris nu canta acuma manele sau dance, pe cand Metallica canta ceva asemanator acuma. Nu inteleg ce vrei ? Sa-i respect pentru ceea ce au facut acu zeci de ani ? Respect pt asta. Da pt melodii cu Ja-Rule si albumu asta de kkt ?
Exagerezi!
Metallica nu a fost niciodata socanta. Socanti au fost daca vrei Slayer sau Kiss (desi prin metode diferite). Metallica au cantat ceva foarte agresiv, dar asta nu inseamna socant. Si nu intereseaza cum e imbracat Kirk, ci ma intereseaza ce mesaj imi transmit solourile lui. Care, apropo, NU EXISTA pe acest album . Totul e facut sa vanda, si pentru asta nu am nici un respect. "Vremurile de glorie" ??? Vrei sa spui ca acuma nu au vremuri de glorie ? Daca vrei sa vorbim in numere : tin sa te contrazic prin numarul de albume vandute. Daca vrei sa vorbim in muzica : Ai dreptate, ultimile albume (reload incoace) nu au mai scos nimica bun, numai porcarii. Pentru asta sa-i respect ? Ce crezi ca nu mai pot sa scoata ? Mi-e greu sa cred ca nu mai au inspiratie, asta ar fi trist. Nu mai pot sa mai cante agresiv ? Pai daca in concert pot sa cante si Creeping Death si Master dar si Frantic, atunci nu mai este vorba de potenta fizica ci de rauvointa . Sau, evident, de $ .
Nu esti atent :p In context, afirmatia "Kirk imbracat in costum alb nu mai e o imagine socanta" insemna ca vine un moment in care pana si Metalica poate sa se imbrace si cu altceva decat cu tricouri negre. Vremea rockului extrem a trecut de vreo 10 ani si tu traiesti din amintiri, la fel si eu si multi altii ca noi. Oamenii obosesc sa poarte tricouri cu cap de mort, plete si bocanci in mijlocul verii, lumea se schimba si rockerii aia "adevarati" pe care ii admiram cu totii au deveni un pic desuetzi, ca si hipiotzii. Si mie mi-ar placea sa fie rockul ceea ce era pana la inceputul anilor '90, dar nu cred ca se mai poate.
In plus, au inceput sa ma amuze chestiile astea cu " acum canta altceva". Daca ar canta tot chestiile alea, cu siguranta s-ar gasi cineva sa le reproseze ca de altceva nu sunt in stare si s-au plafonat.
-
Salma - Mesaje: 774
Nici o aluzie, dar discutia asta mi-a adus aminte de o chestie... Metallica este atat de cunoscuta, pana si un maneloid stie de ei, asa ca multi ascultatori de rock se feresc sa recunoasca ca le place, pentru a arata cat sunt ei de culti si ca nu asculta ei ce asculta toata lumea... Pentru ca de la "Load" si "Reload" incoace cam asta se intampla... Daca zici ca-ti plac, esti luat in ras si considerat un loser... Si unii din astia nici macar nu le-au ascultat ca lumea... Nu mai vorbesc ca de cand Metallica a facut turneu cu Linkin Park si Limp Bizkit multi ii critica la greu... Intr-adevar, nici mie nu mi s-a parut potrivit ca au cantat alaturi de astia, dar asta nu inseamna ca automat Metallica canta acum porcarii gen nu-metal... Uite ca eu am curajul sa spun ca mie-mi place Metallica... si stilul vechi, si de la "Black Cover" pana la "S&M" si chiar si ultimul album...
Ca tot veni vorba de Manowar... Titulatura de "kings of metal" nu le-au dat-o nici ziaristii si nici criticii, pur si simplu asa si-au spus ei... Si pe nedrept as zice eu... Sunt o gramada de trupe de metal care canta mult mai bine... Parerea mea e ca sunt liniari rau si toate albumele seamana intre ele, o formatie monontona de care te plictisesti repede...
Ca tot veni vorba de Manowar... Titulatura de "kings of metal" nu le-au dat-o nici ziaristii si nici criticii, pur si simplu asa si-au spus ei... Si pe nedrept as zice eu... Sunt o gramada de trupe de metal care canta mult mai bine... Parerea mea e ca sunt liniari rau si toate albumele seamana intre ele, o formatie monontona de care te plictisesti repede...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
E o chestie si cu Metallica cum zici tu, oricum toata lumea a auzit de ei. Eu sincer m-am saturat de discutii : Esti rocker ?
- Da
- Ah, cool, si io. Iti place Metallica ?
- Da, logic . Care e melodia ta preferata ?
- Nothing Else Matters .
Mi s-a intamplat cel putin de 5 ori, cu persoane pararlele cu metalu/rock . Asa ca nu poti sa zici ca nu au devenit mult mai comerciali cu fiecare album. Si mie imi plac pana la Reload, care e o colectie de cantece care nu erau destul de bune pt Load. Garage Inc e un cover album, nu are nimica nou si S&M dupa parerea mea suna mult prea naspa cu orchestra la melodiile agresive si rapide si nu se potrivesc deloc. Iar melodiile lente (balade) imi plac mult mai mult alea originale.
Referitor la ManOwaR : ei nu au fani asa si asa . Ori iti place muzica lor si esti fanatic (ma refer la orice album in afara de ultimu care e o porcarie -> vezi comercial) , ori nu iti place deloc. Nu am intalnit rocker sa zica ca ii plac 2-3 melodii si atat, ori super fan ori deloc. Nu zic ca nu e pe nedrept cum si-au zis, dar oricui spui de Kings of Metal imediat zice Manowar, nu altceva.
- Da
- Ah, cool, si io. Iti place Metallica ?
- Da, logic . Care e melodia ta preferata ?
- Nothing Else Matters .
Mi s-a intamplat cel putin de 5 ori, cu persoane pararlele cu metalu/rock . Asa ca nu poti sa zici ca nu au devenit mult mai comerciali cu fiecare album. Si mie imi plac pana la Reload, care e o colectie de cantece care nu erau destul de bune pt Load. Garage Inc e un cover album, nu are nimica nou si S&M dupa parerea mea suna mult prea naspa cu orchestra la melodiile agresive si rapide si nu se potrivesc deloc. Iar melodiile lente (balade) imi plac mult mai mult alea originale.
Referitor la ManOwaR : ei nu au fani asa si asa . Ori iti place muzica lor si esti fanatic (ma refer la orice album in afara de ultimu care e o porcarie -> vezi comercial) , ori nu iti place deloc. Nu am intalnit rocker sa zica ca ii plac 2-3 melodii si atat, ori super fan ori deloc. Nu zic ca nu e pe nedrept cum si-au zis, dar oricui spui de Kings of Metal imediat zice Manowar, nu altceva.
- Raiden
Metallica nu a fost niciodata socanta. Socanti au fost daca vrei Slayer sau Kiss (desi prin metode diferite). Metallica au cantat ceva foarte agresiv, dar asta nu inseamna socant. Si nu intereseaza cum e imbracat Kirk, ci ma intereseaza ce mesaj imi transmit solourile lui. Care, apropo, NU EXISTA pe acest album . Totul e facut sa vanda, si pentru asta nu am nici un respect. "Vremurile de glorie" ??? Vrei sa spui ca acuma nu au vremuri de glorie ? Daca vrei sa vorbim in numere : tin sa te contrazic prin numarul de albume vandute. Daca vrei sa vorbim in muzica : Ai dreptate, ultimile albume (reload incoace) nu au mai scos nimica bun, numai porcarii. Pentru asta sa-i respect ? Ce crezi ca nu mai pot sa scoata ? Mi-e greu sa cred ca nu mai au inspiratie, asta ar fi trist. Nu mai pot sa mai cante agresiv ? Pai daca in concert pot sa cante si Creeping Death si Master dar si Frantic, atunci nu mai este vorba de potenta fizica ci de rauvointa . Sau, evident, de $ .
ai dreptate intr-un fel, dar hai sa fim seriosi: orice formatie vrea sa aiba succes si ce se canta in anii 80-90 era ceva si acum e altceva.. uitate la bon jovi de exemplu.. si aistia si-or schimbat stilul si noi am zice foarte repede ca e comercial. Eu zic ca in cazul asta a fi comercial nu este ceva rau! e chiar foarte bine! daca metallica si-au vandut albumele din 80, 90 si le vand si pe astia din 03, 04(sa speram) e super bine! au reusit! METALLICA RAMANE METALLICA si JAMES HETFIELD VA FI JAMES HETFIELD FOREVER!! nu conteaza cu cine colaboreaza!
Oricum intotdeauna ce e nou e de proasta calitate! Asa zic toti rockari(idioti). Ce stupid!
Concluzie: Metallica e una din putinele formatii care a reusit sa se mentina la suprafata aproape 30 de ani... e ceva! :o
-
Re: Re: rock am ring
Nu inteleg ce legatura are Metallica cu kings of metal . Plus ca Mtv Icon a fost dragut, da albumu e asa de prost incat nu poate fi comentat. Noroc la ca Mtv Icon au mai cantat melodii vechi si bune .
apropo, cum ti-ai facut rost de St. Anger?

-
Initial trimis de Portnoy
Nici o aluzie, dar discutia asta mi-a adus aminte de o chestie... Metallica este atat de cunoscuta, pana si un maneloid stie de ei, asa ca multi ascultatori de rock se feresc sa recunoas[B]ca ca le place, pentru a arata cat sunt ei de culti si ca nu asculta ei ce asculta toata lumea... Pentru ca de la "Load" si "Reload" incoace cam asta se intampla... Daca zici ca-ti plac, esti luat in ras si considerat un loser... Si unii din astia nici macar nu le-au ascultat ca lumea... Nu mai vorbesc ca de cand Metallica a facut turneu cu Linkin Park si Limp Bizkit multi ii critica la greu... Intr-adevar, nici mie nu mi s-a parut potrivit ca au cantat alaturi de astia, dar asta nu inseamna ca automat Metallica canta acum porcarii gen nu-metal... Uite ca eu am curajul sa spun ca mie-mi place Metallica... si stilul vechi, si de la "Black Cover" pana la "S&M" si chiar si ultimul album...
Ca tot veni vorba de Manowar... Titulatura de "kings of metal" nu le-au dat-o nici ziaristii si nici criticii, pur si simplu asa si-au spus ei... Si pe nedrept as zice eu... Sunt o gramada de trupe de metal care canta mult mai bine... Parerea mea e ca sunt liniari rau si toate albumele seamana intre ele, o formatie monontona de care te plictisesti repede... [/B]
I AGREE!!:o
+
1. O formatie (de rock) e cunoscuta = sunt comerciali - FALS!
2. A fi comercial (in muzica rock) = ceva rau/ de proasta calitate - FALS!
........parerea mea

-
"Oricum intotdeauna ce e nou e de proasta calitate! "
Sunt o gramada de formatii bune care canta un rock/metal modern. Mai corect era : intotdeauna ce e nou si la Mtv e de proasta calitate.
St Anger a facut rost un prieten cu dc++ pe un hub finlandez cred, daca ai tzeava ceva da-mi un pm sa ti-l trimit cumva ..
Sunt o gramada de formatii bune care canta un rock/metal modern. Mai corect era : intotdeauna ce e nou si la Mtv e de proasta calitate.
St Anger a facut rost un prieten cu dc++ pe un hub finlandez cred, daca ai tzeava ceva da-mi un pm sa ti-l trimit cumva ..
- Raiden
Initial trimis de Raiden
"Oricum intotdeauna ce e nou e de proasta calitate! "
.. ce-i aia pm?:confused: clar ca vreau sa mi-l trimiti, da nu stiu cum..
-
Re: Re: Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
Initial trimis de drumplayer
..eu mi-am inregistrat concerteu da inca nu l-am vazut (s-a stricat video-ul ..FUCK!!!) oricum eu sunt fan metallica 100%
METALLICA RULES!!!:o;y :t ;h
..abia astept sa-mi fac rost de St. Anger!
ba tu esti regele tecoanta!!!firai tu sa fii de pisicher!!bascanu tea dat de gol hahahaha!zi tio fript mita cu videoul ha?brava!!numa bine
- Unregistered
Re: Re: Re: Metallica REVINE!!!...care a vazut concertul de pe mtv de duminica seara?
Initial trimis de Unregistered
ba tu esti regele tecoanta!!!firai tu sa fii de pisicher!!bascanu tea dat de gol hahahaha!zi tio fript mita cu videoul ha?brava!!numa bine
hello!!:p
-
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii