Prietenii fictivi ai lui DM
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Prietenii fictivi ai lui DM
Buna seara dragii mei.
M-am gandit sa va invit intr-o excursie pana la Piatra Neamt pentru a-i vizita pe prietenii lui DM care scriu pe forum.
De asemenea trebuie sa ne convingem daca are o sora sau un frate , sau ambele... caci dupa cum ati putut observa nici ea nu este foarte sigura.
Asadar va rog frumos sa postati daca sunteti doritori.
(Pana acum s-a inscris si Gabriel care punela bataie dacia lui, la fel ca mine.)
M-am gandit sa va invit intr-o excursie pana la Piatra Neamt pentru a-i vizita pe prietenii lui DM care scriu pe forum.
De asemenea trebuie sa ne convingem daca are o sora sau un frate , sau ambele... caci dupa cum ati putut observa nici ea nu este foarte sigura.
Asadar va rog frumos sa postati daca sunteti doritori.
(Pana acum s-a inscris si Gabriel care punela bataie dacia lui, la fel ca mine.)
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha...nu stiu daca am bani de Dacie...dar am trenu' la jumate. N-are cum sa ma coste mai mult de 200 k pana la Piatra Neamt. Dus-intors ca am vorbit cu eye sa mergem cu nashu sa ne coste si pe noi mai putin...sa avem si de o bere acolo.
Tre' neaparat sa il cunoastem pe fratele lu' DM...cel ce intra cu nickul depechemode pe acest minuant portal. Si bineinteles pe iubitul lui depeche...acest baiat de 20 de ani....concetatean cu celebrul Andrei...la Bacau.
Hai sa ne imaginam ca acest baiat exista. Dar oare in ce stare se afla daca marturiseste despre DM : " m-a impresionat prin felul ei matur de a gandi." ???
sau..."a fost o companie placuta si mi-a facut placere sa discut cu ea anumite lucruri"
Iar ca o concluzie despre depeche : "O personalitate aparte"
Vara asta....ne facem drum in Moldova. se stie ! doritorii sa se inscrie pe acest thread !
Tre' neaparat sa il cunoastem pe fratele lu' DM...cel ce intra cu nickul depechemode pe acest minuant portal. Si bineinteles pe iubitul lui depeche...acest baiat de 20 de ani....concetatean cu celebrul Andrei...la Bacau.
Hai sa ne imaginam ca acest baiat exista. Dar oare in ce stare se afla daca marturiseste despre DM : " m-a impresionat prin felul ei matur de a gandi." ???
sau..."a fost o companie placuta si mi-a facut placere sa discut cu ea anumite lucruri"
Iar ca o concluzie despre depeche : "O personalitate aparte"
Vara asta....ne facem drum in Moldova. se stie ! doritorii sa se inscrie pe acest thread !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Da, buna idee asta cu plecatu' la Piatra Neamt. Ma bag si eu. Si o sa vrea si SOD. Am vorbit cu el pe YM. Deja suntem patru.
Daca punem cate 500.000 de caciula ne ajunge lejer de benzina. Ba, da' o sa fie de acord DM sa ne gazduiasca la ea pe toti patru?
Ca daca batem atat drum, tre' sa si stam si noi o noapte-doua, nu?
O sa fie misto tare, sa mergem asa, sa vedem tara. Sa reeditam vara trecuta cand s-a vazut Ploiestiul lu' Zgubilici si Tulcea lu darky.
Anu' asta o sa fie Depeche si Bassplayer, zic io. Da' tre' sa fim mai multi ma, macar 5, sa umplem o masina. Hai ma, nu mai vrea nimeni sa mearga la Piatra Neamt?
Depechemind, ne primesti, nu?
Daca punem cate 500.000 de caciula ne ajunge lejer de benzina. Ba, da' o sa fie de acord DM sa ne gazduiasca la ea pe toti patru?
Ca daca batem atat drum, tre' sa si stam si noi o noapte-doua, nu?
O sa fie misto tare, sa mergem asa, sa vedem tara. Sa reeditam vara trecuta cand s-a vazut Ploiestiul lu' Zgubilici si Tulcea lu darky.
Anu' asta o sa fie Depeche si Bassplayer, zic io. Da' tre' sa fim mai multi ma, macar 5, sa umplem o masina. Hai ma, nu mai vrea nimeni sa mearga la Piatra Neamt?
Depechemind, ne primesti, nu?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Hmmm...interesant!
Si cam cand o sa facetzi voi excursia asta? Sa stiu si eu sa ma pregatesc de primirea voastra!
Daca tot venitzi, nu uitatzi sa imi vizitatzi expozitzia de la Petrodava!
Despre cazare nu stiu ce sa zic. Nu am decat 4 camere. S-ar putea sa dormitzi pe jos.
Moshu o sa doarma pe presh in fatza usii ca-i bine si racoare. In casa nu-l primesc ca-mi goleshte frigiderul.
Mai exista posibilitatea sa avetzi ghinionul de a nu ma gasi acasa.:rolleyes:
Si cam cand o sa facetzi voi excursia asta? Sa stiu si eu sa ma pregatesc de primirea voastra!

Daca tot venitzi, nu uitatzi sa imi vizitatzi expozitzia de la Petrodava!

Despre cazare nu stiu ce sa zic. Nu am decat 4 camere. S-ar putea sa dormitzi pe jos.

Mai exista posibilitatea sa avetzi ghinionul de a nu ma gasi acasa.:rolleyes:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Da, asa facem.
Stiam ca la cat de chitra esti nu vrei sa iei masina.
Pana acum mergem cu a mea - eu, OM, bhuttu si SOD. Nu bag 5 ca SOD si Gabriel sunt supraponderali si trage greu dacia.
Si e numai bine, cat ne oprim la Bacau sa il gasim pe fara acte numai bine ai si tu timp sa dai o buca.
Pe urma mergem direct la Zamfir Evelina acasa, sunam la usa si ne convingem de ce si cum.
Stiam ca la cat de chitra esti nu vrei sa iei masina.
Pana acum mergem cu a mea - eu, OM, bhuttu si SOD. Nu bag 5 ca SOD si Gabriel sunt supraponderali si trage greu dacia.
Si e numai bine, cat ne oprim la Bacau sa il gasim pe fara acte numai bine ai si tu timp sa dai o buca.
Pe urma mergem direct la Zamfir Evelina acasa, sunam la usa si ne convingem de ce si cum.
-
M-a anuntat si pe mine bhuttu pe YM adineauri... Ma inscriu si eu, si-asa nu am planuri pentru la vara... sa fie un mic tur al Romaniei... Daca tot Moshu si Nightwish au neamuri pe langa Campina, propun ca prima escala sa fie la mine... Dormiti o noapte la mine si a doua zi mergem catre Bassplayer la Sibiu, cum zice bhuttu... Am niste neamuri acolo, daca nu e loc la el, cazam cativa si pe la ai mei... Apoi ne luam talpasita catre Moldova, spre Piatra Neamt... Eventual de acolo putem sa ne indreptam catre manastiri, pe care nu le-am mai vazut de mult... (o idee)... In drum putem sa ne oprim la Iasi, unde iar am neamuri si cazarea e rezolvata... Mai vorbim cum punem bani de benzina, ce aduce fiecare, etc... Poate atunci vad si eu cum arata Nightwish...
later edit: am si eu o Dacie 1310, ma ofer...
later edit: am si eu o Dacie 1310, ma ofer...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Aliosha...lasa ma ca eu merg cu eye cu masina lui. Mergetzi voi astia care suntetzi..ca uite il luatzi si pe Portnoy in drum.
Vezi numai sa nu se bata Portnoy cu SOD. sa le urmaresti indeaproape reactile...sau sa il pui pe Leo sa o faca.
Ce buca sa dau eu in Bacau mah ? eye ca e mai tanar. eu mananc niste parjoale , beau 2-3 beri si asta e.
bah...e bine daca merge SOD...ca dormim prima noapte la el la Focsani , in vie.
tre' sa o facem si pe asta. adica...prea ne minte Evelina aici. auzi...baiat de 20 de ani. tre' sa ne convingem. nu mai suportam mincinosii si fariseii printre noi. MOARTE TRADATORILOR !
Vezi numai sa nu se bata Portnoy cu SOD. sa le urmaresti indeaproape reactile...sau sa il pui pe Leo sa o faca.
Ce buca sa dau eu in Bacau mah ? eye ca e mai tanar. eu mananc niste parjoale , beau 2-3 beri si asta e.
bah...e bine daca merge SOD...ca dormim prima noapte la el la Focsani , in vie.
tre' sa o facem si pe asta. adica...prea ne minte Evelina aici. auzi...baiat de 20 de ani. tre' sa ne convingem. nu mai suportam mincinosii si fariseii printre noi. MOARTE TRADATORILOR !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ma inscriu si eu. vreau si eu sa-i cunosc prietenii.
sa-i demonstram agerului ochi verde cat de mult s-a inselat in privinta depechmindei, sa vezi atunci carari la Iarta-ma si Din dragoste ce-o sa faca eyeu'. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
hop si io, hop si io! mancare + cazare free? veniti de ma luati si pe mine d-acasa mai intai! ;D
later edit: ok deci nu e free, beri iau si eu da' la benzina baga aliosha si pentru mine pentru ca sunt un parazit al carui cont are doar 2 cifre
later edit: ok deci nu e free, beri iau si eu da' la benzina baga aliosha si pentru mine pentru ca sunt un parazit al carui cont are doar 2 cifre
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
bai moshu'! cum adica... moarte tradatorilor?!
Plus ca, frate-meu pleaca in tabara la mare saptamana viitoare si s-ar putea sa nu va intalniti cu el prea curand. Dar va sugerez ca ii pare nespus de rau ca n-o sa aiba ocazia sa va cunoasca.:o
Cu Vlad mai vad eu cum sta treaba. Nici eu nu stiu unde sta exact dar stiu de pe yahoo ca numele lui de familie este Stanciu. Am sa mai stau de vorba cu el sa-mi spuna ce si cum si va comunic si voua. Am sa-i trimit acum un e-mail sa-l intreb daca poate sa-si faca timp si loc de cazare. Poate o sa avetzi noroc sa-l cunoasteti. E un tip foarte civilizat, va spun eu din prima impresie pe care mi-a facut-o.
Plus ca, frate-meu pleaca in tabara la mare saptamana viitoare si s-ar putea sa nu va intalniti cu el prea curand. Dar va sugerez ca ii pare nespus de rau ca n-o sa aiba ocazia sa va cunoasca.:o
Cu Vlad mai vad eu cum sta treaba. Nici eu nu stiu unde sta exact dar stiu de pe yahoo ca numele lui de familie este Stanciu. Am sa mai stau de vorba cu el sa-mi spuna ce si cum si va comunic si voua. Am sa-i trimit acum un e-mail sa-l intreb daca poate sa-si faca timp si loc de cazare. Poate o sa avetzi noroc sa-l cunoasteti. E un tip foarte civilizat, va spun eu din prima impresie pe care mi-a facut-o.

-
Eh, lasa Evelina ca taberele tin maxim 10 zile, cat poate sa stea ? Si chiar daca nu e el acasa stam de vorba cu parintii tai si cu tine, doar asta e scopul vizitei.
Da-ne si noua ym -ul lui Stanciu ca luam noi legatura cu el. Poate infiripam o prietenie si intra si el mai des pe forum sa scrie ... doar e un cititor fidel si vorba aia... a spart gheatza deja.
Da-ne si noua ym -ul lui Stanciu ca luam noi legatura cu el. Poate infiripam o prietenie si intra si el mai des pe forum sa scrie ... doar e un cititor fidel si vorba aia... a spart gheatza deja.
-
E-mailul lui este simplu: fyeval@yahoo.com
Sa speram ca o sa scrie mai des. Cand il prindetzi on-line il luati la intrebari!
Sa speram ca o sa scrie mai des. Cand il prindetzi on-line il luati la intrebari!

-
Aliosha...tu stii ca eu sunt mai prost si ma prind greu de lucruri. de ce crezi ca....atunci cand Evelina e la Piatra Neamt....Stanciu nu intra pe net ? iar cand Stanciu e la Bacau si intra pe net...Evelina nu e in Piatra Neamt...si deci nu intra pe net.
Stanciu : Well, what do you want me to do? You just want me to hit you?
Evelina : C'mon, do me this one favor.
Stanciu : Why?
Evelina : Why? I don't know why; I don't know. Never been in a fight. You?
Stanciu : No, but that's a good thing.
Evelina : No, it is not. How much can you know about yourself, you've never been in a fight? I don't wanna die without any scars. So come on; hit me before I lose my nerve.
Stanciu : This is crazy.
Evelina : So go crazy. Let 'er rip.
Stanciu : Well, what do you want me to do? You just want me to hit you?
Evelina : C'mon, do me this one favor.
Stanciu : Why?
Evelina : Why? I don't know why; I don't know. Never been in a fight. You?
Stanciu : No, but that's a good thing.
Evelina : No, it is not. How much can you know about yourself, you've never been in a fight? I don't wanna die without any scars. So come on; hit me before I lose my nerve.
Stanciu : This is crazy.
Evelina : So go crazy. Let 'er rip.
-
scuzati offtopicul dar:
mosh stiai replicile alea din fightclub by heart?
mosh stiai replicile alea din fightclub by heart?
To speak is to be silent
-
moshule, ce ziceai tu de mincinoshi si farisei?
Fenomenul asta de a nu ne suprapune pe net este doar o intamplare am sa-i spun sa intre maine pe fanclub sa va convingeti ca nu sunt el :o

Fenomenul asta de a nu ne suprapune pe net este doar o intamplare am sa-i spun sa intre maine pe fanclub sa va convingeti ca nu sunt el :o
-
nu stiu la ce te referi. ce e aia fight club ? nu e cazul sa imi raspunzi aici...si sa strici subiectul cu inventile tale.
avem de'a face cu o problema foarte serioasa. tu probabil suporti minciuna..si pe cei mincinosi...dar eu nu tolerez asa ceva. si imi place sa-i dau pe faptasi in vileag . asta e scopul meu precis.
avem de'a face cu o problema foarte serioasa. tu probabil suporti minciuna..si pe cei mincinosi...dar eu nu tolerez asa ceva. si imi place sa-i dau pe faptasi in vileag . asta e scopul meu precis.
-
Nu, nu are. Intra de la sali de internet, atunci cand are timp. Ar fi bine sa-i spunetzi Vlad pur si simplu.
eh moshu' nu te mai preface!
Nu tot ce se arata la televizor este adevarat. Stii vorba aia: "Ai mintzit poporul cu televizorul" ?
:p
Initial trimis de Oribilul Mosh
tu stii ca eu am vazut un film cu oameni d'astia care se dedubleaza? Fight Club parca ii zicea. deci...e adevarat...daca au aratat si la televizor.
asa sa stii !
eh moshu' nu te mai preface!
Nu tot ce se arata la televizor este adevarat. Stii vorba aia: "Ai mintzit poporul cu televizorul" ?
:p
-
Bai oameni buni, nu pricepeti ceva. Aliosha a vorbit serios. Saptamana viitoare Alexei, SOD, Gabriel si je chiar vom face o excursie la piatra neamt. Io zic sa folosim masina lu' gabriel ca a lu' Aliosha e prea hirb. Deci, darky si mig, daca aveti intentii serioase, cum ajungeti fratilor la Bucuresti? Mai ales ca io ma gandeam sa plecam weekendu' viitor. Ia faceti planurile repede.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
bai mig, ne intalnim undeva pe la mijlocu dobrogei cu portnoy si ne duce el la bucale. suna-ma si tu si discutam cum ce si unde, da?
To speak is to be silent
-
Darky,sooory da io nu te sun k am telefonu blocat pe motiv de neplata:D.Asa k ne intalnim la Harsova ,unde ne asteapta Portnoy(am auzit k are Bemve) shi ne duce direct la tzinta.Shi mai ales nu uita aparatu foto shi caseta cu Ozon.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Eu va astept. Sunteti bine-veniti!
Banuiesc ca in primul si in primul rand vreti sa ma cunoasteti pe mine, iar apoi pe prietenii mei. Prima intalnire forumista cu "depechminda" a voastra suna interesant.... Sa vedeti si voi, cine va toaca nervii de vreo 7-8 luni incoace!:p
Sper ca nu avetzi intentzii rele!:rolleyes:

Banuiesc ca in primul si in primul rand vreti sa ma cunoasteti pe mine, iar apoi pe prietenii mei. Prima intalnire forumista cu "depechminda" a voastra suna interesant.... Sa vedeti si voi, cine va toaca nervii de vreo 7-8 luni incoace!:p
Sper ca nu avetzi intentzii rele!:rolleyes:
-
depechemind, nu avem intentii rele, stai linistista... Ce vezi aici pe forum sunt glume nevinovate, asa ca intre forumisti... Chiar sunt curios cam cum esti tu in realitate... Pun pariu ca sub masca asta pe care o afisezi se afla o fata vesela si optimista...
darky, Migule, va spun eu cum facem... In primul rand, eu am o Dacie, nu BMW, sa fim seriosi... Vin pe la Constanta, si-asa am eu niste treburi mai vechi pe acolo, va iau pe voi la mine la Campina, unde asteptam gasca vesela care vine de la Bucuresti... De acolo vom pleca a doua zi catre Piatra Neamt, via Sibiu, cum am stabilit... OK?
Nightwish, tu nu ai loc in masina cu baietii de la Bucuresti, nu vrei sa mergi cum mine cu masina? Mai am doua locuri disponibile... Ma gandeam la tine si la baicsu... Pe vali asa mare cum e, il inghesium noi cumva... asta daca vrea sa mearga...
darky, Migule, va spun eu cum facem... In primul rand, eu am o Dacie, nu BMW, sa fim seriosi... Vin pe la Constanta, si-asa am eu niste treburi mai vechi pe acolo, va iau pe voi la mine la Campina, unde asteptam gasca vesela care vine de la Bucuresti... De acolo vom pleca a doua zi catre Piatra Neamt, via Sibiu, cum am stabilit... OK?
Nightwish, tu nu ai loc in masina cu baietii de la Bucuresti, nu vrei sa mergi cum mine cu masina? Mai am doua locuri disponibile... Ma gandeam la tine si la baicsu... Pe vali asa mare cum e, il inghesium noi cumva... asta daca vrea sa mearga...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Bah, pai cind plecati? Weekend-ul viitor? Am ceva de luat de la Dobreni, e pe linga Piatra-Neamt...poate ma ajutati si pe mine.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
bah bata-va norocu sa va bata de pezevenchi si pehlivani cum pleaca omu muncitor de pe forum si implicit de la servici (sac haidule) va faceti de cap pe-acilisha , organizati excursii, tabere si futaiuri in grup.
bah io m-am gandit asa , ca tot am io treaba pe la ctza ma duc io si ii culeg pe alex si migu de-acolo da il iau si pe moshu sa avem si noi o tarfa pe drum ca poate ni se scoala fro pula doo pe traseu ca-i nasol sa conduci si sa-ti iei si maimuta la palme simultan si in acelasi timp ,mai un popas , mai un boschet ce ne-o iesi si noua in cale , si facem jonctiunea cu aliosha & co la focsani la sod in pravalie si de-acolo hotaram ce si cum. si ca tot am 4 fotolii si-o strapontina la djip io zic sa-l luam si pe seringa ca asta merje utilat la drum cu termosu si seringile pregatite si sterilizate si pachetelu de iarba si prafuri adecvate unui drum lung si anevoios.
bah io m-am gandit asa , ca tot am io treaba pe la ctza ma duc io si ii culeg pe alex si migu de-acolo da il iau si pe moshu sa avem si noi o tarfa pe drum ca poate ni se scoala fro pula doo pe traseu ca-i nasol sa conduci si sa-ti iei si maimuta la palme simultan si in acelasi timp ,mai un popas , mai un boschet ce ne-o iesi si noua in cale , si facem jonctiunea cu aliosha & co la focsani la sod in pravalie si de-acolo hotaram ce si cum. si ca tot am 4 fotolii si-o strapontina la djip io zic sa-l luam si pe seringa ca asta merje utilat la drum cu termosu si seringile pregatite si sterilizate si pachetelu de iarba si prafuri adecvate unui drum lung si anevoios.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ba,io i-am povestit de excursia asta lu vecinu meu din fata,nea petrica,fost ofiter de sri si a zis ca merge si el,ca cica in tinerete a fost mare fan DM.batea oamenii in beciuri pe acorduri depechiste.io zic sa-l luam ca e de treaba si are si pensia mare.pensia lui o transformam in diurne ca sa avem ce manca si noi cate o bere pe drum.ce ziceti?
-
SOD - Mesaje: 6035
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii