Bah, am shi io o intrbare: De ce unii useri,( mama lor de lameri paranoici!) baga clone?
Nu inteleg fenomenul asta! La ce draq le trebuie unora mai multe conturi?
De parca astea or fii ceva materii epuizabile ...:mad:
Userii cu clone!!!!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pai sa stii ca m-am gandit si eu sa-mi fac niste clone... In primul rand una sa se duca in locul meu la scoala, sa invete si sa-mi ia examenele, alta sa se duca la cumparaturi, iar alta sa se duca prin cluburi sa agate gagici si sa mi le aduca in pat...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Userii cu clone!!!!
Initial trimis de Intersensation
Bah, De ce unii useri,( mama lor de lameri paranoici!) baga clone?
Cine vorbeste...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
2224
Bah, am shi io o intrbare: De ce unii useri,( mama lor de lameri paranoici!) baga clone?
La ce draq le trebuie unora mai multe conturi?
pai tu habar nu ai sa numeri si iti mai pui si intrebari de genul asta!
De ce unii useri,( mama lor de lameri paranoici!) baga clone?
daca unii useri nu ar avea clone, ai mai fi deschis tu subiectul asta?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bravo , depeche ! inca un subiect frumos din partea ta. =D
a.....sau e unchi'tu din Humulesti ?
a.....sau e unchi'tu din Humulesti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Inter, clona neastamparata!
Tu comentezi?
Nu mah moshule, asta nu-i unchiu meu din Humuleshti! E un var secundar de-al mamei din Dumbrava!:o
Tu comentezi?
Nu mah moshule, asta nu-i unchiu meu din Humuleshti! E un var secundar de-al mamei din Dumbrava!:o
-
dEpEchEmIND - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii