8 Mile
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: 8 Mile
Initial trimis de Unregistered
Ati vazut acest film?Va place?Merita vazut?[sper ca nu am pus intrebari retorice...]
Nu , nu l-am vazut.
Sh-acuma io`...
Ati vazut acest film?Va place?Merita vazut?[sper ca nu am pus intrebari retorice...

- rockgirl
Re: 8 Mile
Initial trimis de Unregistered
Ati vazut acest film?Va place?Merita vazut?[sper ca nu am pus intrebari retorice...]
Da. Da. Da(pe bune).[si eu sper...]
- CriTIka_artei
bun filmu'
Pentru cine nu il are sa si-l cumpere exista si subtitrarea pe web.Film adevarat despre cultura hip hop, viata pe strazile din USA si probabil bibliografic (Eminem).Sunt interesat de freestylurile din film in format mp3 sau clipuri video .Detin filmul, eventual un sfat cu ce program le pot scoate din el.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
sa-i spui persoanei care ti-a zis ca e un cacat ca o poftesc sa imi faca ceva bucurii pe la pulica. :o
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de marian jan
sa-i spui persoanei care ti-a zis ca e un cacat ca o poftesc sa imi faca ceva bucurii pe la pulica. :o
Lol......sa nu am bagi in aceeashti oala cu ala care mi-a zis...nu zic cine a fost acea persoana

- Titina
- Junior Member
da?
ce informat esti ba...i-auzi, mai anunta-ma si pe mine cand aflii noutati ..nu de altceva dar imi spui lucruri pe care nici eu nu le stiam despre mine!
si anume in ce sens m-am dat eu pe "manele" si te rog lasa-ma sa te intreb, stii cu ce ma ocup ca sa faci asa o afirmatie? Da...ma rog e "fun" sa postezi dampulea pe forum...aham!
si anume in ce sens m-am dat eu pe "manele" si te rog lasa-ma sa te intreb, stii cu ce ma ocup ca sa faci asa o afirmatie? Da...ma rog e "fun" sa postezi dampulea pe forum...aham!
-
n3aGabitz - Junior Member
Mai penibilosule... Scoate-ti urechiusele alea clapauge de sub caciula si asculta aici... Daca vrei sa nu afle toata lumea ce asculti tu de fapt, schimba-ti nick-ul cand postezi pe alte forumuri... Cu ce te ocupi tu stiu toti... Nu mai linge atat cururi de negri, ca n-o sa ajungi niciodata sa faci rime ca ei... Aia au fost crecuti intr-un anumit mediu, au asta in sange... Daca te imbraci ca ei nu inseamna ca automat esti ca ei... Cine stie, ia o cutie de crema de ghete si da-te cu ea pe tot corpul, asa poate esti mai aproape de adevar...
P.S. Sunt persoane pe aici care posteaza ca si tine, din alte tari, dar scriu corect romaneste si nu folosesc cuvinte englezesti aiurea...
JET!!!
P.S. Sunt persoane pe aici care posteaza ca si tine, din alte tari, dar scriu corect romaneste si nu folosesc cuvinte englezesti aiurea...
JET!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii