Sensi
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Oh God.....
Am aflat in cele din urma cum si de ce apar atatea formatii de kkt in Romania. Din cauza Titinei.....care CUMPARA ALBUME DE KKT....si mai are si nickul acestei DIVE a muzicii occidentale....
Inca 1000 de tipe ca titina care dau banii pe toate jegurile si gata....SENSI are X5:)
Inca 1000 de tipe ca titina care dau banii pe toate jegurile si gata....SENSI are X5:)
-
Love2Fly - Junior Member
WoW... Asta cin` mai e?! Titino, am impresia k tu esti una de genu` lu` Andreea de la Big Bro., adik: In fiecare sfarsit de weekend, mergi la Milano si-ti cumperi haine de 15.000 de $ [sau cat dracu` da aia]. Anyway... LASA-NE, LASA-NE!!!! 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Titino, am impresia k tu esti una de genu` lu` Andreea de la Big Bro
Sa shtii k shi sunt

PS: Albumele care le cumpar nu tre neaparat sa-mi placa....sa shtii k am cam multe CD-uri care le-am cumparat,fiindca mi-a placut prima mel. a acelei cantaretze,dar...in final am ajuns la concluzia ca albumul e de kkt......

- Titina
- Junior Member
Bah, lasa matza mea.. 10x mult, ti-am spus site-u` pe `net, acu` admira-le in pace....
Si... Vorbeste despre Sensei asta.... Pupik!

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
sensei e o ta*fa proasta care... "vrea bani... vrea vila.. vrea masina" si pu*a!!!!!! mai are un pic si ajunge (cu ajutorul mega-super-extra postului tv atomic) si ea ca mama-curvelor din shoubizu' romanesc, cristianaaaa amoramor cu copii in dormitor...:bleah:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
mah, tatah, mah... Ce dracu` ai cu Id-u` meu?! Si ti-am un lucru [sau 2]... Vorbeste despre Sensei asta si nu te mai lega de nick-u` meu.... Car-ti problema?! Ce n-ai inteles?!...
-
Sensei vroiam sa ma fac eu cand eram mic si ma uitam la filmele cu "Chicki" :p Chan... Acum ma luam de tine... cat mai stai pe forum, ca in momentul in care intra SOD pe acolo pe la rock, o sa-ti fac cu mana din tren... O sa-mi lipsesti...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Che dracu` incerci sa zici pe acolo, k nu-nteleg.... Abia m-am trezit, deci.... Explica-mi mai clar.... Poti sa-mi desenezi... dak n-ai talent, nici o problema, te inteleg.. 

-
"Sensi, cum i se spune pe scena, este, in viata de zi cu zi, Eugenia, o fata sensibila, dar hotarita. Sensi locuieste acum in Galati, dar este din zona Tiraspol. Ea a facut Liceul Economic, sectia cofetar-bucatar... Asadar, gateste... Si nu numai dulciuri."
Cred ca deja, odata cu aceste randuri, problema a fost rezolvata ! Fetei ii plac dulcegariile. Poate pentru ca a avut o copilarie nefericita ? Sau ea sa fie aia care ii tot arunca chiftele'n geam lu' Ilascu ?
Cred ca deja, odata cu aceste randuri, problema a fost rezolvata ! Fetei ii plac dulcegariile. Poate pentru ca a avut o copilarie nefericita ? Sau ea sa fie aia care ii tot arunca chiftele'n geam lu' Ilascu ?
- sioux
Ehe Sioux, unora le plac alt tip de dulcegarii, gen "Steve Marriott n-a cantat in Humble Pie, punem pariu pe nspe beri?". Sau ai uitat?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de stefan
Ehe Sioux, unora le plac alt tip de dulcegarii, gen "Steve Marriott n-a cantat in Humble Pie, punem pariu pe nspe beri?". Sau ai uitat?
Mos batran mare dreptate ai avut. Cate beri iti datorez ca stiu ca am facut si pariu ? Este insa la fel de adevarat, ca subsemnatul la momentul ala avea ceata in cap si se gandea la Steve Cropper, care desigur nu are absolut nici o legatura cu Marriot. Jos palarioara si pe cand berile ?
- Sioux
Lol merge si una, tu vroiai sa ma pui sa dau o bere la fiecare de la masa dar eu nu voi fi la fel de "dur"
. Cat despre cum si unde, hai ca vorbim pe pm. Sper sa te logezi cand postezi btw, chit ca intri numai pe barfe.

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
ptiu, stefane ca mari palpitatii mi-ai mai dat cand am vazut stefan-postat-sensi.
ma, io cre'ca tu esti fan nedeclarat or somethin'. (sau oi avea neste ganduri necurate) pai stimabile injiner programator, sa cauti tu beri tocmai pe threadu' sexi, asta sensi.
mah tu ori vrei sa-ti strici reputatia de corifeu ori vrei sa-i distrugi threadul icstinei. *p (stefane, te presimtesc ca esti invidios pe talentul fetei la postat
in alta ordine de idei, nenea sioux tu care ne faceai atat de multa teorie (ca sa nu zic ca ne stricasi si distractia) pe fanclubu' ASIA, ce povesti frumoase ne spuneai matale la gura sobei fanclublui, despre asia trecuta si de nenea eric clapton, si de angus de la cream, si cum te ascultam noi, credulii...pai sa nu stii matale ca steve marriot fu solist la humble pie!? rusinica, rusinica. (si cre'ca tu esti mai mosh ca mine si stefan la un loc

in alta ordine de idei, nenea sioux tu care ne faceai atat de multa teorie (ca sa nu zic ca ne stricasi si distractia) pe fanclubu' ASIA, ce povesti frumoase ne spuneai matale la gura sobei fanclublui, despre asia trecuta si de nenea eric clapton, si de angus de la cream, si cum te ascultam noi, credulii...pai sa nu stii matale ca steve marriot fu solist la humble pie!? rusinica, rusinica. (si cre'ca tu esti mai mosh ca mine si stefan la un loc

-
nocturna - Mesaje: 8725
Hai ma Nighty, ce faci acuma, rasucesti cutitul in rana omului? Te credeam si eu mai pacifista de fel, plus ca as inclina sa cred ca a fost mai degraba o confuzie decat un caz de nestiinta. Deh, las ca ne epatezi cu cultura ta muzicala alta data.
In fine, cine e Sensi asta si ce vrea de la noi?
- stefan
Re: Sensi
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Ce parere aveti despre aceasta "cantareatza" ?Mie imi place melodia aia cu "Da da di",dar shtiu ca nu o sa reziste....a scos shi un album,...mi l-am cumparat shi vreau sa zic ca nu ma ashteptam sa fie asha de mishto.....![]()
Oi sta eu in umbra dar va spun una creatza....Sensi este geniala....Huhhh???(Priviri mirate???).Are ce arata spune clar ce vrea,are un tip cu moaka de dobitoc,e tot ce iti trebuie!!!Arata clar ce vrea o fetishcana absolventa de facultate!
E shi asta o forma de arta..mai sublima heh!!!
Krossfire
- Unregistered
Initial trimis de stefan
las ca ne epatezi cu cultura ta muzicala alta data.
mah, ma simt complexata, n-ai vazut ca toti asculta metale acum?!. *p pai pana si pisoiu'...asa ca o sa ma rezum la fanclub ASIA si la muzicile fetelor.

pai, ce-ai vrea sa-si doreasca fata de la tine?

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
Sensi e "una" care s-a lansat cu o melodie care nu e cine shtie ce....( "da da di")...dar io vroiam sa spun k celelalte mel. sunt mishto(de pe album).....aia cu Da Da di e o.....
- Titina
- Junior Member
Stii?Cristina chiar imi plac versurile de la Angels cu ''Altfel visez''Initial trimis de X-Tina Aguilera
Sensi e "una" care s-a lansat cu o melodie care nu e cine shtie ce....( "da da di")...dar io vroiam sa spun k celelalte mel. sunt mishto(de pe album).....aia cu Da Da di e o.....
Ti-ai luat caseta?Iti place?
- Unregistered
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii