Das Ich In Romania
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Das Ich In Romania
de data asta am mai ashteptat ceva (nu eram nici io prea sigur), da' cum l-am vazut anuntzat aici m-am hotarat sa arat shi la altzii.
dom'le, am io impresia, sau chiar a inceput sa se mishte ceva la Romania?
dom'le, am io impresia, sau chiar a inceput sa se mishte ceva la Romania?
-
neatza - Mesaje: 5820
-
a'ma... shtiu ca n-o sa-tz convina, da' se ezista shi doljeni care s-a specializat pe mixat rockareala. un ezemplu demn de luuat in seama este Jim Silverobulus care a facut neshte remixuri la neshte piese Tanzwut de sta matza'n coada. shi nu ie singuru.
shi ca sa fiu in ton cu tredu, chiar ashtia de la Das Ich a mixat neshte piese, din care preferata lu' je ieste Deine Lakaien - Fighting The Green . care este.
shi ca sa fiu in ton cu tredu, chiar ashtia de la Das Ich a mixat neshte piese, din care preferata lu' je ieste Deine Lakaien - Fighting The Green . care este.
-
bre neatzo, nu m-ai convins. io-s mai cu idei 'fixe si invechite', si nu gasesc amuzant, nici interesant rocku in dolj, oricat de finutz, subtil si cult ar fi dijeiuite piesele de respectivii doljeni.
io asa zic. parerea mea.

-
nocturna - Mesaje: 8725
dac'o fi sa ne vedem vrodat, sa-m aduci aminte sa-tz aduc neshte trebi d'astea sa auzi cu urechile matale despre ce ie vorba.
-
Initial trimis de neatza
adeca vine din judetzu' dolj.
nocturno nu-l crede pe matinalu ca umbla cu vrajeli ca daca veneau aia de la "if" zicea ca-s din ilfov...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bai aiule, m-ai spart! ziceam ca stai sa vez cat de shmeker sunt io shi cum tzi-o'ntorc p'aia cu "if". da' cand colo, ce sa vez? voi shtiatz ca tzara noastra mandra nu detzine o localitate al carei nume sa inceapa cu IF? cum de-a fost posibil asha ceva? shi mai ales DE CE?
shi inca ceva: pe 6 sectembre, s-ar putea sa fie un concert cu Faithless in bucale, da nu bag manna'n foc pentru asta.
deocamdata ramane DAS ICH.
shi inca ceva: pe 6 sectembre, s-ar putea sa fie un concert cu Faithless in bucale, da nu bag manna'n foc pentru asta.
deocamdata ramane DAS ICH.
-
-
- Unregistered
-
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii