N&D -de la capat

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

N&D -de la capat

Mesajde Weirda » Mie Iul 02, 2003 8:32 am

Tocmai am vazut noul videoclip N&D in noua formula...:lol: Nick si ..tipa aia..cum o chema`o! Tipa se chinuie din rasputeri s`o inlocuiasca,s`o copie pe Delia..atat la infatisare.. e blonda si i`a adoptat stilul vestimentar- cat si la...voce ..
E un dezastru total! cum se chinuie aia sa cante... ;a.. decat asa... mai bine o lasa balta si Nick.. ;M
Pe de alta parte, Delia am vazut ca are un videoclip chiar dragutz si o piesa..reusita :con:
GooD Luck! :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

cooooooopppieee,,,,

Mesajde krossfire » Mie Iul 02, 2003 8:51 am

Ii aud pe ashtia de la Mtv-Rowanda ca s-a intors fabrica de hituri???....eu credeam ca a dat faliment....totushi pe tipa o cheama Dea..shi sa straduieshte din rasputeri sa o imite pe Delia.....vorba lu' Adrian Despot...Varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aaa.aaaa!!!

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: N&D -de la capat

Mesajde copiutzu » Mie Iul 02, 2003 11:06 am

Initial trimis de d3a^crazY
Tocmai am vazut noul videoclip N&D in noua formula...:lol: Nick si ..tipa aia..cum o chema`o! Tipa se chinuie din rasputeri s`o inlocuiasca,s`o copie pe Delia..atat la infatisare.. e blonda si i`a adoptat stilul vestimentar- cat si la...voce ..
E un dezastru total! cum se chinuie aia sa cante... ;a.. decat asa... mai bine o lasa balta si Nick.. ;M
Pe de alta parte, Delia am vazut ca are un videoclip chiar dragutz si o piesa..reusita :con:
GooD Luck! :o

Din pacate pentru fanii N si D nu numai tipa e penibila, ci si nick (oare vine de la nicolae?). Saracu' de el, cred ca nu mai are oglinzi prin casa si de aia nici nu vede cum arata. Dupa cum se prezinta da peste cap, la sigur, teoria lu' Darwin. Cand te uiti la el poti fi sigur ca omul se trage din porc.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Iul 02, 2003 11:18 am

;m mai stii?! :hehe:
sunt ff nashpa...cum se chinuie aia sa danseze, cre` ca si tumbele alea sunt facute pe calc... :con:
cuuuuum?! Dea?! jignire la adresa mea! :p
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

cred

Mesajde krossfire » Mie Iul 02, 2003 7:46 pm

e un nume frumos...totushi.........dar melodia puteeee...........

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde sohatzki » Mie Iul 02, 2003 7:50 pm

deea aia ii varza. nu face nici cat o ceapa degerata. ii o leguma... naspa..... naspa rau de tot... melodia pute... nicolae (aka nick) nu mai are inspiratie... n&d is goin' down!;B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 03, 2003 9:54 am

Doamne ieri ..am auzit si io minunata piesa...si am vazut asa cum incepe..deja eram pregatita..sa aud ceva klumea....cand am auzzit ...vocea..doamnei Deeeaaa.....ce sa zic (mai bine NU!)...si nici clipu nu e mistho....Of muzica asta din Romaniaaaaa!!!!!!!Toate versurile sunt la fel...acuma asi da..exemplu..da nu mai stiu piesa..:lol: ..!!..Si mai am ceva de zis..si mie mi se pare la fel...ca...Deea incearca sa o imite pe Delia...insa nu poatee...!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 03, 2003 5:58 pm

nu este vorba de imitare. Nick a cunoscut succesul alaturi de N&D, si odata cu plecarea Deliei el a dorit sa continue asa cum stia el... pentru ca stia ca are succesul asigurat... de ce s-ar chinui sa gaseasca o formula noua, sa o ia din nou de la capat?? :con:
e okey...ma rog, Nick a reusit sa nu schimbe foarte mult formatie... te uiti la clip si parca o vezi pe Delia... Deea e tot blonda, are o voce asemanatoare (totusi mult mai slaba decat a deliei)
nu s-au schimbat multe!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

bueah..

Mesajde krossfire » Joi Iul 03, 2003 7:50 pm

Pleaca Delia,vine Deaa......pueah..N&D sunt aceeasi formatie de kkt ca inainte,they're not goin' down,you can't fall from the sea level...........(babies take more years to learn that)..

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii