Oare cate asa-zise artiste din show-biz-ul romanesc mai sunt virgine?
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Oare cate asa-zise artiste din show-biz-ul romanesc mai sunt virgine?
Eu zic ca Anca aia car canta Dimineata si tipa de la A-mix..voi ce credeti??:con:
- Sw33tie
- Junior Member
exceptional ce intrebare te macina pe tine la ora asta....
hmm... pai..nujt..banuiesc ca nu mai e nici una virgina.. :con: la cat au trebuit ele "sa munceasca" pt un loc in top... ;m
hmm... pai..nujt..banuiesc ca nu mai e nici una virgina.. :con: la cat au trebuit ele "sa munceasca" pt un loc in top... ;m
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Bag mana in foc pentru Bambi...Sunt virgine...Sunt atat de inocente...
Iar daca e sa mergem pe banuieli, cred ca Alina Sorescu, Anca, tipa aia care vad ca nu mai iese pe piata....si Ana Maria...
PA...
Iar daca e sa mergem pe banuieli, cred ca Alina Sorescu, Anca, tipa aia care vad ca nu mai iese pe piata....si Ana Maria...
PA...
- The Baby Girl
- Junior Member
Re: Oare cate asa-zise artiste din show-biz-ul romanesc mai sunt virgine?
Initial trimis de Sw33tie
Eu zic ca Anca aia car canta Dimineata si tipa de la A-mix..voi ce credeti??:con:
ce intrebare stupida ai putut pune si tu!!!!
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Sa fie clar!
Deci daca vorbim de "virginitate" in muzica romaneasca deja suntem absurzi. Acest cuvant se opreste undeva intre portarul de la casa de discuri si producator. O intrebare mai coerenta a pus ayrton....oare cate mai sunt virgine in gura? asta ar fi o intrebare cheie.
Eu zic ca SENSI si MANDIGUA nu mai sunt in gura!:)
Eu zic ca SENSI si MANDIGUA nu mai sunt in gura!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Sa fie clar!
Pai mai .. vb de romance .. mai bine ati vb de astea straine ... britney spears care la 20 de ani era virgina .. sa fim seriosi!
- ingerashu
Damn! E viata lor! De ce sa ne bagam? 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
SINGURA VIRGINA
Pai simplu de tot:
SINGURA inca virgina e MUZICA ROMANEASCA ..ca inca n-a descoperit-o nimeni ...
SINGURA inca virgina e MUZICA ROMANEASCA ..ca inca n-a descoperit-o nimeni ...
-
Bortzianu' - Junior Member
!
Initial trimis de Shaki Devil
Eu ma intreb daca or mai fi virgine fetele de la Spicy...
Spicy??? Pai cu Nicu Gheara impresar tu mai pui o asemenea intrebare? Crezi ca au ajuns ele sa fie cooptate intr-o trupa de asemenea nivel si cu o asemenea imagine de scena, cu o asemenea sustinere doar pentru ca au voci cristaline?
Da... Cu siguranta!

***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Sunt virgine ... Aproximativ zero
Sunt virgine ... Aproximativ zero ! Stiu eu sigur ! :o
Mai iute bag mana-n foc pentru mama decat pentru "curvele din prostitutia muzicala" !
Mai iute bag mana-n foc pentru mama decat pentru "curvele din prostitutia muzicala" !
- Aproximativ
" pentru box office ... faci bot in office " ziceau niste filozofi :lol:
deci in concluzie creca foarte putine tipe din muzica romaneasca mai sunt posesoare a marelui trofeu numit "himen" .... (mama ce termeni am in mine)
oricum singurele care nu cred ca soog p*** is alea care au sub 15 ani ... da nu bag mana in foc pe ele
deci in concluzie creca foarte putine tipe din muzica romaneasca mai sunt posesoare a marelui trofeu numit "himen" .... (mama ce termeni am in mine)
oricum singurele care nu cred ca soog p*** is alea care au sub 15 ani ... da nu bag mana in foc pe ele

-
monk - Mesaje: 2747
Un articol din revista X Magazin mentioneaza despre forumul FanClub si chiar pe Love2fly.
Citez: "Forumul de pe site-ul Fanclub.ro este locul unde vedete de toate marimile si nationalitatile sunt luate la bani marunti chiar de catre fanii lor.Un subiect extrem de interesant de barfa on-line este daca in show-bix-ul romanesc mai exista vreo interpreta virgina.
Printre numele de posibile virgine vehiculate pe respectivul forum,se gasesc cel ale fetelor de la Bambi,al Alinei Sorescu,al Anei Maria.Lista se extinde,mai jos,la Monica de la Candy,fetele de la TNT si Andreea Balan. O parere pe cat de vehementa ,pe atat de pertinenta,a avut`o cel care ishi spune Love2Fly : "Daca vorbim despre virginitate in muzica romaneasca,suntem deja absurzi.Acest cuvant se opreste undeva intre portarul de la casa de sicuri si producator.Oare cate mai sunt virgine in gura?" .
Deci Forumul nostru se pare ca e urmarit atat de asha numitzii gazetari(pt ca saptamanalul nu are o reputatie prea buna) si Love2Fly al nostru a fost luat in lupa.
Citez: "Forumul de pe site-ul Fanclub.ro este locul unde vedete de toate marimile si nationalitatile sunt luate la bani marunti chiar de catre fanii lor.Un subiect extrem de interesant de barfa on-line este daca in show-bix-ul romanesc mai exista vreo interpreta virgina.
Printre numele de posibile virgine vehiculate pe respectivul forum,se gasesc cel ale fetelor de la Bambi,al Alinei Sorescu,al Anei Maria.Lista se extinde,mai jos,la Monica de la Candy,fetele de la TNT si Andreea Balan. O parere pe cat de vehementa ,pe atat de pertinenta,a avut`o cel care ishi spune Love2Fly : "Daca vorbim despre virginitate in muzica romaneasca,suntem deja absurzi.Acest cuvant se opreste undeva intre portarul de la casa de sicuri si producator.Oare cate mai sunt virgine in gura?" .
Deci Forumul nostru se pare ca e urmarit atat de asha numitzii gazetari(pt ca saptamanalul nu are o reputatie prea buna) si Love2Fly al nostru a fost luat in lupa.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Love2Fly ... esti tare ... au ajuns sa scrie cei de la gazete de tine ... urmatorul pas ... MONITORUL OFICIAL ... la mai mare 

-
monk - Mesaje: 2747
Eu am ramas un pic socata mai ales cand am vazut k s`a scris despre Love2Fly...
De aceea am decis sa citez revista,am zis ca fac un bine ...
Love2fly,spuenai ca lumea nu e de acord cu tine...dar vad ca ai intrat in vizorul ziaristilor!
De aceea am decis sa citez revista,am zis ca fac un bine ...
Love2fly,spuenai ca lumea nu e de acord cu tine...dar vad ca ai intrat in vizorul ziaristilor!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Ha Ha!:)
Da domne!:) sunt un domn! ce p@#$ mea!:) Eu abia in seara asta am avut ocazia sa citesc revista cu pricina din intamplare...nici nu citisem aici. Drept dovada am si pus un post cu aceasta intamplare pe "say what...".
Daca vreti autografe...contactati-ma!:)
Daca vreti autografe...contactati-ma!:)
-
Love2Fly - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii