Câte chile de pârtzuri po' sã ai in cap?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

multe
0
Niciun vot
foarte multe
0
Niciun vot
tone
3
38%
fãrã numãr, mâncacias
5
63%

Voturi totale : 8

Mesajde baixinho© » Mie Iul 30, 2003 8:24 am

2543

Am fost ieri la Machedonu. Erau acolo mai multi useri de pe forum: foca, Aliosha, nila_p, BadGirl (fara soferu personal), iar cevamai tarziu a venit si o buna prietena de-a lu BadGirl (careia nu-i vesine soferu personal), pe numele ei Alexandra.
ce voiam sa va spun? ceva de speriat, pe cuvant. eu unul, nu ma mai duc la Machedonu. pai va dati seama, stimati useri, ce-mi face mama daca afla ca am fost eu intr-un asemenea loc, spelunca, bomba, nici nu stiu cum s-o caracterizez? n-am io treaba nene, locul meu este in alta parte, la merioate, la crown plaze, la alte alea, nu la terase in buza trotuarului sí£ sí£ uití£ totzi ce mananca gura mea. si le-am si spus lu í£ia ca eu nu mai calc la Machedonu si eu mi-au spus ca cica as avea bashini in cap si fitze. eu nu stiu ce spuns si d-aia va intreb pe dumneavoastra, stimati useri si colegi de suferinta: cate bashini poa' sa aiba un om in cap? eu zic ca fara numar, mancacias, pentru ca niciodata nu stii cand unu cu chestii d-alea vine cu altceva nou la interval. v-as ruga sa si argumentati optiunea votata.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Mie Iul 30, 2003 9:59 am

tone. da' nu vreau, ca s-ar sinucide toti in cazu' asta, si mi-e mila de ei.

unde dreq e macedonu, ma betivanilor? (daca a venit acolo badi, nu cred ca e un 'local' de ici de colo... ) :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Joi Iul 31, 2003 11:17 pm

am aflat si eu una alta despre intalnirea aia...asa k sunt in masura sa imi dau cu parerea...aceasi k si a lu baixu (se mira cineva?? baixu are intotdeauna dreptate :D ) !! fara numar.......clar!!!!!
baixu...io zic sa te rogi de mami sa mai veniti la machedonu`...nu de alta da e aici langa blocu meu si vin si io ...k acu` am fost plecata (nu la londra cum va asteptati voi dragi forumisti...nici la fitness la marriot...am fost in brasov...un loc de 1000 de ori mai frumos ) !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 2:19 am

brasov un loc de 1000 de ori mai frumos decat .... ???
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Aug 01, 2003 10:47 pm

mai frumos decat londra..marriot...etc etc!! sunt subiectiva..pt nici nu am fost pe acolo... dar pt mine brasovul e cel mai frumos loc!!
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 10:55 pm

sa nu exageram ! ...pentru a nu cadea in penibil in partea opusa.

Brasov mai frumos decat Londra ! ....iar Bulevardul Basarabia mai frumos decat 5th Avenue & Champs Elysses. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Aug 02, 2003 11:16 pm

eh...cam ai dreptate!!! ideea e k mie imi place foarte mult brasovu si momentan pt mine e cel mai frumos loc...!!! asta e tot!
i'm missing every part
Dia

2746

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 11:12 am

selecteaza, foca, selecteaza
pai cum dracu sa-i placa lu foca la Brasov daca acolo nu ie shaorme si cehesti (c.e.) din belshug?

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

London calling

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 17, 2003 11:20 am

nu intelege gresit baixole...imi place si Brasov...ca au pizza cu friptura (unica in Romania) si bere de Ghimbav !
dar prefer Londra !

E.U.P. ! asta esti !
Oribilul Mosh
Junior Member

2748

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 11:28 am

selecteaza, foca, selecteaza
1. inteleg ce si cum vreau, da? nu-mi spui tu mie cum sa nu inteleg.
2. E.U.E. (©)

evident, multumex pentru atentie
ANTI

baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii