To be or not to be

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

To be or not to be

Mesajde Radu123 » Dum Aug 17, 2003 10:35 pm

;P ;f ;B

Astazi domnul Sandel Balan m-a amenintat ca ma omoara
Datorita faptului ca l-am deranjat cu dorinta mea de a vorbi cu fiica sa Andreea Balan, domnul Balan s-a enervat, a facut tot felul de afirmatii despre cat de mult ii pasa de diferite persoane, despre persoanele pe care se caca el, apoi m-a amenintat ca ma gasesete, ca ma omoara personal specificand ca ma inpusca.
Temandu-ma pentru viata mea fac publice amenintarile D-lui Sandel Balan.

www.andreeabalan.ro
Radu123
Junior Member

Mesajde vali » Dum Aug 17, 2003 10:46 pm

si esti prost sau cum?
adic el te amenintat si tu ii dai motive?
vali

be afraid, be verry afraid...

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 10:55 pm

:hehe:

mai zi-ne e super amuzant . :D sau ai citit prea mult revista star? :p
impusca-te singur inainte sa o faca, mr. balan :hehe: .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde punct » Lun Aug 18, 2003 9:46 am

dute la ziar si declara acolo ca Sandel Balan vrea sa te " inpuste" . fa copii dupa convorbire si santajeaza-l.
X
punct
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Aug 19, 2003 2:17 am

Asa, se caca pe tine si te impusca, si ? De fapt daca se caca pe tine, ar fi mult mai artistic sa-ti dea foc, decat sa te-mpuste.
dinu
Junior Member

Tabloid

Mesajde Dragos C. » Vin Aug 22, 2003 12:14 am

Radule, nu cred ca intereseaza pe cineva problemele pe care le ai cu tatal Andreei. Ce naiba are toata lumea, de fuge numai dupa senzational? In loc sa-i discutam cariera, stam si scriem toate prostiile despre ea, in speranta ca vom putea sa starnim inca vreun scandalisor pe-aci, ca sa aratam noi ce cocosi suntem si ce ne pricepem noi la a critica. Am mai zis-o si o s-o zic si-acum: rusine!.

Si tu, Radu, ce sperai sa obtii, scriind astea aici? Spui ca o iubesti, nu cumva vrei prea mult? De ce te-a amenintat taica-su? Numai pentru ca voiai sa vorbesti cu ea?

Da' nu-mi raspunde, intrebarile-s retorice. Nu te critic, decat pentru faptul ca, in loc sa scrii ceva util si care i-ar interesa pe ceilalti, vii si faci pe grozavu'.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Re: To be or not to be

Mesajde krossfire » Vin Aug 22, 2003 6:52 am

Initial trimis de Radu123
;P ;f ;B

Astazi domnul Sandel Balan m-a amenintat ca ma omoara
Datorita faptului ca l-am deranjat cu dorinta mea de a vorbi cu fiica sa Andreea Balan, domnul Balan s-a enervat, a facut tot felul de afirmatii despre cat de mult ii pasa de diferite persoane, despre persoanele pe care se caca el, apoi m-a amenintat ca ma gasesete, ca ma omoara personal specificand ca ma inpusca.
Temandu-ma pentru viata mea fac publice amenintarile D-lui Sandel Balan.

http://www.andreeabalan.ro

Hmm io il cunosc pe omu' asta cat de cat shi nu prea cred ca ar fi in stare pur shi simplu sa sara la gatul unui biet obsedat sexual...Dar,uite cum facem..pentru un mic onorariu itzi face mesterul un joc..tembel...gen...cele de pe..http://www.homemade.3x.ro..a carui actiune sa se petreaca in capul tau si in care sa potzi sa omori totzi dusmanii tai de handilau' cu telefonu'in mana...
krossfire
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 23, 2003 7:24 am

Da....sa shi crezi c-o sa te gaseasca shi-o sa te impushte....lol......
Titina
Junior Member

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Mesajde Hades » Lun Aug 25, 2003 10:37 am

ba era omu` nervos... daca nu... te vedem la stiri...

PS: stai ma linistit ca nu se risca el sa te omoare pe tine...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Kriminalik

Mesajde krossfire » Lun Aug 25, 2003 12:21 pm

Eu sunt Sandel Balan!(asha cum Andra-k este Andreea Balan).Fugi mahhhh..ca vin...!!!

Sabdel Balan cu drujba in manah...

P.S:Lasand aberatziile la o parte,tipul astah isi iubeshte foarte mult fiica!!!
krossfire
Junior Member

Mesajde radu123 » Mie Aug 27, 2003 6:05 pm

Pentru toti cei care au zis ca mint as vrea sa-mi explice de ce as inventa asa ceva? Ce motivatie am ??? eu nu ma prind.
Ce senzational?

Daca am inventat eu asta atunci de ce m-am dus la politie ???
Singurul motiv pentru care nu exista plangere la procuratura e faptul ca sper ca nu vorbea serios.

Dar oricum e suficient de jalnic modul lui de comportare. Mare afacerist (1s1 v1n03 f@+@, asta da afacere), si ameninta mafiote .... e pacat cand unii uita cine plateste facturile ... pusti de 14 ani ca Gabyzu care acuma isi apara investitiile.

pt Dragos:
Ce speram sa obtin? Simplu exact ceea ce am obtinut.

Spui ca o iubesti, nu cumva vrei prea mult? intrebarea asta nu o inteleg poti sa fii mai explicit?

De ce te-a amenintat taica-su? Numai pentru ca voiai sa vorbesti cu ea?
Din fericire si din cate stiu eu EXACT de asta.

Daca vroiam sa ma leg de andreea...
Sa vedem. Cand ati vorbit ultima data cu ea? Acuma 6 luni. Nu conteaza ca eu am vorbit de mai multe ori cu ea si mi-a spus de ce nu vorbeste la telefon. Simplu NU ARE CHEF.
Dar oricum nu trebuie sa-si faca fanii griji in privinta asta ei sa cumpere albumul si ea o sa vorbeasca cu ei daca o sa-i vina cheful ... poate in vre-o 10 ani :)
Ce ? nu ai vorbit cu ea pt ca nu ai numarul ei? atunci incearca la 072 nu mi-l mai aduc aminte dar am sa ti-l dau cand mai vin pe la net.

Oricum trebuie sa o intelegem: copilarie nefericita, mediu neprielnic, dezamagita de ultimele ei relatii pe interes dar nu va faceti griji poate urmatoarea o sa-o inveseleasca ............
radu123

Mesajde Sonya17 » Mie Aug 27, 2003 7:57 pm

Idioata asta nu merita nici o atentie desi sunt destul de multi fraieri ca sa o creada cine stie ce vedeta cand doar numele a mai ramas de ea.Tot Ploiestiul nu da 2 bani pe ea si se stie de ce:e o mare mincinoasa plina de fite,asa ca nu ma mir ca tac'su ar fi putut vorbi asa din moment ce si fiesa se poarta la fel
Sonya17
Junior Member

Mesajde F|y! » Mie Aug 27, 2003 8:09 pm

Cred ca tre sa fii destul de incuiat si de fraier ca sa o bagi in seama pe proasta asta!... ce sa mai vb de faptul ca te-ai putea indragosti de ea??? :rolleyes: e nashpa ! si intunericul e mai klumea decat ea! :bleah:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii