Minute de milioane

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Minute de milioane

Mesajde krossfire » Joi Aug 21, 2003 2:38 pm

Aoleu,sa nu dea naighba sa va uitati pe Prima la emisiune "Minute de milioane",ca o sa vedetzi o papusha mecanica(un fel de Catrinel Sandu mai proasta) neintoarsa care va reppta intr-un discursul:

"Aveti posibilitatea de de a castiga trei milioane de un bonus de treizeci de milioane,maine
Puteti sa castigati acesti bani,numai sunand si-i veti primi nu saptamana viitoare ci maine,3 000 000 lei
nu sunt de lepadat,ii veti primi chiar maine!!!Daca sunati acum veti primi si bonusul iar bani ii veti primi maine.
Langa doua imagini cu o diferenta notabila tipa zice..:Unde sa fie diferenta,la urechiusele iepurasului sau poate la urechiuse...la copilas,sau la urechiuse???
Nu uitati sunati pentru rrei milioane plus bonus si bani ii Veti primi maine,3 000 000 sunati si-i veti primi maine"

Acum vedetzi ce am indurat timp de trei minute???De ce???Voiam a vad daca suna cineva pentru bani.Ei bine nu a sunat,poate pentru ca primea banii maine!!!

P.S:Jos pe o coloana erau niste coduri de videoclipuri pentru Video Star:O-zone-Dragostea din Tei-1587,La Familia-O data pe luna-1588,O-zone-Dragostea din tei-1587.....???Grea alegere!!!Dar proasta!!!

Trei melodii de-ale lui Cain sunt mai bune decat un minut de asculatat la astah!!!
krossfire
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Aug 21, 2003 2:42 pm

shashiule cand mai bagi posturi dintr-astea "grele" baga bre si dictionaru sa traducem si noi ce vrusi sa spui matale...
bah avea dreptate matinalu sa fie cu ochii cat cepele...
eyewitness

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 2:45 pm

curmezishule, scuza-mi indrasneala de a da buzna asha dupe aiu, da am shi eo o rugaminte: po sa repetzi ce-ai zis? nu de alta, da' nu prea se aude pana'n fund.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Joi Aug 21, 2003 3:34 pm

cum ie cu milioanele alea? ca ma intereseaza! mai zi odata ca nu mie clar la ce numar tresa sun casami dea nejte unii trei milioane de lei? da nejte beri numi da,ca am o datorie de dat la un om?
Unregistered

Mesajde angus » Joi Aug 21, 2003 3:35 pm

cum ie cu milioanele alea? ca ma intereseaza! mai zi odata ca nu mie clar la ce numar tresa sun casami dea nejte unii trei milioane de lei? da nejte beri numi da,ca am o datorie de dat la un om?
angus

Mesajde angus » Joi Aug 21, 2003 3:38 pm

aulio, cand auzii ca se da milioane, iata ce ma mai emotzionai, de nu le mai nemerii pa botoane shimi introdusei deshtele aiurea
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 3:41 pm

ba eo cre ca nui de la dejte ci de la bulioanelealea care leai dat pe neshte beri care sa dus ca la mine na ajuns. deci intru shi eo la concursu de bulioane. da mai fac ontrebare ca sa shtiu: deci se da sau se ia? zic eo ca ie important aspectu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Joi Aug 21, 2003 3:49 pm

bre, nu sa dus care nu leam dat inca neavand io contractu semnat shi parafat, care leam pus la frigidel casa fie reci cand o fi nevoie de dansele, da ideea nu ie rea
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

bah...

Mesajde krossfire » Joi Aug 21, 2003 4:33 pm

In stilul paranoic-mentalo-cretinoid cu care v-am obishnuit voiam sa spun ca este pe Prima o emisiune Joia la care se dau milioane cam pe gratis,dar prezentatoare e asha proasta ca aproape itzi vine greatza sa le mai iei...
krossfire
Junior Member

Le vreau eu !

Mesajde Trade M. » Sâm Aug 23, 2003 7:37 pm

Imi asum riscul de a mi se face greata ! Le iau eu ! :o Cate milionae sunt ? :confused:
Trade M.
Junior Member

Re: Le vreau eu !

Mesajde krossfire » Sâm Aug 23, 2003 8:53 pm

Initial trimis de Ostatic™
Imi asum riscul de a mi se face greata ! Le iau eu ! :o Cate milionae sunt ? :confused:

.....trei..plus un bonus de treizeci pana la patruzeci..pe care-i vei primi maine!!!.
krossfire
Junior Member

Mesajde rallucca » Dum Aug 24, 2003 4:47 pm

baaaaaaaaaiiiiiiiiiiii fratilor cum se iauuuuuuu bbbbbbaaaaaaannnnnnnniiiiiiiiii aiiiia ca sincer miar prinde bine niste bbbbbbaaaaaaaannnnnnnniiiiiiiiiiii
zambeste maine poata fi mai rau
rallucca
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii