Adrian de la BigBrother...ce credeti despre melodia lui?
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Adrian de la BigBrother...ce credeti despre melodia lui?
Am vazut si eu videoclipul lui si sincer nu m-a impresionat peste masura. Totusi as vrea sa stiu ce credeti despre cariera lui muzicala. Versurile par in contradictoriu cu realitatea dupa parerea mea....
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
era de asteptat ca fiecare din cei intrati in Big Brother sa se aleaga cu cate o cariera, fie ca erau talentati sau nu... dupa parerea mea (umila, of course)
, adrian ar putea face altceva, pentru ca nu prea le are cu muzika, dar avand in vedere ca ne gasim in ROMANIA, normal ca aia cu bani investesc in proiecte noi, sperand ca prostimea va cumpara albumul si va fi extaziat dupa primele doua note ale piesei de debut! Mie nu imi place absolut delok! :p

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Initial trimis de Hades
ok... nu am ascultat-o inca... da am auzit ca are omu ceva voce... oricum nu e facut pt hip-hop cat de mult s-ar stradui...
PS: mai e un subiect IDENTIC pe Hip-Hop
PacE
Imi cer scuze....nu am observat subiectu ala....asa ca primiti umilele mele scuze. Adevarul e ca mi-a atras atentia videoclipul si m-am gandit k ar fi interesant...pate k am gresit...asta e. In orice caz.....Adrian nu va fi un artist in adevaratul sens al cuvantului aici in Romania....
- Deea_Em
eu sunt de parere ca Adrian nu poate fi un artist in adevaratul sens al cuvantului niciunde in lumea asta, pentru ca nu prea are talent!!! :mad: de rapait cateva versuri cred ca e in stare oricine cu o urma vaga de ureche muzikla... :eek:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
go adrian, go!
Poate se face poet
ca voce n-are...sau nu prea...
Sau poate...compozitor....ca l-ar falimenta pe moga!

Sau poate...compozitor....ca l-ar falimenta pe moga!

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
dupa cum spunea si Gabitzzu... Adrian canta pe nas!!! si suna rau...
Mie ca persoana imi place, dar ca voce ...deloc. La partea de rap parca a mai lucrat de cand a parasit CASA, insa.... tot aiurea suna.
si sincer nu inteleg ce vrea el sa cante...ala nu e nici dance, nici r&b, iar cu hip-hop- ul nu vad nici o legatura, in afara de hairstyle si haine.
Am mai vb despre el si pe subiectul de hip-hop....Nu am chef sa ma repet.
Mie ca persoana imi place, dar ca voce ...deloc. La partea de rap parca a mai lucrat de cand a parasit CASA, insa.... tot aiurea suna.
si sincer nu inteleg ce vrea el sa cante...ala nu e nici dance, nici r&b, iar cu hip-hop- ul nu vad nici o legatura, in afara de hairstyle si haine.
Am mai vb despre el si pe subiectul de hip-hop....Nu am chef sa ma repet.
- usualflow
- Junior Member
..De la inceputul inceputului..nu l`am placut delok pe adrian asta!!..mi se pare un tip..cam dificil..ma rog..nu asta conteaza!!...Videoclipu nu l`am vazut inca..dar nu ma astept la ceva..special din partea lui....L`am vazut de curand la Mirea si Oreste show...a cantat o piesa..simpatica..erau destul de cool verusurile..realiste..Numai...vocea lui cam lasa de dorit...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Opinia mea umila:
a) videoclipul (k majoritatea din Romanai) STINKS! ;B
b) versurile sunt ok. Exprima niste chestii destul de super. :B
c) vocea... hmmm... :con: poate nu-mi dau seama din cauza stilului abordat, dar park nu prea are. Sau nu canta ceva corespunzator, kre sa-i sublinieze calitatile vocale...
Cam asta e tot... :p
c) vocea... hmmm... :con: poate nu-mi dau seama din cauza stilului abordat, dar park nu prea are. Sau nu canta ceva corespunzator, kre sa-i sublinieze calitatile vocale...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Am vazut si eu ptin,cateva secvente din clipu' cu pricina,si....nu-mi pare rau ca n-am vazut de la inceput:D ..ce mai!lucru facut de mantuiala!:mad:
''perfect,sunt cum mi-am dorit!imi place sa fac ce vreau ,cu tine,n-am sa stau!aha ie!
- cat_
- Junior Member
auzi,sweety?:D d ce nu ti-ai pus inca o poza langa nick,intreb asta,pentru ca ai deja 54 de mesaje.Initial trimis de Sweet-one
Opinia mea umila:
- cat_
- Junior Member
a, pai e naspa rau de tot adrian asta... nush' de ce dreq s-a apucat de cantat... versurile de la melodia asta noua sunt de tot kktu', voce n-are...;f daca s-ar apuca toti fostii concurenti BB sa cante, ar fi la acelasi nivel ca si adrian... deci... adrian sucks!;B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Bai cand e vorba de invidie sunteti primii...cand e vorba de comentat si de aruncat cu pietre...sunteti tot primii !!! mie imi place... !! canta pe nas..nu canta...important e ca a ajuns undeva....k isi vede de treaba lui si nu incurca pe nimeni!! e loc pentru toti...el a cazut...s-a ridicat...dupa cum zice si el...si incearca sa faca ceva diferit in viata...sa faca ce ii place lui...lupta pt asta...care e problema?! vocea lui e chiar mishto...ar trebui sa il auziti in studio inregistrand sau cantand live ceva ca sa va dati seama!! in plus el ca persoana ( ii dau dreptate lui USUAL FLOW as usual :p ) este foarte simpatic !! clipul e simplu...melodia il reprezinta...d c sa se dea ceva ce nu este ? d c sa isi faca clip la cannes sau cine mai stie pe unde?! eu zic k e ok si ii urez multa bafta in continuare! intr-o luna o sa apara albumul...el inca inregistreaza la MOF !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
pai da...
era si logik sa se lanseze in muzica cand iese din casa......
mie una nu-mi palace.....nu are voce....canta pe nas...sau nu stiu cum....dar nu are voce deloc!!!
mie una nu-mi palace.....nu are voce....canta pe nas...sau nu stiu cum....dar nu are voce deloc!!!
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
-
Aldea Alina - Junior Member
sincer mie imi place piesa.poate nu e el prea initziat dar este abia la inceput.recunosc faptul ca trebuie sa mai ia lectii de canto dar in rest eu cred ca e un baiat talentat.iar,ca in orice carirera totul e sa-tzi placa restu' se rezolva pe parcurs.in plus,catzi dintre cei care se lanseaza pe piatza muzicala romaneasca au un talent innascu?(eu cred ca f putzini).oricum,adrian e OK! 

- vulpyx
- Junior Member
nu inteleg de ce considerati ca aveti dreptul sa il judecati din moment ce nu stiti nimic despre el si voi nu ati facut nimic mai bun! Cand o sa va vad pe voi pe scena, poate va voi da dreptate!
Observ ca in ultima vreme pe fanclub exista o mica/mare doza de superioritate... cu cat jigniti mai mult, cu atat va simtiti mai bine.. vai uite ce am zis-o.. :rolleyes:
asta si-a dorit omu sa faca dom`le... e vre-o problema?
Observ ca in ultima vreme pe fanclub exista o mica/mare doza de superioritate... cu cat jigniti mai mult, cu atat va simtiti mai bine.. vai uite ce am zis-o.. :rolleyes:
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
nu inteleg de ce considerati ca aveti dreptul sa il judecati din moment ce nu stiti nimic despre el si voi nu ati facut nimic mai bun! Cand o sa va vad pe voi pe scena, poate va voi da dreptate!
Nu ... nu e vreo problema ( nu vre-o cum ai zis tu) si inca ceva.... vezi sa nu ineci !
E bine ca ai reusit sa iti spui parerea.... cred ca ai suferit mult pana sa ne spui noua ca ne credem superiori... of of mai mai
Peace!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Adrian
Mi se pare ca Adrian este un om deosebit.M-a impresionat mereu sufletul sau generos,timiditatea lui dragostea sa pt familie.Imi plac poeziile lui.Recunosc ca nu e un mare talent,dar cred ca este un om extraordinar,modest,trecut prin viata si sincer.Mi se pare ca arata bine si mi-a placut ca pe el nu il aizeam injurand mereu ca pe altii concurenti de la BB.Mi-a displacut faptul ca a scuipat-o pe Iza,desi o cam merita,dar cred ca era pilit.Oricum ii urez succes in cariera si in viata
- iulia
Hmmm....
ma asteptam la ceva mai spectaculos
versurile sunt misto...dar nu stiu...lipsesc ulte chestii!
videoclipul nu e cine-stie ce! si nu stiu....e prea simplu!
nu are nmic mai special!
ma asteptam la ceva mai spectaculos
versurile sunt misto...dar nu stiu...lipsesc ulte chestii!
videoclipul nu e cine-stie ce! si nu stiu....e prea simplu!
nu are nmic mai special!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
nu inteleg de ce este atat de criticat... A luptat sa faca cea ce a dorit! Oricum, il judecati fara sa ii acordati sansa sa arate ce poate! Nici macar nu si-a lansat albumul si voi deja sunteti siguri ca a esuat! eu zic sa asteptati putin, sa-i dati o sansa!
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
Initial trimis de Unregistered
1. Ai dreptate in privinta tendintelor de apostrofare imbecila existenta pe acest site;
2. Nu are nimeni nici o pb cu ceea ce a ales sa faca. Se comenta doar calitatea a ceea ce a iesit.
3. Suntem prea putin prezenti pe acest forum kre ne stim personal. Asa k poate afirmatia ta k nu am facut nimic mai bun e eronata.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
Mai....Acu`mi dau seama dupa ce am ascultata mai mult timp melodia lu` adrian ca acesta canta pe nas
Urat !! Sau poate nu le are cu <cantatul> ! nu? Sau ... never mind,io ii urez bafta incontinuare si sa cante mai bine !

-
I`m With You - Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii