cine e cel mai tare manelist
56 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
cine e cel mai tare manelist
as vrea sa stabilim o data care e cel mai tare in manele
eu cred ca guta e dumnezeu manelelor si florin salam.
- gyannyy
;a;a;a;a;a ..Un alt subiect...pt manelisthi..Nu se poate!!!gyannyy..draga..uita`te mai bine...ca gasestie pe Barfe Online cel putin 5 Subiecte ..numai cu manele ..;a ...;B jOS cu manelisthiiii!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
cel mai bun manelist???:confused: pai, cum toti sunt prosti, normal ca cel mai prost e considerat cel mai bun... sa nu imi cereti nume, pentru ca sunt pe langa subiect, nu pot suporta poluarea fonik in general! :p :a :mad:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Cei mai tari din parcare sunt ................
Initial trimis de Nightmare
Nu exista cel mai tare manelist. Toti sunt distrusi.
Eu iau in calcul urmatoarele: succes, muzica(orchetratie), voce.
Nominalizatii sunt urmatorii:
1) Adrian Minune
2) Adi de la Valcea
3) Guta
..... deci castigator esteeeeeeeeeeee...... sa ne reglam vocile... deci este cum am mai spus... Adi de la Vlacea....
lolllllllllzzzz
Vorbesc foarte serios .....
~~~~~~~~~
Feel the beat !!!
- broos
loldaloldaamoproblemacuspaceu!
iar manele?! ;P ma arunc dp bloc... sau poate ca nu:D
eu cred mai gyanny ca tu insisi esti un manelist.. :p greu nu era sa ne dam seama... da` acu`.. cin` sa fie... adi minune...costita ionita... oricum...
acum serios vorbind... adi minune ar parea cel mai bun..pt ca are si ceva voce..are destule fiare(de aur) ce`i atarna pe la gat,maini ceea ce inseamna ca are success...
iar manele?! ;P ma arunc dp bloc... sau poate ca nu:D
eu cred mai gyanny ca tu insisi esti un manelist.. :p greu nu era sa ne dam seama... da` acu`.. cin` sa fie... adi minune...costita ionita... oricum...
acum serios vorbind... adi minune ar parea cel mai bun..pt ca are si ceva voce..are destule fiare(de aur) ce`i atarna pe la gat,maini ceea ce inseamna ca are success...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Initial trimis de Nightmare
Nu exista cel mai tare manelist. Toti sunt distrusi.
Mare dreptate ai!! :kiss: Toti manelisthi sunt distrushi.!!.

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
WooW !! Ce idee grozavaaaa!!:)) facem o echipa super tare..omoram toti manelisthi!!:p
))

-
SiMiCs - Junior Member
PATETIC!!!!
MEY... cand ati intrat pe site, nu ati tastat http://www.muzicabuna.ro???
Adik... MUZICA!!!! Manelele sunt "muzica"???? ;a ;a ;a ;a Vorba cuiva, sunt poluare fonica! Si sunt bune pt promovarea prostiei! God! Grow up! Infectati forum-ul! Cui ii pasa kre e cel mai tare manelist??? ;a :bleah:
Adik... MUZICA!!!! Manelele sunt "muzica"???? ;a ;a ;a ;a Vorba cuiva, sunt poluare fonica! Si sunt bune pt promovarea prostiei! God! Grow up! Infectati forum-ul! Cui ii pasa kre e cel mai tare manelist??? ;a :bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
??????????!!!!!!
Acum nu prea sunt adepta manelelor dar nici nu sunt contra lor dar totusi dak ar fi sa imi dau cu parerea regele manelelor ramane totusi inconfundabilul: Adrian Minune!!Nu stiu, cel putin asta e parerea mea. 

- cherry
No Way !
Of Doamne! subiect pentru manelijti...Eu nu ascult acest gen de <muzica> sper sa nu comentati fiecare cu gusturile lui/ei>Eu nu ascult si n`am nimic de spus la subiectul asta.E absolut stupid... manele suckss
-
I`m With You - Junior Member
OHHHHHH FUCK!!!!!!!!!!!!!S-au mai deschis N subiecte de astea.Ce-i cu voi?Suferitzi de amnezie,sau neuronul vostru e plecat in vacanta la MIami.?
Oricum,daca tot am intra.,....hai sa raspund.Acum cativa ani,cei mai tari manelishtii erau L.A....numiti shi lorzii manelelor.Acum,ca au disparut de pe piatza shi s-au intors la facut trotuarul,locul eliberat de ei este mult ravnit de altzi ''lorzi'' ai manelelor,mai exact De copilul magnific shi costitza.Ambii au vandut albume de peste nu shtiu cate mii de exemplare,deci tronul va fi ocupat de ambii.Vor sta amandoi unu' peste altu'.:o
Oricum,daca tot am intra.,....hai sa raspund.Acum cativa ani,cei mai tari manelishtii erau L.A....numiti shi lorzii manelelor.Acum,ca au disparut de pe piatza shi s-au intors la facut trotuarul,locul eliberat de ei este mult ravnit de altzi ''lorzi'' ai manelelor,mai exact De copilul magnific shi costitza.Ambii au vandut albume de peste nu shtiu cate mii de exemplare,deci tronul va fi ocupat de ambii.Vor sta amandoi unu' peste altu'.:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
3962
mai demult, titi teasca, Dumnezeu sa-l ierte, trebea sa tinja o cuvantare si s-a dus la pupitru sa vorbeasca, numai ca nu se vedea finca iera mic. unu din sala, vrand sa faca o gluma, i-a spus sa se suie pe un scaun sa il vada cei din sala, la care nea tit i-a raspuns: "Este suficient sa ma auziti". asa si cu adi adultuminune, ce mai incoace si oincolo, ie bun de tot, domne. iar cei care zice ca nu ie bun, ie individiosi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nu am auzit de Titi Teasca, dar sunt curioasa....era manelist sau canta muzica lautareasca, pt ca nu e totuna?:confused:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Re: cine e cel mai tare manelist
da' ce mai tare manelista?ha?sa va aud. ;DInitial trimis de gyannyy
as vrea sa stabilim o data care e cel mai tare in manele
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
eu stiu si va shy zic
dupa mine cea mai tare manelista e SORIAN nevasta lu' GUTZA care dupa parerea mea de house-rap-hip-hop-manelist RULSZ all over in Romania
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
56 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii