recitalul britney-madonna-christina de la vma!!!!!!!! [sarut si toate cele]

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

recitalul britney-madonna-christina de la vma!!!!!!!! [sarut si toate cele]

Mesajde something-like-a-player » Vin Aug 29, 2003 11:20 am

cine se astepta ca madonna sa faca un duet cu o printesa pop si cu 'cea mai salbatica cantareata a americii'?!
si ce recital! MAI INTAI britni a deschis totu cu like a virgin, bla bla. au cantat impreuna toate trei dar s-a auzit doar aguilera care le acoperea :D.
hahaha. a fost frumos,... mai ales sarutul...

ce parere aveti? povestiti voi mai multe..
something-like-a-player

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 29, 2003 11:28 am

Mama..eu am ramas fff uimita..nu ma asteptam la chestia asta..oricum..mi`a placut a fost acolo prezenta Madonna regina muzicii!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Aug 29, 2003 2:57 pm

Eu nu am vz VMA,k a fost prea tarziu ptr mine :D mi-era somn...
Shtiti cumva cand o sa fie reluarea?
Titina
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 29, 2003 3:26 pm

Yup!!..reluarea e azi la ora 18:30 :))
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

hi all!!! eu sunt noua pe aici...asa ca vreu sa ma imprietenesc cu toata lumea :) ...

Mesajde Aldea Alina » Vin Aug 29, 2003 4:03 pm

mamaaaaaaa.....si ce moaca a facut justyn!!!!!! saracu` ......oare mai tine la brit ? ca dupca moaca lui ....a ramas socat!!! nu stiu.....dar mi-a placut faza,,,,,madonna este cea mai tare!!! a fost si va ramane pe veci !!!
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 29, 2003 4:21 pm

Hmm eu zic ca inca mai tine le ea...:)...sau poate nu..da totusi se vedea pe el..ca e uimit..:)) cine stie ce a fost in mintea lui :p oricum....

P.s: Alinuta..tu sigur te vei imprietenii cu toti!!.pt ca esti o dulce..!!!:kiss:
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii