Ultimul videoclip POPS

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ultimul videoclip POPS

Mesajde MC » Lun Sep 01, 2003 11:25 pm

L-am vazut o singura data pe protv , nu stiu daca il mai dau si altii, dar mi s-a parut cam exagerat ce canta pustoaicele alea. Ceva cu sunt sclava ta , restul nu am retinut exact . Cine l-a mai vazut poate are mai multe detalii. Ar trebui sanctionat protv pt incitare la pedofilie ;y
MC

Re: Ultimul videoclip POPS

Mesajde 432wer » Mar Sep 02, 2003 12:02 pm

Initial trimis de MC
L-am vazut o singura data pe protv , nu stiu daca il mai dau si altii, dar mi s-a parut cam exagerat ce canta pustoaicele alea. Ceva cu sunt sclava ta , restul nu am retinut exact . Cine l-a mai vazut poate are mai multe detalii. Ar trebui sanctionat protv pt incitare la pedofilie ;y

rahat! ce-are sula cu prefectura...
432wer
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Mar Sep 02, 2003 12:22 pm

L-am vazut si eu.... am ras cu lacrimi. Mai ales de pustoaika aia Minola (aia creatza pt necunoscatori) . Am vazut un interviu cu ea si zicea ca la 14 a ni cat are ea ii plac hainele tineresti....machiajul natural.... stai sa rad...HAHAHA!!!! Arata de vreo 18 ani fetitza... si melodia sucks de-a binelea. M-am intristat chiar cand vedeam ce fatza de obosite faceau fetele . Si am schimbat postu...
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Re: Re: Ultimul videoclip POPS

Mesajde bebe22 » Mar Sep 02, 2003 2:35 pm

Melodia este bineinteles in stilul ASIA , banuiesc ca e compusa tot de Ordean . Cat despre pedofilie , ce sa zic ? Parca Andre nu aveau 14-15 ani cand dansau cum dansau si aveau super succes....
Probabil parintii sint foarte mandri de fetele astea , asa ca de ce sa ne bagam noi ?

Ciao.
bebe22

3005

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 7:39 pm

Initial trimis de Deea_Em
M-am intristat chiar cand vedeam ce fatza de obosite faceau fetele .

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

daca ai fi ascultat versurile, ai fi inteles (oare?) cate ceva. fetele nu erau obosite, ci suparate, cel putin asta a rezultat din ce cantau. dar tu nu ai de unde sa stii atata timp cat ai schimbat postul.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde F|y! » Mar Sep 02, 2003 7:50 pm

Chestia asta (ca nu ii pot spune piesa), aceasta taraganeala pe plouare fonica m-a oripilat de la prima ascultare... Trebuie sa fii putin (mai mult) nebun ca sa ai rabdarea necesara sa le asculti pe fetele de la popous! ... :bleah:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

3009

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 7:51 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

spuse LIL^Angel. :bleah:

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Ultimul videoclip POPS

Mesajde Sw33tie » Joi Sep 04, 2003 4:22 pm

Initial trimis de MC

Mie imi place si clipul si melodia.. Fetele arata bine, n`am ce zice.. totu` e ok.. oricum videoclipul asta e mai fain decat primul ..si melodia e mai faina..si ele arata mai bine..Aici deja e chestie de gusturi .. :PP:p
Sw33tie
Junior Member

Mesajde sohatzki » Joi Sep 04, 2003 6:53 pm

daca ar fi scoase niste sunete, s-ar incadra perfect la stilul MANELE... aoleu... am zis "stilul"?!
it sucks!!! si melodia, si ele 4 si si prima lor melodie... nush' de ce dreq nu le-au lasat sa mearga acasa dupa "alege A.S.I.A."!;B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

3044

Mesajde baixinho© » Joi Sep 04, 2003 7:32 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

dar macar stii care este prima lor melodie? si pentru cultura ta generala, chiar s-au dus acasa la ele dupa campania "Alege ASIA".

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde F|y! » Joi Sep 04, 2003 8:38 pm

auzi mah baixinho! la subcultura ta, nici nu ma mir ca asculti POPS! :bleah: u make me sick!
F|y!
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Joi Sep 04, 2003 9:01 pm

Initial trimis de Deea_Em
L-am vazut si eu.... am ras cu lacrimi. Mai ales de pustoaika aia Minola (aia creatza pt necunoscatori) . Am vazut un interviu cu ea si zicea ca la 14 a ni cat are ea ii plac hainele tineresti....machiajul natural.... stai sa rad...HAHAHA!!!! Arata de vreo 18 ani fetitza... si melodia sucks de-a binelea. M-am intristat chiar cand vedeam ce fatza de obosite faceau fetele . Si am schimbat postu...

Da' cum ai vrea mey sa se imbrace intr-un videoclip? Eventual cu uniforma aia de la shcoala...;D ;S
Mie mi se pare ca arata la fel ca deobicei, doar ca e mai machiata, are parul prins shi n-are ochelarii.......:p Shi e mai zambitoare :/
Cat despre noua melodie, e destul de buna (are ritm mijto) shi clipu' e......ok.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

3047

Mesajde baixinho© » Joi Sep 04, 2003 9:05 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

covergirl^^^, daca spui ca ritmul este misto, se trage concluzia ca asculti si melodia. ca urmare, vezi sa nu ti se spuna si tie ca "la subcultura ta" nici nu este de mirare ca asculti aceasta trupa.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Weirda » Vin Sep 05, 2003 12:43 pm

loool.... ce atata agitatie... sunt naspa!!! punct si de la capat...
Cel mai mult ma enerveaza Diana.. prea are fitze... numa` cu polonicu`n cap as bate`o... ;m apoi ma enerveaza Minola de numa` pot... se bataie acolo de numa` stie de ritm de nimik...de fapt..la varsta ei... are timp sa`nvete :D Simpatica mi se pare Aylin ...
dar..degeaba... tot as interzice POPS!!! :a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Sep 05, 2003 3:22 pm

Initial trimis de LIL^Angel
auzi mah baixinho! la subcultura ta, nici nu ma mir ca asculti POPS! :bleah: u make me sick!

Sugi pula! Aici e chestie de gusturi ...Auzi ma! Sa ma jigneasca cineva ca imi place o melodie! hhmmm... nu`i prea inspirata treaba ..

P.S: Ghilotinatule!!!/Ghilotinato!!!
Unregistered

Mesajde Deea_Em » Vin Sep 05, 2003 6:25 pm

Sincer mie mi se pare o melodie ordinara... nimik special in ea... si sunt mult prea exagerate pt varsta lor.... Mult io criticau pe Andra pt look-ul ei din " Vreau sarutarea ta" . Spuneau ca pt varsta ei are prea multe kile de machiaj pe ea... De ce nu se aplica chestia ast asi aici? a? Pur si simplu.... melodia e o porcarie... Sunt sclava ta... Yeah right... Macar daca alegeau un tip misto... nu uratu` ala ... dita... Si cuui nu ii convine ce zic aici... nu e problema mea.. i dont really care... asta e parerea mea si nu am cum sa o schimb..
Peace!
Deea_Em
Junior Member

Mesajde i'm back » Vin Sep 05, 2003 10:12 pm

Desi versurile melodiei sunt un pic cam exagerate, totusi melodia nu-i chiar asa de rea. Insa ma deranjeaza la culme faptul ca Minola desi are 14-15 ani arata mult mai mare, datorita machiajului.... Iar cu fatza aia de suparata nu-i sta deloc bine!!!
i'm back
Junior Member

No way!

Mesajde Rimeea » Sâm Sep 06, 2003 3:37 am

Piesa asta e mai ....hhmmm... buna.... decat cealalta.....numa` ca tipu` din videoclip e prea batran pt fetele astea.....my opinion....
Rimeea

Mesajde Deea_Em » Sâm Sep 06, 2003 5:07 pm

Mie sincer nu imi place Pops fiindca este inca una din acele trupe comerciale....
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 06, 2003 6:53 pm

Am ascultat shi melodia....sshi clipul l-am vazut,dar...chiar nu ma incanta...nu vad nimik special la ele....
Titina
Junior Member

Mesajde F|y! » Sâm Sep 06, 2003 8:03 pm

Initial trimis de Unregistered

Sugi pula! Aici e chestie de gusturi ...Auzi ma! Sa ma jigneasca cineva ca imi place o melodie! hhmmm... nu`i prea inspirata treaba ..

P.S: Ghilotinatule!!!/Ghilotinato!!!

Mai du-te tuh, mah!... Daca te simti jignit, normal ca pot spune ca esti incult... dar deh... nu te poti c*** in gusturile omului. :bleah: Si ai grija sa nu iti rupi coloana in timp ce dansezi pe POPouS!
F|y!
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 06, 2003 8:16 pm

Mai du-te tuh, mah!... Daca te simti jignit, normal ca pot spune ca esti incult... dar deh... nu te poti c*** in gusturile omului. :bleah: Si ai grija sa nu iti rupi coloana in timp ce dansezi pe POPouS!

Sugi si tu pula! Ce te bagi ?
Unregistered

Mesajde Weirda » Sâm Sep 06, 2003 9:11 pm

looooolz! o innebunit lumea ascultand POPS!!! :sperm:
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 07, 2003 5:38 pm

piesa si videoclipul suck! ele par prea mature, cu tonele de machiaj, tipul e prea batran shi prea urat, versurile sunt o porcarie, etc
Unregistered

3097

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 6:38 pm

tu ce faci, coae, un rezumat la ce au postat i'm back si Rimeea?

ANTI

baixinho©

Mesajde F|y! » Dum Sep 07, 2003 8:13 pm

hai, mai sapa! nu vezi cat esti de incult/inculta??? :con:
F|y!
Junior Member

ce ma stress lumea asta

Mesajde covergirl^^^ » Dum Sep 07, 2003 11:03 pm

Nush' de punetzi Pops in aceashi oala cu Dolly, Bambi etc...
Astea chiar au talent, shi pe bune. Sau atzi uitat de Alege Asia?!? Bineintzeles ca o astfel de emisiune nu se potrivia pt. o astfel de trupa, avand in vedere componentza ei. Cautau cea mai buna voce, uitand ca a lor = 0.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 08, 2003 5:13 am

hai, mai sapa! nu vezi cat esti de incult/inculta??? :con:

nu vreau sa tin partea cuiva :) da asta mi se pare nervozitate,asa ca sugi p*** inculto!
Unregistered

Mesajde Weirda » Lun Sep 08, 2003 12:17 pm

nu vreau sa tin partea cuiva :) da asta mi se pare nervozitate,asa ca sugi p*** inculto!

looollzz ... auzi ma! du`te ma la dracu`! ia`l pe cataroi in brate! colegu` tau de bordura....
Weirda
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Sep 08, 2003 12:42 pm

le mai explodeaza chilotii pe scena?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii