reviste pentru copii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

reviste pentru copii

Mesajde 666(TM) » Vin Sep 05, 2003 2:09 am

Cine si de ce cumpara reviste gen bravo,popcorn,20 ani? n-aveti ce face?
666(TM)

Mesajde Titina » Vin Sep 05, 2003 12:15 pm

Da,n-avem ce face....Bravo,Cool-girl shi Popcorn sunt singurele reviste care inca mai imi plac.....
Titina
Junior Member

...

Mesajde Hades » Vin Sep 05, 2003 12:53 pm

intradevar, niste reviste idioate... redactori idiotzi... etc... si muzica pe care ei de obicei o promoveaza e comerciala si de proasta calitate... asa ca nu prea merita sa dai bani pe revistele mai sus mentzionate...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Re: ...

Mesajde Unregistered » Dum Sep 07, 2003 6:43 pm

mie imi place revista cool(aia aparuta recent) pt ca are articole despre artistii straini, mai ales despre rock si hip-hop, singurile genuri mizicale care imi plac. e o revista pt copii, o.k., dar merita toti banii... e mult mai buna decat panaramele alea de bravo, popcorn &co, care scriu numai despe "talentatele" trupe romanesti
Unregistered

Mesajde SiMiCs » Mie Sep 10, 2003 1:05 pm

...Loool!!!!..eu consider ca cele mai tari reviste sunt : Bravo,Popcorn,Cool girl,Cool ...sunt singurele reviste care ma intereseaza,singurele reviste in care ai ceva interesant de citit!!...ce vrei sa imi cumpar ..ziare?...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii