Alcoolul ?!?!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Alcoolul ?!?!

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 10:46 pm

Nu inteleg ce va place la alcool. Mai merge asa un paharel de sampanie, sau unul de lichior. Dar nu inteleg si nu imi plac absolut cei care beau regulat cate 3-4 sticle de bere. Ce naiba va place la alcool? Stiti care sunt consecintele?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Sep 05, 2003 10:51 pm

Nici eu nu ii pot intelege pe betivii astia. Javrele dracu de alcoolici.
Nu am pus si nu voi pune in gura strop de alcool vreodata. Mi se pare o inventia a celui cu coada si nu mi se pare normal sa ne schimbam starea cu care ne-a lasat cel de sus.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 10:56 pm

Acu cateva zile a fost la noi festivalul berii, si am mers cu gasca. Toti dar absolut toti s-au imbatat. Eu nu pot sa pun gura pe bere. Are un gust de-a dreptul scarbos. Mi-am strans catrafusele si am plecat home. De atunci nici nu mai ies prin parc cu ei.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Sep 05, 2003 11:13 pm

Nici mie nu imi place berea. Prefer sa trag la folie. Isi face si efectu mai repede si nici nu te pisi atat pe tine.
Tu in rest ce mai consumi ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 11:19 pm

Fumez. Daca nu fumkez macar jumate de pachet pe zi, mor. Cat despre alcool, doar la ocazii, cat sa nu se supere sarbatoritul sau mai stiu eu cine, si fara bere, o detest. Evntual putin Lady M, un whisky, dar nu mai mult.

mihaitzu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 06, 2003 12:45 am

sincer nici eu nu prea beau bere. prefer un lichior de ciocoalta sau un coctail non-alcoolic. si asta..pentru ca berea ingrasa foarte tare din cate am auzit...si nu imi doresc acest lucru. de ani buni de zile am aceiasi greutate constanta : 71 kile * 9,8 .

consider niste javre ordinare pe cei care beau bere. niste lichele imputite , niste pishaturi infecte.

eye , chiar daca e sambata dimineatza...ai de lucru. muta acest subiect pe aberatii. ia sa vedem ! poti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 12:55 am

Am incercat o singura data sa beau bere. Am gustat putin si nu mi-a placut. Am pus zahar. Un user de pe aici m-a sfatuit sa pun si miere. Bineinteles, i-am urmat sfatul. Mare greseala! Am gustat si imediat mi-a venit sa :bleah:. Am baut o groaza de suc si am jurat ca nu mai beau nimic toata viata.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Sep 06, 2003 1:02 am

preiau legatura ...

daca ai juat ca nu mai bei nimik cum traiesti fara apa ? Sau iti iei ca hamsterii apa din plante ? :D

Nightmare iti recomand io o tehnica ca sa nu ii mai simti gustul ... numai ca in urmatoarele minute (daca esti neobisnuita) nu o sa iti mai simti nici picioarele ...

Bea cu paiul si mananca alune ...

Oricum Niste lichele imputite bautorii astia de bere ... PORCILOR !

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

...Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 1:05 am

De acum beau doar apa si suc. Nu mai gust alcool.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Sep 06, 2003 1:20 am

Nici eu n-am consumat in seara asta 5 sticle de URSUS....mi se par extrem de scarboase mai ales consumate cu semintze sau popcorn....Cah!!!!
p.s: Nu lasati sticla de alcool la indemana copiilor....s-ar putea sa va lase cu gura uscata....
Love2Fly
Junior Member

Re: Alcoolul ?!?!

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 06, 2003 7:59 am

Initial trimis de mihaitzu
nu imi plac absolut cei care beau regulat cate 3-4 sticle de bere.

nici mie nu-mi plac absolut cei care beau regulat numa 3-4 sticle de bere...sunt nishte scursuri ale societatii, nishte lepre, nishte fandositi si ipocriti. cum poti sa mergi la fanuta sau mache consumand benzina din greu, sa te asezi la masa dupa un drum atat de greu si anevoios si sa bei regulat numa 3-4 beri ? asta e blasfemie la adresa producatorilor de bere care isi dedica vietile, tineretile si tot ce au mai bun sa ne rasfete pe noi ,consumatorii fideli si noi acu sa-i dezamagim cu 3-4 beri. asa ceva e inacceptabil.
eyewitness

Mesajde SOD » Sâm Sep 06, 2003 11:31 am

Un NU hotarat alcoolului.Moarte producatorilor de alcool.Traiasca apa minerala cu hidrocarburi si sarea iodata!
Vivat apa plata!Vivat pastilele cu vitamine!Vivat LIV 52!Sa luptam impreuna impotriva cirozei!
Si nu uitati!Un ficat sanatos intr-un corp sanatos!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

2082

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 06, 2003 11:36 am

cei care beau regulat cate 3-4 sticle de bere.

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

sincer sa fiu, eu le prefer pe cele nu pe cei. la chestia cu regulatul, sunt de acord, dar sa fie regulate de mine. in privinta berii, asta este o tampenie. cum dracu puteti sa consumati asa ceva? mie imi place ceaiul facut din malt si mei.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Superba Oana » Sâm Sep 06, 2003 2:05 pm

Initial trimis de Aliosha
Nici eu nu ii pot intelege pe betivii astia. Javrele dracu de alcoolici.
Nu am pus si nu voi pune in gura strop de alcool vreodata.

a dracului sa fiu daca te mai car vreodata in carca de la : fanuta , machedonu , club a , ruine si alte terase...la diferite ore care de care mai matinale si cu paharul/sticla de bere/vin prin taxi...
:p

norocul vostru ca nu va consider alcoolici/ betivi decat de la 20 de sticle de bere in sus.
Superba Oana
Junior Member

eu le prefer pe cele nu pe cei

Mesajde mihaitzu » Sâm Sep 06, 2003 2:38 pm

Scuzati. Nu facem discriminari pe aici. Persoanele de ambele sexe care beau regulat mult, pana nici nu mai stiu de ei.

mihaitzu
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Sep 06, 2003 4:20 pm

Moarte alcoolistilor!!! Oamenii astia ar trebui impuscati, pe bune...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 06, 2003 4:47 pm

De acord cu antevorbitori mei.alcolu ieste ceva negativ cu iefecte negative shi io zic k ar trebui interzis.Poate da guvernu o oge de urgentza shi il interzice.Io unu n-am pus in viatza mea strop de alcool in gura sau pe limba,iar berea,berea o detest.Ai dracu cehi ar trebuii impuscatzi totzii,pe rand.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Anna|s » Sâm Sep 06, 2003 8:32 pm

eu nu ma omor dupa bere, dar nici muma padurii nu-i! imi place in schimb sa beau din cand in cand o tequila... e foarte buna!
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 06, 2003 8:39 pm

Initial trimis de Anna|s
imi place in schimb sa beau din cand in cand o tequila... e foarte buna!

eye-ule , futu-te-ar cainii, ti-ai gasit si tu lutza ! brava ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Voi stiti care sunt efectele secundare ale alcoolului?

Mesajde balancutu » Sâm Sep 06, 2003 9:30 pm

Stiati ca alcoolul are multe efecte secundare pe care oamenii nu le baga in seama, cum ar fi probleme cu ficatul, inima si chiar si impotenta. Toti betivii spun ca d-aia beau ca sa scape de probleme. Nu numai ca alcoolul produce dependenta, dar ...
balancutu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 06, 2003 10:00 pm

i-auzi , eye-ule ! te intrebai de ce nu tzi se mai scoala maimutza. postul lui balancutu iti raspunde la intrebare si trage unele semnale de alarma. las-o mai usor , prietene...ca nu e de gluma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Sep 06, 2003 10:35 pm

eu n`am baut niciodata... nici un cocktail,nici o tequila... nici macar o bere !! :rolleyes:
si nu ii inteleg pe cei care beau numai 3-4 beri... cum adica... atat de putin?? sa le fie rusine!! :no:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

si nu ii inteleg pe cei care beau numai 3-4 beri... cum adica... atat de putin?? sa l

Mesajde mihaitzu » Sâm Sep 06, 2003 11:07 pm

Tu te auzi ce spui? Acum te dai mare ca tu poti sa bei, dar peste vreo 20-30 de ani, daca mai vorbim vezi tu ce injuri bautura. Vei spune ca din cauza asta te-au parasit sotia, si la batranete copiii nu te mai ajuta, si din cauza asta esti impotent si nu ti se scoala nici de o vezi pe Pamela Anderson peste tine.

Alcoolul produce impotenta.

mihaitzu
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Sep 06, 2003 11:21 pm

nici nu vreau sa mi se scoale cand o vad pe Pamela Anderson... fie vorba dintre noi, este imposibil.. inteleg ca tu iti faci laba uitandu-te la pozele ei, corect??
si nu ma intereseaza daca ma paraseste sotia, problema va fi cu sotul!!
copilas mic si impotent... sunt fata
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Anna|s » Dum Sep 07, 2003 1:20 am

Adevarul este ca alcoolul este o problema grava in societatea de astazi. Si din cauza lui se intampla multe nenorociri... dar daca omul si-ar cunoaste limitele, alcoolul nu ar mai fi o problema... oricum asta este imposibil
wild rose... misto "gagiule"! :)
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

3091

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 9:58 am

Persoanele de ambele sexe care beau regulat mult

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

eu cunosc pe cineva care bea regulat de altii. Flores Jose Armando este numele lui de scena. sau de terasa, ma rog.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Sep 08, 2003 8:40 am

adevarul este ca exista anumite chestii care se nasolesc atunci cand bei, dar ele sunt victime colaterale. si cum e mai mihaita: sa nu bei regulat sau sa nu regulezi beat? si intr-adevar, tigarile din care tu fumezi minim juma de pachet au ca efect cresterea organului masculin, deci numa' beti ca deveniti impotenti, sau nu.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde mihaitzu » Mar Sep 09, 2003 10:20 pm

K. Am inteles din toate posturile voastre urmatoarele .... nimic.

In fine, si le femei alcoolul are efecte secundare foarte serioase, cum ar fi un atac de cord foarte probabil, multe probleme cu ficatul, printre care si ciroza.

Si va spun asta dintr-o experienta pe care nu v-o doresc loa nici unul. Fratele fostei mele prietene a murit de ciroza din cauza ALCOOLULUI.

mihaitzu
Junior Member

Mesajde monk » Mar Sep 09, 2003 11:05 pm

preiau legatura ...

mihaitzu stiai ca vinul rosu face bine cardiacilor ? ... e o chestie demonstrata medical

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 09, 2003 11:33 pm

monk...gresit spus ! vinul roshu face bine hipotensivilor ! atat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii