Noul videoclip Bliss
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Noul videoclip Bliss
Mie sincer imi place foarte mult. BaIETII astia chiar au talent. Fata de Cocktail sau Pops sunt cu mult mai buni. Voi ce parere aveti despre asta?
- Unregistered
Re: Noul videoclip Bliss
Initial trimis de Unregistered
daca iti plac baietii de la bliss poti sa le trimiti parerile tale la ...
http://www.bliss.home.ro
o sa primesti raspuns de la ei garantat
Mie sincer imi place foarte mult. BaIETII astia chiar au talent. Fata de Cocktail sau Pops sunt cu mult mai buni. Voi ce parere aveti despre asta?
- Unregistered
Mie imi plac la nebunie ( am mai ziso si o sa o mai zis inca de o suta de ori). E adevarat ca au o portiune pe care o canta cu accent moldovenesc.... dar in rest...e beton melodia. Pacat ca au intrat intr-un colt de umbra....din cauza celor ca Spicy, Pops, si alte kkturi... da... ma rog... asa e la noi in romania
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Imi place!
Videoclipul e putin diferit de ce exista pa piata in Romania. Nu e banal! Exprima sensibilitate, precum meolodia!... Prima lor melodia nu-mi placuse prea mult si nici videoclipul! Dar acum mi-am schimbat opinia! Cred k intr-adevar au ceva talent... :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Daaaaaaaaaaaaaa!
da intradevar videoclipul e misto si melodia e reusita dar .....park mai marfa este trupa coktail mi-a placut mai mult melodia lor si albumul e marfa l-am ascultat si e reusit!!!:(((
- cherry
Initial trimis de Deea_Em
trebuie specificat ceva....trupa bliss mai are mult pana sa cante ceea ce vrea...apartine unei case de dicuri impune stilul comercial ....asta e...pana sa devina vedete mai au...pana sa cante ceea ce vor mai au...din pacate nu cei ce canta hotarasc ceea ce vor interpreta pt ca nu ishi apartin...daca vrei sa reuseshti in industria muzicii la inceput trebuie sa faci ceea ce ti se spune...
E super mijto videoclipul. Imi place la nebunie...
- Unregistered
Miercurea asta a fost concertu` ala de la connex..si au venit bliss...ozone..class si zdop si zdup....baietii de la bliss...hmmm...au facut playback..dar au fost destul de simpatici... Cel putin blondu` arata...wow....
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii