ce s-a intamplat

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce s-a intamplat

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 13, 2003 1:23 am

ce s-a intamplat in trupa candy?care au fost adevartele motive pentru care a plecat Selena?stie cineva adevaru'?sa-l spuna!
Unregistered

Mesajde monk » Sâm Sep 13, 2003 2:14 am

preiau legatura ...

motivul este unul singur ... TOATE TRUPELE DE KKT AJUNG SA SE DESPARTA pe un singur motiv ... BANI ! ... cu mici exceptii (cred ca stiti la cine ma refer :o )

pentru dumneavoastra ,
timisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde bogdanovici666 » Sâm Sep 13, 2003 8:35 am

Nu din cauza la bani s-au despartit trupa Candy...

Casa de discuri vroia ca trupa sa cante live cu intrusmentisti pe scena (ceea ce s-a si intamplat)..iar cum Selena stia ca nu are voce si ca ar fi fost un esec aceste concerte live a renuntat la trupa fiind luata sub aripa protectoare a casei de discuri, deja celebre, "Space Music & Film)...

Offtopic: Nu tin sa zic ca Giulia si Monica nu au voce dar macar ele incearca sa cante live (cu toate ca la Mamaia au avut un negativ care batea mai mult spre pozitiv)!
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Sep 15, 2003 5:09 pm

Oricum e mai bine k au ramas doar Monica shi Giulia....Selena a vrut sa canta solo....

PS: mie-mi plac Candy,deci nu mi se pare o trupa de kkt....(io shi monk avem pareri total diferite...legat de orice lucru :D )
Titina
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Lun Sep 15, 2003 6:22 pm

Candy? Nu e trupa de kkt? Da atunci ce e? E o gluma mare si lata! Giulia are voce? Din parti... Ati ascultat melodia in colaborare cu Directia 5? It sux big time! Au schimbat melodia pt ca Giulia nu o putea canta!!!!!!!!!!!!
HUOH! Candy e una din cele mai penibile trupe. Ma enerveaza la culme cu aerele lor de vedeta!
Peace!
Deea_Em

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii