buna. ma numesc catharsis si sunt alcoolic, iar de ieri am aflat ca sunt si anonim. uneori mai regret, alteori doar ma imbat.
alcoolul este un demon, o inventie a necuratului care nu te lasa in pace, care iti mananca sufletul, memoria si ficatul si care te lasa impotent, dependent si fara bani de droguri.
doarece in 15 minute trebuie sa ma duc sa ma imbat nu am timp sa va scriu povestea vietii mele, dar vreau sa scrieti si voi despre probleme voastre cu alcoolul sa nu ma mai simt singur, sa am si eu un prieten in aceasta lupta din care trebuie sa ies invingator. sa nu va fie frica sa recunoasteti, sa nu va fie frica sa va destainuiti, aici toti suntem la fel, aici nu conteaza varsta, sexul, profesia, maimuta, culoarea pielii, aici veti gasi intotdeauna un umar pe care sa va sprijiniti si un pahar de tedi pe care sa il consumati.
declar deschise intalnirile alcoolicilor anonimi! moarte producatorilor de alcool!
intalnirile alcoolicilor anonimi
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
intalnirile alcoolicilor anonimi
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
buna ! ma numesc Oribilul Mosh si sunt alcoolic .
de fapt nu am probleme cu alcoolul....dar sunt ca Edward Norton in Fight Club si imi place sa particip la orice fel de intalnire.asa ca puteti conta pe mine.
catharsis poti plange pe umarul meu daca vrei.
de fapt nu am probleme cu alcoolul....dar sunt ca Edward Norton in Fight Club si imi place sa particip la orice fel de intalnire.asa ca puteti conta pe mine.
catharsis poti plange pe umarul meu daca vrei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
preiau legatura ...
buna ziua , ma numesc monk si sunt alcoolic in devenire ... in primul rand vreau sa mi se plateasca drepturi de autor pentru denumirea asociatiei... ma multumesc si cu doua 3 beri . pt ca eo am optservat (neatza inca o bere da fara alcool ca stii tu ce se intampla cu funar) ca am luato pe drumul cel rau in viata vreau sa va spun ca sunt alaturi de voi in drumul catre bine ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
buna ziua , ma numesc monk si sunt alcoolic in devenire ... in primul rand vreau sa mi se plateasca drepturi de autor pentru denumirea asociatiei... ma multumesc si cu doua 3 beri . pt ca eo am optservat (neatza inca o bere da fara alcool ca stii tu ce se intampla cu funar) ca am luato pe drumul cel rau in viata vreau sa va spun ca sunt alaturi de voi in drumul catre bine ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
ma numesc bhuttu si sunt alcoolic
de fapt, cred ca mai mult alcoolul e bhuttist. Sau ceva in genu'...
In tot cazu', nu vreau sa ma las, nu mi-e rusine cu faptul ca sunt alcoolic si mi se par patetici alcoolicii anonimi. Doar ca imi place cum suna prima fraza.
BAUTORI DIN TOATE TARILE, UNITI-VA ( ARAS - Asociatia Romana Anti-Suc)
In tot cazu', nu vreau sa ma las, nu mi-e rusine cu faptul ca sunt alcoolic si mi se par patetici alcoolicii anonimi. Doar ca imi place cum suna prima fraza.

If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Buna.Numele meu este MiG shi sunt shi alcoolic.Anonim nu sunt fiindca v-am spus k ma cheama MiG...Alcoolu ieste o mare problema pentru mine pentru k io nu ii rezist(la propriu shi cand iecsagerez shi la figurat)shi as vrea sa se ia masuri radicale de combatere shi de stopare a acestui inamic public.Barurile shi celelealte locuri de pierzanie ar trebui desfiintzate,chiar arse shi alcoolu ar trebuii sa fie vandut pe baza de legitimatzie eliberata de oameni cu discernamant.Cam asta ie tot.Va multzumesc pentru atentzie shi va uresc o noapte buna...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Initial trimis de bhuttu
ma numesc bhuttu si sunt alcoolic
In tot cazu', nu vreau sa ma las, nu mi-e rusine cu faptul ca sunt alcoolic si mi se par patetici alcoolicii anonimi. Doar ca imi place cum suna prima fraza.![]()
![]()
![]()
![]()
bhuttu te sustin.
Traiasca ARAS!
There are 10 kinds of people in the world. Those who understand binary, and those who don't.
-
PopKoRn - Junior Member
deci bon dimine! in primu rand vreau sa spun ca eo nu sunt alcolc. ear in al doilea rand, eo nam nici o problema cu alcolu. deci da. care da neshte ber?
-
neatza - Mesaje: 5820
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii