Multi copii in Gemeni in anul 2004

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Multi copii in Gemeni in anul 2004

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 14, 2003 11:46 pm

Dupa cum bine stiti, in Capitala ploua de vreo 3 zile neincetat si vremea e de kkt....eu stau in casa tot timpul....mai un film, mai un joc, mai un webdesign, sau o maimutza sau o bere.....
Ma gandesc totusi ca sunt multi care tin productie ridicata contribuind la o natalitate ridicata pe vremea asta...si cum, facand un calcul simplu 09.2003 + 9 luni = 06.2004...= gemeni.
Voi ce faceti cand nu puteti sa iesiti din casa?
Love2Fly
Junior Member

Da

Mesajde Dragos C. » Lun Sep 15, 2003 12:58 am

Initial trimis de Love2Fly
[..]mai un film, mai un joc, mai un webdesign[..]
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 15, 2003 1:22 am

Doar atat? Vorbeam azi cu unu' la telefon si zicea ca toata ziua a privit peretii camerei lui...asta ocupatie interesanta pe timp ploios. Ma intreb ce o fi facut scumpul de Mosh zilele astea (in afara de forum)...
Love2Fly
Junior Member

cam nasol...

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Sep 15, 2003 2:57 am

macar daca ar fi fost cu o pizda langa el in pat ... sa isi inchipuie ca privesc stelele... dar de la admirat peretii de unul singur, ma tem ca o sa faca copii "cruzi"... in baie

well, asta e...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 15, 2003 5:04 am

ce sa fac si eu zilele astea ? am vazut filme la HBO , m-am jucat Fifa , am mai citit la Crima si Pedeapsa , am fost pe la baixo de am dat o buca , m-am uitat la fotbal si formula 1 , am vorbit la telefon.....nu m-am plictisit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3201

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 9:09 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
am fost pe la baixo de am dat o buca

tu cand te uiti ca bulangiu pe gaura cheii la altii care si-o pun zici sa dai la buci? esti jenant, ma!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 15, 2003 9:18 am

gigi, ti-a explicat eye foarte frumos joi seara. cand ti-o dau la muie..inghiti , nu mai vii cu alte povesti..deoarece cazi mai rau in penibil.

mai bine ai afisa calculele la pronostice....decat sa vorbesti prostii p'acilea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3203

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 9:21 am

o las asa, sa te simti si tu bine la inceput de saptamana.

peste o ora, acum am nitica treaba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii