Katts- Ti-am dat inima mea

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Katts- Ti-am dat inima mea

Mesajde Unregistered » Joi Sep 18, 2003 5:03 pm

De ce doame toata lumea se apuca de muzica??? De exemplu Katts asta e o afona :( Nici bine nu arata pentru e cam grasa :D Si nici macar versuri bune nu are.. Ce sa mai zic de voce ?!
Unregistered

Re: Katts- Ti-am dat inima mea

Mesajde Darec » Joi Sep 18, 2003 8:51 pm

Initial trimis de Unregistered
De ce doame toata lumea se apuca de muzica??? De exemplu Katts asta e o afona :( Nici bine nu arata pentru e cam grasa :D Si nici macar versuri bune nu are.. Ce sa mai zic de voce ?!

Pai bolovanii ca tine sa nu aiba de ce sa se ia :) bai anregistered...?
Darec

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 9:42 am

da' cine e asta, Katts?
Unregistered

Mesajde Alondra » Vin Sep 19, 2003 10:56 am

Cele mai noi antitalente!
Alondra

Re: Re: Katts- Ti-am dat inima mea

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 3:32 pm

Initial trimis de Darec

Pai bolovanii ca tine sa nu aiba de ce sa se ia :) bai anregistered...?

Deja ma futzi la cap
Unregistered

Mesajde Eu... » Vin Sep 19, 2003 6:20 pm

Acum, daca vreti sa lasam misto-urile, sa va spun si eu parerea mea.
In primul rand cred, de fapt sunt sigura ca cel ce a deschis thread-ul este un apropiat al lor...Altfel cum sa stie cu atata precizie numele de scena (greu) al fetelor? In plus, in videoclip, cea "grasa" arata slaba...Probabil ca e mai rotofeie in realitate, ceea ce imi confirma faprul ca cineva din anturaj le invidiaza...
Versurile nu sunt exceptionale, insa se incadreaza perfect in industria muzicala romaneasca, unde prind doar piesele care nu stralucesc din nici un punct de vedere. Sunt medii...De aceea pronosticul meu fata de aceasta trupa si piesa este unul optimist...Iar, tu d-nule "Vai ce piesa nashpa" incearca sa intri si tu in industrie si dupa aceea vorbeste si deschide threaduri nefondate...
Eu...

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 7:02 pm

Initial trimis de Eu...
Acum, daca vreti sa lasam misto-urile, sa va spun si eu parerea mea.
In primul rand cred, de fapt sunt sigura ca cel ce a deschis thread-ul este un apropiat al lor...Altfel cum sa stie cu atata precizie numele de scena (greu) al fetelor? In plus, in videoclip, cea "grasa" arata slaba...Probabil ca e mai rotofeie in realitate, ceea ce imi confirma faprul ca cineva din anturaj le invidiaza...
Versurile nu sunt exceptionale, insa se incadreaza perfect in industria muzicala romaneasca, unde prind doar piesele care nu stralucesc din nici un punct de vedere. Sunt medii...De aceea pronosticul meu fata de aceasta trupa si piesa este unul optimist...Iar, tu d-nule "Vai ce piesa nashpa" incearca sa intri si tu in industrie si dupa aceea vorbeste si deschide threaduri nefondate...

1) taci ma ca nu stii ce vorbesti! ! ! io, apropiata alora? ce plm ma te`ai tampit? n`as mai iesi din casa un an..asa..
Cum pula calului e greu numele "Katts" care trebuia sa fie de fapt "Cats" asa cum si ELGI trebuia sa fie "LG" in engleza :)
Si daca as fi apropiata trupei Katts ce puii mei, nu crezi ca as aduce numa` vorbe bune despre ea?? Dar e mai greu cu ganditu`
2)Tu n`ai vazut ce abdomen are aia ma? Ii curge sunca ma in jurul taliei.Io nu zic sa fie fotomodel dar e grasa.. da`ti seama, se zice ca Shakira are niste kile in plus ..Shakira care arata... SUPER...ce sa zic de asta
3) maieu negru ca al tipei aleia se gaseste la Blue Eyes cu 250.000 ca atunci cand am vazut am luat repede mana si am iesit din magazin..

Peace!!! :)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 8:40 pm

darec hahaha ia sa te vedem si pe tine sa te duci la un producator sa te produca sa vedem daca esti mai tare decat o trupa care are curaj sa faca un clip si un album si tu care esti in spate si barfesti on line<stii ca aia care vorbesc multe barfe si se cred perfectii perfectilor sunt cei mai prosti din lume>adik tu care intri pe net si n-ai ce face .asa ca lasa te de berfe si mai pune mana la munca.hai la revedere
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 8:42 pm

bah muitza mica bluza aia neagra am luat o de la second hand
n am io bani de blue ice
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 8:44 pm

VA MULTUMIM PT BARFE
POATE IESE UN MARE SCANDAL
AR FI TARE RAU
SI ASA CA BOU ALA SAU CINE ERA KATTS E INREGISTRAT CA NU TE DUCE CAPU NU CATS DEOARECE CAT ESTE A LUI CAT MUSIC BOULE CARE ESTI SAU FA TARFA
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 8:48 pm

BAAAAAAAA SA VA IAU IN PULA CARE VA MAI LUATI DE FETELE ALEA DRAGUTE FOCCCCC DE LA KATTS.....BULANGIILOR CA AU NISTE MELODII SUPER ......SI VOI TARFELOR SSSSSSTTT CA VA FUT :))))))SI MAI TACETI IN SLBZ DIN GURA SI APUCATI-VA SI VOI DE CEVA IN AFARA SA VA FUTETI TOATA ZIUA PE 50000 H3H3H3H3H:))))))
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:15 pm

katts sunt cele mai tari artiste de la rba in acest moment cel mai tare clip si cele mai tari si fi linistit de fata mai grasuta ca in viitor va fi bine.bye
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:15 pm

asa sa incepem cu ce e bine :sunt cele mai frumoase si tari
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:16 pm

hmmmmm nu va mai luati de aia mai plinuta ca va mananca si pe voi:>fraerilor
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:17 pm

FETELE DE LA KATTS SUNT BELEA :.SUNT BUNE
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 20, 2003 9:18 pm

CE CREDETI DE FATA AIA CU OCHELARI?????DIN KATTS?
Unregistered

fetele sunt SUPER

Mesajde SORIN » Dum Oct 05, 2003 1:30 am

Salut .... iN PRIMUL RAND NU STIUDE CA VA LUATI DE FETE ..ARATA FOARTE BINE ..SI CEA PE CARE VOI O FACETI GRASA MI SE PARE O FATA EXTREM DE FRUMOASA ....DE MULT NU AM VAZUT FATA ASA DE FRUMOASA IN MUZICA DE PE LA NOI ..SI MA DECLAR DE PE ACUM UN MARE FAC AL LOR ... DE ABIA ASTEPT SA SCOTA UN ALBUM..VOI FI PRIMUL CARE-L CUMPARA PENTRU CA IMI PLACE FFF MULT ...
V-AS FI FOARTE RECUNOASCATOR DACA CINEVA POATE SA-MI SPUNA UNDE GASESC FOTOGRAFII CU FETELE S-AU MP3 ..S-AU EVENTUAL CUM SA I-AU LEGATURA CU ELE ...
ADRESA ME ADE MAIL : prosorin@yahoo.com
WEB : http://www.sorin1980.go.ro

VA SALUT .... SI FETELOR TINETI-O TOT ASA ...
SORIN

Re: fetele sunt SUPER

Mesajde Unregistered » Dum Oct 05, 2003 1:49 am

Initial trimis de SORIN
Salut .... iN PRIMUL RAND NU STIUDE CA VA LUATI DE FETE ..ARATA FOARTE BINE ..SI CEA PE CARE VOI O FACETI GRASA MI SE PARE O FATA EXTREM DE FRUMOASA ....DE MULT NU AM VAZUT FATA ASA DE FRUMOASA IN MUZICA DE PE LA NOI ..SI MA DECLAR DE PE ACUM UN MARE FAC AL LOR ... DE ABIA ASTEPT SA SCOTA UN ALBUM..VOI FI PRIMUL CARE-L CUMPARA PENTRU CA IMI PLACE FFF MULT ...
V-AS FI FOARTE RECUNOASCATOR DACA CINEVA POATE SA-MI SPUNA UNDE GASESC FOTOGRAFII CU FETELE S-AU MP3 ..S-AU EVENTUAL CUM SA I-AU LEGATURA CU ELE ...
ADRESA ME ADE MAIL : prosorin@yahoo.com
WEB : http://www.sorin1980.go.ro

VA SALUT .... SI FETELOR TINETI-O TOT ASA ...

Mai asteapta si tu putin... Cat de curand va fi total functional site-ul http://www.katts.home.ro

Se anunta o toamna fierbinte nu? :)
Unregistered

Re: lool

Mesajde Unregistered » Dum Oct 05, 2003 3:11 am

LOOOL BAI ANALFABETULE INVATA SA SCRII..SI DUPA AIA DECLARA TE SI TU "FAC"..LOLZ...SAU CE ESTI...
EU SUNT 100% CA ACEST SUBIECT E DESCHIS CHIAR DE AIA GRASA..SAU DE VREUN PROST CARE E PUS DE EA....SI RBA ARE O FORMATIE MULT MULT MULT MAI BUNA...GANDESTE TE SI CAND O SA TI DAI SEAMA CARE E ...SA MA ANUNTI SI PE MINE DRAGUTA...SAU DRAGUTULE///
BYE
Unregistered

Mesajde cat_ » Dum Oct 05, 2003 7:11 am

BUNA.Haideti ca va spun shi parerea mea.Katts sunt o trupa...acceptabila.Fetele sunt comune la fatza nu au nimik special.Versurile sunt aiurea,prea ushor de memorat,iar fondul muzical imi place.Nu shtiu cat vor rezista,deoarece nu s-au impus pe piatza muzicala care este super-aglomerata de tot felul de artishti talentati sau nu.Daca mai apar multzi ,ma supar,si-mi fac shi eu trupa..macar am ceva voce spre deosebire de altii.,
p.s.s-a mai deschis un subiect despre trupa voastra favorita: katts:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

:)))

Mesajde Unregistered » Dum Oct 05, 2003 1:19 pm

hmmmm....mai catelule fantoma...tu esti ingerasul la toate formatiile romanesti????
Vad ca le ti apararea la toate..bine mai spui si ceva rau....ca nu poti spune numai de bine.....
Oricum ma bucur ca ai spus de bine de cinva care am vrut eu...
Ca altfel iti saream si eu in cap....:P.:>
Unregistered

Mesajde cat_ » Dum Oct 05, 2003 1:25 pm

Mersi, mult!Esti taare sweet.Ma mir ca mai exista shi personae de treaba pe forumul asta.Ca mai sunt shi OAMENI cu CREIER,printre atatea lighioane[cu unele exceptii].
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

asa ca

Mesajde Unregistered » Dum Oct 05, 2003 8:26 pm

fetele sunt frumoasesi muzica la fel
Unregistered

Re: Katts- Ti-am dat inima mea

Mesajde ora 13 fara 15 » Dum Oct 19, 2003 12:59 am

Initial trimis de Unregistered

Ai dreptate
ora 13 fara 15

Mesajde strainu` » Dum Oct 19, 2003 9:09 pm

deci..........fata aceea pe care o facetzi voi dragutaa ea e o varza grasa si urata in afara de toate astea are prea multe arfe de super vedeta muzica lasa de dorit ca si cum ar canta niste cersetori in tramvai sau la metrou atat in rest ma abtin
strainu`

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 19, 2003 10:53 pm

Katts??? LOOOOOOOL!
Look: Varza! La cat s-a lucrat la ele cu ajutorul stilistilor si tot nu e nimic de capul lor! ;S
Videoclip: identic cu alte videoclipuri patetice de la noi! (Ex.: K-pital - "Iubirea mea"; Akcent "In culori") ;a
Melodie: ... sorry! As vorbi nedocumentata prea bine! Nu de alta, dar timpanul meu m-a indemnat vehement sa schimb postul dupa primele 30 de sec. din melodie... :bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Oct 20, 2003 1:24 pm

loool?? cine mai sunt si astea?? dupa @-mix ... si alte kkturi de genu` asta... am crezut k vara s`a terminat frate!! si implicit valu` asta de formatii ... :bleah:
- looku`: ala e look??! cah! mai bine stateau acas` si croshetau..
- voce: yeah` right! sux si aici...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Lun Oct 20, 2003 9:44 pm

Da... Katts...nu e cine-stie ce trupa! Pe mine una nu m-a incantat leodia! Insa...e interesant clipul! Mie mi se pare ca fetele alea seamana foarte bine una cu alta...:D ! Asta mi se pare interesant!
Versurile....iarasi....banalitati...sunt versuri prea simple! Se pare ca a devenit o obisnuinta la noi! In fine...
Eu una...nu le vad avand un prea mare succes...si nici nu stiu cat o sa reziste! La cate trupe au aparut la noi in tara, e greu sa tii pasul cu fiecare! In fine... sunt curioasa cum v-a suna urmatoarea lor piesa! :D
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Oct 21, 2003 1:56 pm

Initial trimis de M|haElla`
Mie mi se pare ca fetele alea seamana foarte bine una cu alta...:D !

In 5-10 sec cat am avut rabdare sa ma uit si eo am zis la fel :p ca e aceeasi tipa cu frizuri diferite :D
but noooo!! nu era de ajuns 1!! trebuiau sa fie 2 cotzoharleee!!! ;P
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Oct 21, 2003 5:27 pm

Loooooool!!.Nici prin cap nu mi`a trecut ca va deschide cineva un subiect despre "cantaretele acestea" si pe deasupra le mai si lauda...Ce mai alea doua fete (sau cate sunt!!) sunt varza ..au venit si ele la atomic...si deja cica`s vedete...nici gand...eu le consider niste gaste care in loc ..sa mai stea acasa..si sa invete sa cante ...sar si ele in gunoi ..alaturi de alte formati minunateeee!!! ...Katts :lol: li se potriveau mai bene Kkt :)) Parerea mea!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii