Ancutza

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ancutza

Mesajde cat_ » Vin Sep 26, 2003 2:41 pm

Mai stie cineva ceva de Anca?N-a mai scos ceva nou de mult timp,shi imi pare rau de ea.:( :( :( :( :( :(
cat_
Junior Member

Re: Ancutza

Mesajde Sweet-one » Vin Sep 26, 2003 9:32 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Mai stie cineva ceva de Anca?N-a mai scos ceva nou de mult timp,shi imi pare rau de ea.:( :( :( :( :( :(

Eu una n-am mai auzit demult de ea... Pacat! Mi-a placut mult melodia "Dimineata".

PS. Ce draq ne facem cu avatarul??? Astia nu vor sa ne spuna nimic! Deh! Ei le-au stiut pe toate din prima... :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Re: Re: Ancutza

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 1:58 pm

Initial trimis de Sweet-one

Eu una n-am mai auzit demult de ea... Pacat! Mi-a placut mult melodia "Dimineata".

PS. Ce draq ne facem cu avatarul??? Astia nu vor sa ne spuna nimic! Deh! Ei le-au stiut pe toate din prima... :p
da chia..vb. ta ''rautatea se practica pe aici''. nu vor sa ne spuna nimic..zgarcitii..si mai fac si mishto de noi.lasa ce le aratam noi,curcilor astora. ;y :t
cat_
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Sâm Sep 27, 2003 4:59 pm

Incercati sa intrati in "Contul Personal", apoi "Modifica Optiuni" si acolo selectati un avatar sau... http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=editoptions
Succes!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Re: ...

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 8:12 pm

Initial trimis de jane doe
Incercati sa intrati in "Contul Personal", apoi "Modifica Optiuni" si acolo selectati un avatar sau... http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=editoptions
Succes!
auzi?mersi pentru sfaturi,faza e ca nu pot alege un avatar.am dat pe ''cont personal'' si imi spun ca nu sunt inregistrata si bla,bla..poate reusesti tu sa ma salvezi..da?pls:)
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Sep 27, 2003 10:23 pm

Succes!

Ai fost extrem de sweet pt sfaturi, dar nu a mers. Am incercat ce am putut. Am incercat sa iau si o imagine de pe calculatorul meu! Degeaba! WHY???
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Re: Re: ...

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 10:29 pm

Initial trimis de Sweet-one

Ai fost extrem de sweet pt sfaturi, dar nu a mers. Am incercat ce am putut. Am incercat sa iau si o imagine de pe calculatorul meu! Degeaba! WHY???
da..acelasi lucru am spus si eu..
cat_
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Dum Sep 28, 2003 8:26 pm

Deci...in mod normal ar trebui sa mearga daca te duci pe linkul pe care ti l-am dat iar apoi pe schimba avatar chiar in josul pagini. Dupa asta iti alegi un avatar si gata, sau faci browse si iti pui unul pe care il ai in calculator.
S-ar putea totusi ca avatarul pe care il alegi sa fie prea mare si de-aia nu merge.
Mai incearca...eu asa stiu ca se face...
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 9:24 pm

Deci...in mod normal ar trebui sa mearga daca te duci pe linkul pe care ti l-am dat iar apoi pe schimba avatar chiar in josul pagini. Dupa asta iti alegi un avatar si gata, sau faci browse si iti pui unul pe care il ai in calculator.
S-ar putea totusi ca avatarul pe care il alegi sa fie prea mare si de-aia nu merge.
Mai incearca...eu asa stiu ca se face...
BAAAAI TAAAAATAAAAAAAAAAA... ce imagiiinee!!!!:eek: :shock: nu stiu cine mi-a facut un asemenea bine,da' m-a scapat de obsesia avatarului.anyway jane doe ai fost sweet,si te condider prietenul/prietena mea/meu:kiss:
''O stea din cerul meu am ales ...pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti..vreau sa imi spui ca tu ..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Re: Ancutza

Mesajde Dianne » Lun Oct 06, 2003 3:59 am

Vrei sa zici ca iti place cum canta?!
Dianne

Re: Re: Ancutza

Mesajde cat_ » Lun Oct 06, 2003 1:42 pm

Initial trimis de Dianne
Vrei sa zici ca iti place cum canta?!
cine?anca?da.pai are ceva voce tipa..
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde vulpyx » Lun Oct 06, 2003 8:32 pm

shi mie mi-a placut tare mult melodia "dimineatza".shi tipa mi se parea simpatica.poate nu a mers chiar asha cum credea ea shi a renuntzat.pacat!
mai shitu eu pe cineva care a renuntzat cum a cashtigat la mamaia 2002.da,e vb de ana-maria.dar spre deosebire de anca,aia ma enerva(piesele imi placeau,dar ea m-a dispera).;f
vulpyx
Junior Member

Mesajde cat_ » Lun Oct 06, 2003 9:29 pm

da' de unde shtii tu ca au renuntzat la muzik?hm?
cat_
Junior Member

Mesajde vulpyx » Lun Oct 06, 2003 9:35 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
da' de unde shtii tu ca au renuntzat la muzik?hm?

mey dar n-am zis-o pe un ton rautacios.din moment ce nu a mai scos nimic ce sa cred?
iar in ceea ce o priveshte pe ana-maria...nici aia nu a venit cu nimic nou.
dar de ce te ataci asha tare?fiecare are dreptul la opinie.nu crezi?
vulpyx
Junior Member

Mesajde la la la » Lun Oct 06, 2003 10:04 pm

Ana maria a mai avut un single dupa ce a castigat la mamaia, chiar anu asta parca, cand a aparut si pe coperta revistei Bravo, isi schimbase si look-ul foarte mult, avea parul intins, slava domnului ca a scapat de coafura a la Jackson 5
la la la

Mesajde cat_ » Mar Oct 07, 2003 2:22 pm

Initial trimis de vulpyx

mey dar n-am zis-o pe un ton rautacios.din moment ce nu a mai scos nimic ce sa cred?
iar in ceea ce o priveshte pe ana-maria...nici aia nu a venit cu nimic nou.
dar de ce te ataci asha tare?fiecare are dreptul la opinie.nu crezi?
aaaa.............nu,nu dar n-am ninik cu tine.shi eu sunt de parere ca fiecare are dreptul la opinie ai auzi CRIZATZILOR?[valabil pentru dea cratzy shi obsedatu' ala ..se shtie el care].tonul meu,era cat se poate de bland....stai linishtita,pe tine nu te mushc daca nu ma calci pe coditza...:)
cat_
Junior Member

Ana_Maria

Mesajde Rimeea » Vin Oct 17, 2003 11:51 pm

Am vazut`o acu` cateva zile la "teveu" ..... aceleashi piese.... nika nou... deshi are voce destul de buna... Mi`a placut cum a fost imbracata... coafura... neah...
Si ca sa fiu la subiect... de "Ancutza" nu mi-a placut...nu`mi pare rau ca nu a mai scos nika .. sau ca "poa`" s-a retras...probabil si-a dat seama ca nu era de ea.... cariera asta de "solist" ..
Rimeea
Junior Member

Mesajde SCORPY » Sâm Oct 18, 2003 10:07 am

Atat Ana Maria, cat si Anca fac parte din categoria talentelor care vin si pleaca. Asa s-a intamplat cu foarte multe talente din Romania: S-a auzit de ele un an, dupa care au intrat intr-un con de umbra.
Nesansa celo doua fetite este faptul ca locuiesc in provincie si sunt inca minore. Si probabil ca situatia financiara nu le permite inca sa se stabileasca in capitala show-buizz-ului romanesc. Iar albumele pe care le-au scos, numai ele stiu cate sacrificii au trebuit sa faca. Sa speram ca pana una alta speram ca intre timp cele doua muncesc din greu, iar atunci cand se vor hotari se reapara in peisajul muzicii romanesti ne vor crea o buna impresie, asa cum au facut- si prima oara.:sal:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii