Akcent - "Suflet perche"
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Akcent - "Suflet perche"
Mey... ori am luat-o eu razna, ori trec printr-o perioada de melancolie, ori chiar asa e... :con: Am vazut clipul si ascultat melodia noua a celor de la Akcent de mai multe ori si... chiar imi place! Mi se pare ok, fata de tot ce au scos! ARe destul text, fara replici infantile... Pana si videoclipului ii gasesc calitati: ne-au scutit de faimoasa "coregrafie" ;a si peisajele sunt dragute (fata de gari, terenuri de tenis, vestiare, cimitire de masini, etc.)... Voi ce credeti? :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
3376
cum adica "Suflet perche"? Este o coproductie romano-franceza? Ma, da tari au ajuns astia de la Accent!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 3376
Initial trimis de baixinho ©
cum adica "Suflet perche"? Este o coproductie romano-franceza? Ma, da tari au ajuns astia de la Accent!
LOL! Trebuia sa plec la liceu si nu-mi dadusem seama cat e de tarziu, dar nu vroiam sa ies pana sa propun alt sb. Eh! Nu e tocmai o scuza, dar ma grabeam rau tare. Am recitit ce am scris abia cand am ajuns acasa (adik acum: 21:30). Nu mi se iarta si mie o mik greseala??? Dak vrei iti pot da exemple de alte greseli de exprimare/ortografie/scriere kre apar pe forum. Nu cred k am un limbaj chiar asa primitiv... Sau crezi altceva? :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
E greu de crezut...dar si mie imi place melodia!! initial...cand am auzit prima oara nananananananana...yeyeyeeeeee ...in studio...eram sceptica! bai...inca o data nanana-uri...inca o melodie de kkt !!! dupa aia am auizt si prima strofa...si cand a aparut albumul pe piata si a aparut clipul...nu mi-a venit sa cred ! imi place...pe bune!! ma intristeaza groaznic dar imi place!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Exact!
Initial trimis de Dia The Koala Bear
E greu de crezut...dar si mie imi place melodia!! initial...cand am auzit prima oara nananananananana...yeyeyeeeeee ...in studio...eram sceptica! bai...inca o data nanana-uri...inca o melodie de kkt !!! dupa aia am auizt si prima strofa...si cand a aparut albumul pe piata si a aparut clipul...nu mi-a venit sa cred ! imi place...pe bune!! ma intristeaza groaznic dar imi place!
Aproximativ la fel am patit si eu. Eram pe un canal cu muzik (nu mai stiu exact kre) si am auzit acele "nananana-uri" si am vazut "Akcent". Am zis :"Clar! Iar circ coregrafic! Iar o melodie cu versuri de gradinita..." Si iata k nu a fost asa! Imi place f. mult si asta ma surprinde, deoarece nu mi-a placut formatia asta de cand a aparut! Mi se pare dragut si videoclipul... cel putin pe langa celelalte pe kre le-au avut...
-
mda...uneori Moga devine uman...
faza care ma deranjeaza e ca in clip Adi tine o chitara in mana, probabil pt a ilustra ideea ca stie si el un acord-doua, acolo, pe cand toata lumea e la curent cu faptul ca "bucata" de chitara din piesa ii apartine lui Victor Solomon (boskito)
Acelsi lucru deranjant e vizibil si in clipul "Dor de tine, dor de noi" al trupei Hi-Q, unde, desi Florin tine chitara cu mult drag, din nou "bucata" ii apartine lui Victor...scrie pe booklet-ul albumului....
faza care ma deranjeaza e ca in clip Adi tine o chitara in mana, probabil pt a ilustra ideea ca stie si el un acord-doua, acolo, pe cand toata lumea e la curent cu faptul ca "bucata" de chitara din piesa ii apartine lui Victor Solomon (boskito)
Acelsi lucru deranjant e vizibil si in clipul "Dor de tine, dor de noi" al trupei Hi-Q, unde, desi Florin tine chitara cu mult drag, din nou "bucata" ii apartine lui Victor...scrie pe booklet-ul albumului....
- Usual Flow
Frumox!!!
Piesa e chiar mishto..eu nefiind fan Akcent...e prima piesa care`mi imi place cu adevarat de cand sunt ei pe piatza...
Versurile piesei sunt mishto rau de tot....si pot sa zic ca mi se potrivesc destul de bine...pt ca in sunt in situatzia reflectata prin ele....
That`s all folks!

Versurile piesei sunt mishto rau de tot....si pot sa zic ca mi se potrivesc destul de bine...pt ca in sunt in situatzia reflectata prin ele....

That`s all folks!
- Rimeea
shi mie imi place melodia.chiar f mult.prima data cand am vazut ca incepe videoclipul,am schimbat canalul.shi a trecut ceva pana cand i-am auzit pe ai mei colegi comentand pe tema asta.pareau f multzumitzi.m-am hotarat shi eu sa ii ascult shi am fost ffff placut surprinsa.
bravo lor.shi videoclipul e dragutz.mult mai inspirat decat celelalte.
bravo lor.shi videoclipul e dragutz.mult mai inspirat decat celelalte.
- vulpyx
- Junior Member
bai....una e piesa...alta e ce canta copilashi ashtia....ei nu canta...norok ka ii skoate piesa la mal ca altfel....si aici toate laudele sunt la MOGA...asha ca....shi nici primele piese akcent nu au fost rele....ei le strika...sa nu mai zic shi eu de dans shi alte alea ca au zis altzii inainte mea...deci....MOGA.in schimb...HUUU Akcent
- Unregistered
Dragutza...
Eu nu sunt fana Akcent .... nici n`am fost....Da`mi place melodia asta,fata de aia cu masina din ani` 20 ( prima iubire cred ca se numea piesa) sau "buket de trandafiri".Varta frate ! e MAI mijto piesa asta...nu ma face sa ma intristez pe mine,ca yo`s prea happy ca sa ma faca sa plang...sau sa ma intristrez...da` atat pot spune...ca`mi place.Au scos si baietii in sfarsit o melodie care sa prinda <la noi> 

-
I`m With You - Junior Member
Yo cred ca.....
Mdea yo cred ca au o voce super ....ca arata bine ......ca melodia e super....ca se imbraca super....bla bla....merge?NU......sa fiu sincera mie nu imi plac baietii de la akcent sunt prea increzuti si mananca seminte toata ziua:).....
- baby_love
Baby_love nu era vorba ca nu`ti plac baietii...era vorba de melodie...daca nu`ti plac vezi ca s`ar pootea sa gasesti o rubrika pe forumul lor : pareri dps akcent...try there.Macar melodia iti place?
-
Re: Yo cred ca.....
Initial trimis de baby_love
Mdea yo cred ca au o voce super ....ca arata bine ......ca melodia e super....ca se imbraca super....bla bla....merge?NU......sa fiu sincera mie nu imi plac baietii de la akcent sunt prea increzuti si mananca seminte toata ziua:).....
Mda... Deci... cred k nu m-am facut bine inteleasa! Dak ai fi citit atent/a thread-ul, ai fi putut deduce k nu sunt fana Akcent, n-am fost si probabil nu voi fi. Dar k anormal acestui fenomen, imi place noua melodie a lor "Suflet pereche". si din ce am sesizat nici unul din cei kre au postat aici nu au afirmat k ar fi fani akcent... Asadar, crezi k te poti rezuma la melodie? Sau e cazul sa aduc translator?
-
mie`mi place melodia in schimb...ceea ce ma oftika sunt hainele lor care par asha .,.. nu shtiu cum da` niciodata nu mi`au placut cum se imbraca...
hm..........ei-arata naspha, figuri comune, mult prea machiati
textul si msj:-banalul & extrem de folositul " te iubest , nu te parasesc, eu cu mine si cu tine.........."
melodia--mult prea lenta
nah ca am si argumentat , chiar daca am ascultat intamplator mel.
by mortisha_vdv
Sa jtii ca si melodiile lente sunt mijto....
hm..........ei-arata naspha, figuri comune, mult prea machiati
textul si msj:-banalul & extrem de folositul " te iubest , nu te parasesc, eu cu mine si cu tine.........."
melodia--mult prea lenta
nah ca am si argumentat , chiar daca am ascultat intamplator mel.

Sa jtii ca si melodiile lente sunt mijto....
-
Cum de v-au pacalit afonii astia
Fratilor ceva nu este in regula cu voi?Akcent astia sau cum s-o scrie sunt cei mai afoni .O trupa care intr-adevar are imagine (sunt frumusei...exclus tiganu' ..nu stiu cum il cheama)dar ,voce ...ha voce ..chiar lipseste cu desavarsire.Daca ii pui sa cante live ..sunt terminati.Mary
- Mary
Este mishto melodia, trebuie sa recunosc. Cat priveste vocile baietilor, traiasca Antaresul!:o
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Mda... Deci... cred k nu m-am facut bine inteleasa! Dak ai fi citit atent/a thread-ul, ai fi putut deduce k nu sunt fana Akcent, n-am fost si probabil nu voi fi. Dar k anormal acestui fenomen, imi place noua melodie a lor "Suflet pereche". si din ce am sesizat nici unul din cei kre au postat aici nu au afirmat k ar fi fani akcent... Asadar, crezi k te poti rezuma la melodie? Sau e cazul sa aduc translator?
Poate .... trebuie sa aduci un translator daca romana e "grele"
Poate .... trebuie sa aduci un translator daca romana e "grele"

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
Da a poate asha ar trebui sa faci
Da`i lectii daca`ti place draga mea

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
Initial trimis de d3a^crazY
eooo!! translator calificat nu gluma.. doar ii dau lectzii mortishei_dvd.. ce dreaq! :con: :p
poate ca nu are bani fata???Ii imprumut yo...
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
Re: Akcent - "Suflet perche"
Initial trimis de Sweet-one
Mey... ori am luat-o eu razna, ori trec printr-o perioada de melancolie, ori chiar asa e... :con: Am vazut clipul si ascultat melodia noua a celor de la Akcent de mai multe ori si... chiar imi place! Mi se pare ok, fata de tot ce au scos! ARe destul text, fara replici infantile... Pana si videoclipului ii gasesc calitati: ne-au scutit de faimoasa "coregrafie" ;a si peisajele sunt dragute (fata de gari, terenuri de tenis, vestiare, cimitire de masini, etc.)... Voi ce credeti? :a
...mda. .. baietii astia de la akcent ce meserie au de fapt? strungari cumva?
Parerea mea (care probabil nu conteaza da asta e...): Ar trebui sa se ia de mana cu animalele xyzkf2 si cu spicy din cripta si sa-si vada de treaba lor...oricare-o fi aia! ca treaba asta cu muzica n-are nici o legatura cu ei

- drumplayer
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii