''O stea din cerul meu,am ales...pentr tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti.Vreau sa imi spui ca tu ..ma iubesti''
Cele mai tari perle spuse de Starurile de pe la noi
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cele mai tari perle spuse de Starurile de pe la noi
da..va ascult......
- cat_
- Junior Member
cele mai tari perle dupa parerea mea sunt dezacordurile.parca sunt la moda :yD shi asta nu e valabil numai pt vedete ci shi pentru persoanele publice.sunt oameni cu studii care apar la tv shi mai scot perle din astea.nu am ce ex sa dau acum.sorry!
- vulpyx
- Junior Member
MMM,da Vulpyx,aI dreptate.La noi,dezacordurile sunt in mare voga.Ex:imi cade fetzele;baietzii care shtie ...so on..''unicacitatea hainelor''Vad ,ca acum toti fraierii urca pe scena,dar cartea de gramatica sta la naftalina..saraca.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Andreea Balan: "- Nu mí£ rad!" ... (de multe ori utilizata)
Aia de la Demmo... Ana-Maria: "- Si cum coboram jos..." (interesant va fi sa o vad coborand sus)
Nic (N&D) :"- Baietii de la coregrafie stie ce face!"
Marcel Pavel (cand e protesta vehement in cadrul show-lui Marius Tuca, dupa alegerea celor de la Taxi pt concursul Eurovision de acum 2-3 ani): " - V-ati dat destul in spectacol, cum lasati-ma si pe mine...."
Aia de la Demmo... Ana-Maria: "- Si cum coboram jos..." (interesant va fi sa o vad coborand sus)
Nic (N&D) :"- Baietii de la coregrafie stie ce face!"
Marcel Pavel (cand e protesta vehement in cadrul show-lui Marius Tuca, dupa alegerea celor de la Taxi pt concursul Eurovision de acum 2-3 ani): " - V-ati dat destul in spectacol, cum lasati-ma si pe mine...."
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Initial trimis de AnouCk
nu am prieten(a)!
=D asta-i tare.
ar mai fi shi o faza cu parlamentarii(am vazut la shtiri).au fost intrebatzi mai multzi despre consiliul europei(ce este el,cate tzari fac parte ....shi altele),NIMENI nu a shtiut sa explice,sa dea o informatzie corecta.rushinica!!!!!!!!!!!!!!1
- vulpyx
- Junior Member
"as da zile de la mine si nopti de la polul nord"- Deceneu. Mi-a placut apostrofarea asta:))
apropo de parlamentari, ramane legendara faza in care au fost intrebati ce parere au despre faptul ca apa din Bucuresti contine 66 la suta hidrogen... unii au zis ca problema nu e de competenta lor, sa mearga (reporterii) la ministerul apelor si cate si mai cate... dar asta se intampla mai demult... in alt regim... al actualei conduceri (sic)
apropo de parlamentari, ramane legendara faza in care au fost intrebati ce parere au despre faptul ca apa din Bucuresti contine 66 la suta hidrogen... unii au zis ca problema nu e de competenta lor, sa mearga (reporterii) la ministerul apelor si cate si mai cate... dar asta se intampla mai demult... in alt regim... al actualei conduceri (sic)
- ascultaretz
- Junior Member
hm...postul de mai sus imi apartine, nu stiu ce s-a intamplat dar din pacate nu pot modifica nimic!
Hai sa mai adaug 2-3 "perle":
eu inainte sa ma culc imi beau lapticul...
...sunt eu.. picasooooo...
noi tinem legatura cu fanii!
Hai sa mai adaug 2-3 "perle":
eu inainte sa ma culc imi beau lapticul...
...sunt eu.. picasooooo...
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
Initial trimis de AnouCk
dar animal x chiar tzin legatura cu fanii(shi nu spun asta pt ca sunt eu fan,ci pt ca asha este)la alte formatzii nu mai shtiu....
oricum mishto shi faza cu "nu te inshel"
offtopic:poate ar trebui sa se faca un thread shi pt "perle de profi":D
- vulpyx
- Junior Member
Da,mishto ideea cu ''perle de profi''.M-am gandit sa deschid un subiect de genul acesta,dar avand in vedere ca acesta este un forum ''dedicat'' muzicii romaneshti,unde se discuta ''numai'' despre muzik,am crezut astfel ca vetzi sari cu gura pe mine..shi am renuntzat.
Oricum nu ma gandeam chiar la ''perle spuse de profi'',ci la un subiect asemanator.
Oricum nu ma gandeam chiar la ''perle spuse de profi'',ci la un subiect asemanator.
- cat_
- Junior Member
Initial trimis de Catelul_Fantoma
Da,mishto ideea cu ''perle de profi''.M-am gandit sa deschid un subiect de genul acesta,dar avand in vedere ca acesta este un forum ''dedicat'' muzicii romaneshti,unde se discuta ''numai'' despre muzik,am crezut astfel ca vetzi sari cu gura pe mine..shi am renuntzat.
mey,din cate imi dau eu seama forumul asta se numeshte "barfe online" so,nu neaparat muzica.acum nu shtiu daca e bine sa il deschizi aici.
- vulpyx
- Junior Member
nu, nu este acesta locul potrivit pentru un asemenea subiect...
nu ma pot gandi la nimic care poate fi repetat.. poate doar : Imi plac desenele animate... ze rest, iz strictly confidential !
nu ma pot gandi la nimic care poate fi repetat.. poate doar : Imi plac desenele animate... ze rest, iz strictly confidential !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Cea mai tare perla spusa de o ''vedeta'' de la noi,[adica Cretinuzzu], a fost '' fantoma e invidioasa pe Andreea Balan''
sau ''se oftica mereu din cauza mea''.lol
ce ti-i shi cu ''vedetele'' astea de pe la noi.!:hehe: :hehe: :hehe:
sau ''se oftica mereu din cauza mea''.lol
ce ti-i shi cu ''vedetele'' astea de pe la noi.!:hehe: :hehe: :hehe:
- cat_
- Junior Member
intrebare stupida,raspuns pe masura
ma mai uit cateodata la posturile de muzica atunci cand transmit dintr-un anumit club sau discoteca;de fiecare data celui ce i sa ia interviu(muritor de rand sau vedeta) i se pune neinspirata intrebare:"cum itzi place aici?" shi raspunsul vine prompt:"imi place bine" ;B
- vulpyx
- Junior Member
3788
Cand a fost numit in functia de antrenor al echipei nationale a Romaniei, Hagi a fost intrebat: "Nu va este teama ca nu o sa reusiti?", iar el a raspuns: "Cine i-e frica de lup, sa nu intre in padure". La fel, cand a fost convocat in premiera la nationala, pe Claudiu Raducanu l-a intrebat un ziarist: "Crezi ca vei inscrie?", iar el a raspuns: "La bulanul care il am, cred ca o sa marc si eu un gol".
Pentru cei din presa scrisa este usor sa corecteze astfel de perle, dar pentru cei de la radio si tv este chiar corvoada.
Pentru cei din presa scrisa este usor sa corecteze astfel de perle, dar pentru cei de la radio si tv este chiar corvoada.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ministrul Educatiei, cercetarii si Tineretului, Alexandru Athanasiu, spune de multe ori: Tre sa facem aia, tre sa facem ailalta...;P
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
nu mai spune
si dc eu vreau sa nu te lovesc tu ce zici si apropo de perle mai spunetzi cateva ca ma amuza
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Despre ce ai zis...
"Andreea Balan: "- Nu mí£ rad!" ..." - Asta se cheama regionalism, ca mai stiu prieteni care folosesc expresia asta. Sunt shi ele vedete, ce sa le faci, daca erau profesori universitari probabil ca te asteptai la alte standarde.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Despre ce ai zis...
Initial trimis de Aurolacul
"Andreea Balan: "- Nu mí£ rad!" ..." - Asta se cheama regionalism, ca mai stiu prieteni care folosesc expresia asta. Sunt shi ele vedete, ce sa le faci, daca erau profesori universitari probabil ca te asteptai la alte standarde.
Nu sunt in cea mai buna dispozitie a vietii mele asa k iarta-mi irascibilitatea, in caz k va exista, in acest mesaj. Crede-ma (si nu ma pune sa dau detalii) k la limba si literatura romana ma pricep si ink bine. "Nu ma rad", nu este regionalism. Este o expresie folosita in anumite cercuri sociale cu tenta rurala. Dar asta e partea a doua. Folosirea reflexivului in cazul verbelor "a rade/ a gandi/ etc." este incorecta din punct de vedere gramatical. Si... domnisoara Balan, ar trebui sa fie mai atenta la vocabularul si exprimarea sa, din simplul motiv k este persoana publica si trebuie sa se preocupe de imaginea ei. In particular poate sa "nu se rada" cat pofteste, dar in cadrul interviurilor o astfel de exprimare mi se pare jenanta... Opinia mea...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Zau sa fie?...
Shi cine o fi profesor de stiintza nucleara? Ii o matzaiita de vreo 19 ani, nu te poti astepta ca sa vorbeasca corect nici la interviu.
PS Din ce parte esti din Romania?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Zau sa fie?...
Initial trimis de Aurolacul
Shi cine o fi profesor de stiintza nucleara? Ii o matzaiita de vreo 19 ani, nu te poti astepta ca sa vorbeasca corect nici la interviu.
Asa e!... N-a putut sa impace si muzica si scoala... Si cred k are 19 neimpliniti...
PS. Din Bucuresti.
-
Re: Zau sa fie?...
Pai ,cu atat mai mult,daca are 19 ani ar fi trbuit sa se descurce ..la un interviu macar.of!Vorba lui sweet-one..n-a putut sa impace scoala cu muzica..nu,nuInitial trimis de Aurolacul

- cat_
- Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii