Salutare tuturor!
Mai fratilor...eu am o emisiune la un radio din Piatra Neamt. E o emisiune de noapte (vineri noapte) si aberam si noi! se bazeaza pe telefoane in direct si vorbim despre orice! problema e ca nu mai gasesc subiecte asa de intteresante! poate ma ajutati voi!
se poate discuta pe orice subiect fara restrictie!!!
astept sugestii..si daca vor fi..voi anunta si eu care a fost tema aleasa!
merci anticipat!
am o emisiune la radio....dar nu am subiecte!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
3445
io zic ca nici un subiect ca "influenta razelor gamma asupra anemonelor lui Luchian" nu ar strica. sau, si mai bine: "Mustiucele de trompeta. Rolul lor actual". e?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eo am tzinut un seminar laomomendat despre "diferentzlele organoleptice dintre tzuica de electroz shi tzuica de gainatz, avand ca reper tzuica de pufoaica". la final sala era in picioare. participantzii era shi iei pe undeva p'acolo.
anu asta a fost un an bun: sa facut multe subiecte. asha ca daca mai vrei, giast uisal. iu nou hau tu uisal, dont iu? giast put ior lips tughedar end blou!
anu asta a fost un an bun: sa facut multe subiecte. asha ca daca mai vrei, giast uisal. iu nou hau tu uisal, dont iu? giast put ior lips tughedar end blou!
-
neatza - Mesaje: 5820
una din temele foarte dezbatute si in acelasi timp controversate ale facultatii de practica aplicata in teorie din aachen ,germania ,este pescuitul la platica ,plecand de la primul imparat al chinei fu-xi caruia i se atribuie si descoperirea plasei de pescuit in timpul caruia platica a reprezentat hrana de baza a locuitorilor malurilor fluviului galben, continuand cu perfectionarea metodelor si uneltelor de pescuit la platica in timpul dinastiei tang, unele referiri ulteroare facute de cantemir in descriptio moldavae si cum a patruns in traditia moldovenilor pescuitul platicii pe prut si pana in zilele noastre cand multi oameni de stiinta au descoperit noi efecte curative ale substantelor secretate de lobul urechii de platica dar si revolutionarea proiectarii televizoarelor moderne tip "flatronic" care au la baza forma platicii...si multe,multe altele...
pe seama acestui subiect se poate discuta ani in sir deci nu cred ca trebuie evitat
succes!
pe seama acestui subiect se poate discuta ani in sir deci nu cred ca trebuie evitat
succes!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
halal halal ..dar daca ai sti prin ce am trecut...
halal...pai cand am vorbit cum ne distram nonconformist..despre bautura, despre sex...si despre alte subiecte pe care nu le mai tin minte...si dupa ce se cearta astia in direct...vine si un mos de 55 de ani la ora 3 noaptea(logic) si imi spune ca el face ciorba de fasole pentru ca este pedepsit de nevasta deoarece a baut prea mult in ziua anterioara!!...mai poti sa gandesti ceva????
eeee.....si nu e mai usor daca aflu ceva mai interesant de la voi?
ca doar pana la urma tot eu aleg ce se dicua in emisiune!!
da` oricum pana acum..au fost niste raspunsuri interesante!
sa moara gigi d`agostino!! umai ca nu stiu sa exlic exact despre ce ati scris...daca ma intelegeti!
mai astept...ca pana la urma ...merita!
eeee.....si nu e mai usor daca aflu ceva mai interesant de la voi?
ca doar pana la urma tot eu aleg ce se dicua in emisiune!!
da` oricum pana acum..au fost niste raspunsuri interesante!
sa moara gigi d`agostino!! umai ca nu stiu sa exlic exact despre ce ati scris...daca ma intelegeti!
mai astept...ca pana la urma ...merita!
- nu_conteaza
- Junior Member
Cine n-are idei, sa-si cumpere...
Hai ca-ti vand eu una: Cheama-l pi presedintili siela di Siahlau, pi numi Pinalti si intriaba-l cum ii cu afirmatia aia a lui di la Prosiesu' Etapii cum ca noi toti ne-am nascut igali in fata constitutiii...
Hai ca-ti vand eu una: Cheama-l pi presedintili siela di Siahlau, pi numi Pinalti si intriaba-l cum ii cu afirmatia aia a lui di la Prosiesu' Etapii cum ca noi toti ne-am nascut igali in fata constitutiii...
-
cubu - Mesaje: 6237
pai daca il invit pe pinalti inchid toti radiourile!!!!
acum el are mai multa treaba cu politica! sincer nu ar fi o idee prea buna!
plus ca pana termina el o fraza se termina seara! asa CA CAde din start aceasta varianta!
merci totusi!!:))
acum el are mai multa treaba cu politica! sincer nu ar fi o idee prea buna!
plus ca pana termina el o fraza se termina seara! asa CA CAde din start aceasta varianta!
merci totusi!!:))
- nu_conteaza
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii