vreau si eu orice cu NO NAME
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
vreau si eu orice cu NO NAME
bai fratilor....am tot cautat ceva piese sau postere cu NO NAME...mai stie cineva ceva de ei???Are cineva ceva materiale cu ei??(inafara de primul album pe care il am).Cam atat...cica...ashtept 

- kretinel
Re: vreau si eu orice cu NO NAME
shtiu eo pe cineva care are neshte blenoragie de la o noname. esht interesat/a?
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Re: vreau si eu orice cu NO NAME
hehehe....cam nasol bah....banuiesc ca tu ai luat...vezi ca ezista lov plus
PP.

- Unregistered
la banuiala aia te-a ajutat familia sau te-ai descurcat singur-singurel? ca daca tzi-a zis cineva, sa shtii ca rau tzi-a zis. iar daca ai facut-o dupe capu tau, sa shtii ca prost cap ai avut.
-
Initial trimis de Unregistered
voi chiar nu aveti de gand sa ascultati si ceva muzica buna?
avem de gand da uite ca nu vrem . sac!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
miam adus aminte ca am acasa pe balcon trei glinglore pline cu orice dela noname. din pacate, una ie cam shifonata. la aia fac reducere, da pe alilante opt cat dai?
-
sunt din ce in ce mai convins ca tragi concluziile alea cu treaba care itzi acoperi gaura gatului. daca bei shun pahar de apa din cand in cand, sunt multzumit. auzi? nu cumva esht closetu meu?
-
pai i-am vazut la Mamaia anu' asta.Au avut o piesa super faina de-a lu' Smiley (de la Simplu daca mai trebuia sa zic de zambilici
)),dar....desi am crezut ca o sa scoata piesa pe piata...uite ca nu e asa.Nu stiu ce mai fac baietii,dar mie imi plac si chiar nici eu nu am mai auzit de ei.PACAT....decat Akcent sau...O-Zone.........Oricum...cine stie????

- Unregistered
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii