Ratatele

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ratatele

Mesajde Ady_Dya » Lun Oct 06, 2003 3:28 am

" Mosule , ce tanar esti!"

Iarna asta Mosu e tanar ! Sunt niste ratate si atata se agita pe scena parca au un orgasm care nu se mai opreste.
Andeea Antonescu atata isi scoate sanii afara crede ca sa uita cineva la ea...
Andreea Balan are un cantec "Don't you love me" care numai refrenul e in engleza si atata se caca pe ea ca are o melodie in "engleza". Cine e de acord sa raspunda la mesaju asta, cine nu e de acord poate sa ma pupe-n cur...( scuzati expresia )
Ady_Dya

Re: Ratatele

Mesajde sexxy guy » Lun Oct 06, 2003 3:40 am

Cum poti sa vorbesti asa de sexoasele mele....

Ma rog.......Pot sa zic si eu ca Antoneasca ( desi era preferata mea, Ii o ..............
sexxy guy

Re: Re: Ratatele

Mesajde blug_mafiot_la_fel_ca-n_98' » Lun Oct 06, 2003 4:02 am

In vreo cativa ani cand isi va cheltui toti banii, si numai are ce sa mance, poti sa io bagi, o sa fie o prostituta oricum.

Dac-ar incerca sa incerce pentru "Americal Idol" nici nu le-ar primi la auditii.

Sexoase, poate ca vroiai sa spui "Scrofoase"
Au un creier cat o boaba de mazare, si isi scutura silicoanele la fiecare sansa... ma mir ca au scos albume
blug_mafiot_la_fel_ca-n_98'

lol

Mesajde covergirl^^^ » Lun Oct 06, 2003 2:31 pm

cel putzin am ras un pik citindu-va mesajele...(a se intzelege ka de voi)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Mar Oct 07, 2003 1:26 pm

Erm.... m-am blocat.....Dont get me wrong.. Foooooaaaaaarrrrrrttteeeeeeee interesant thread..... da...O chestie insa..... faza cu "Mosule ce tanar esti" e asa de veche... de acu vreo 1000 ani.... iar despre chestia cu ratatele mai e un thread..... Si inca un lucru.....asta pt cea (sau cel) care a compus subiectul.... Dak nu stii sa accepti si critice de ce ai mai intrat pe forum? Nu sunt de acord cu tine....da de poopat in cur sa ne poopi tu pe noi!

Peace!

:M
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde fuck » Mar Oct 07, 2003 5:32 pm

FUCK YOU !!!
fuck

Mesajde M|haElla` » Sâm Oct 11, 2003 9:35 pm

Hmmm....
Ab si Aa....again!
mai..mie nu-mi place nici una!
Recunosc...ca atunci cand exsita Andre, eram o mare fana(eram si eu mai mica...intelegeti!)
insa acum...nu pot sa o sufar nici pe una nici pe alta!
Pur si simplu mi se par niste RATATE!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

3535

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 11, 2003 9:37 pm

deci cand erai mare fana iti placeau, erau cele mai mari si mai tari, iar acum sunt niste ratate. cool de tot, ce sa mai!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 9:42 am

Initial trimis de M|haElla`
Hmmm....
Ab si Aa....again!
mai..mie nu-mi place nici una!
Recunosc...ca atunci cand exsita Andre, eram o mare fana(eram si eu mai mica...intelegeti!)
insa acum...nu pot sa o sufar nici pe una nici pe alta!
Pur si simplu mi se par niste RATATE!

]
De ce??? :con: Acum in loc de o melodie in stil Andre apar doua!... Ar trebui sa fi happy...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 12:56 pm

d-aia se tine de capu' lu balan cand intra pe net sa ii dea nr ei de tel, pt ca e o ratata, nu? :hehe: , asta chiar e cool :o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde IoanaA » Dum Oct 12, 2003 1:11 pm

Iar se vede invidia la voi, ca de obicei!
sexxy guy ... de unde stii tu ca "ii o..." ?
M|haElla` daca sunt "ratate" de ce mai stai pe canale?
IoanaA

Mesajde cat_ » Dum Oct 12, 2003 1:49 pm

Initial trimis de Sweet-one

]
De ce??? :con: Acum in loc de o melodie in stil Andre apar doua!... Ar trebui sa fi happy...
Ba de ce spui ca apar 2?AndreEA a renuntzat la stilul Andre demult tare,numai obsesia lu' Gabizzu a ramas aceeasi ''andreea blonda'' din trupa Andre.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 1:57 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Ba de ce spui ca apar 2?AndreEA a renuntzat la stilul Andre demult tare,numai obsesia lu' Gabizzu a ramas aceeasi ''andreea blonda'' din trupa Andre.

Mda.... ai dreptate! AndreEA a mai lucrat ceva la calitatea melodiilor ei... si a reusit sa mai salveze din imagine... Are si un look mai adecvat... Si chiar imi place melodia "plang,plang, plang" f.mult.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 2:03 pm

nu pe bune acum , fantoma, lasand aberatiile, cum ai dedus tu ca balanca e obsesia mea? ma cunosti cumva, de tragi judecati d-astea de valoare? chiar incep sa-mi pun semne de intrebare in privinta ta.
cred ca daca am vb. de balanca de doua, sau trei ori, e bine.
incep sa cred ca tu esti obsedata de faptul ca eu as fi obsedat de blonda. nu ca n-ar arata bine... dar totusi. :D

deci cred ca ar fi cazul sa-ti faci ordine in ganduri....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 3:41 pm

In concluzie, opinia mea este k deja se exagereaza cu Andre, Andreea B. si AndreEA! Sunt suficiente thread-uri unde sa ne exprimam opinile. Dak sunt asa de controversate (ink) inseamna k macar ceva bun au, pt k niciodata nu exagerezi cu atentia dak nu e ceva kre sa te roada. Gabizzu e superfan Andreea B.? Bravo lui! E dreptul lui! Altcineva e mare fan AndreEA! Felicitari! Nu vad de ce atata tam-tam! Sa fim seriosi! Majoritatea celor kre posteaza au gasit cel putin o melodia a uneia din fete kre sa placa!... Dar, deh! E mai usor sa arunci cu pietre decat sa accepti opinile altora! Sper sa nu mai vad alt thread despre cele doua!
Sweet-one
Junior Member

3555

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 3:44 pm

Initial trimis de Sweet-one
In concluzie, opinia mea este k deja se exagereaza cu Andre, Andreea B. si AndreEA! Sunt suficiente thread-uri unde sa ne exprimam opinile. Dak sunt asa de controversate (ink) inseamna k macar ceva bun au

aici nu pot sa te contrazic. are roscata niste tate de numa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3555

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 3:49 pm

Wau! Finalmente suntem de acord cu ceva! :hehe: Ce pot sa zic? Chiar are sani de remarcat! :p
Sweet-one
Junior Member

3557

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 3:55 pm

si nu numai de remarcat, daca-mi permiti. si de pipait, si de mangaiat, si de lins, si de sarutat. dar ma opresc, ca dau in erotisme.
ANTI

baixinho©

Mesajde covergirl^^^ » Dum Oct 12, 2003 8:29 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma

in fiecare post de-al tau tre' sa scri cate ceva de gabyzzu?
something's wrong with u....aaa...ejti f sau m? :rolleyes:
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Oct 12, 2003 9:15 pm

Initial trimis de covergirl^^^

in fiecare post de-al tau tre' sa scri cate ceva de gabyzzu?
something's wrong with u....aaa...ejti f sau m? :rolleyes:
Si care-i problema?El s-a luat de mine inca de la inceput!!So..sa suporte consecintele.
p.s. sunt f.:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Dum Oct 12, 2003 10:11 pm

Da..
in primul rand... eu intru pe canale de pe vremea in care habar n-aveam ca ab si aa intra pe irc, pentru ca aveam acces!
iar gabyyzzule....stai linistit! i-am cerut nr de tel, doar ca sa vad ce zice...nici nu aveam de gand sa o sun, pentru ca nu as stii ce sa-i zic!
Si zicea cineva ca se exagereaza cu aceste subiecte despre Andre, ab, aa ....
are dreptate!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde scobarul » Lun Oct 13, 2003 4:48 am

Da..
in primul rand... eu intru pe canale de pe vremea in care habar n-aveam ca ab si aa intra pe irc, pentru ca aveam acces!
iar gabyyzzule....stai linistit! i-am cerut nr de tel, doar ca sa vad ce zice...nici nu aveam de gand sa o sun, pentru ca nu as stii ce sa-i zic!
Si zicea cineva ca se exagereaza cu aceste subiecte despre Andre, ab, aa ....
are dreptate!

da,mihaela ai perfecta dreptate si sunt de acord cu tine...prea multa galagie pt...nimica.fiecare din cele doua incearca sa se impuna cum poate ,dar mai au lipsuri din pacate...cind o sa le aud cintind live(fara sa fie acompaniate orchestral )si o nu o sa aud cum falseteaza am sa-mi scot clopu'n fata lor...
scobarul

3561

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 9:02 am

eu intru pe canale de pe vremea in care habar n-aveam ca ab si aa intra pe irc

si luai si punga cu tine?
ANTI

baixinho©

Mesajde IoanaA » Lun Oct 13, 2003 5:05 pm

ha ha ha baixinho...tare ultimu' tau mesaj! :)
si pentru cei care cred ca se face prea mult caz cu aa si ab nu aveti de ce sa va agitati pentru ca atata timp cate se vorbeste, inseamna ca le cunosc oamenii, ca sunt importante
IoanaA

Mesajde gaga » Lun Oct 13, 2003 5:09 pm

Initial trimis de IoanaA
ca sunt importante

importate poate ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde NEmessIS » Lun Oct 13, 2003 7:34 pm

Ma miram eu de ce n-am mai intrat de mult pe aici... acum mi-am dat seama de ce...
Mult succes in continuare, dezbaterea voastra e chiar interesanta:o
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Oct 17, 2003 3:13 pm

dupa parerea mea cea mai ratata este Marinele Nitu.
Are fata de...
Unregistered

Mesajde I`m With You » Vin Oct 17, 2003 3:47 pm

Hai Ca`i Buna !
Ma ! Daca in 4 ani de cariera au avut succesu` asta nu`s kiar raTate fratilor...de ce nu-i vedeti pa altzii?Sunteti invidiosi pa succesu` lor ? So what !? FRatilor asta e viatza cu bucurii si esecuri ... :) Andreea B. Mai are succes la fel si Antonescu! LE asculta cine le place nu v`o zis nimeni sa le ascultatzi voi.
Peace !
I`m With You
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Oct 17, 2003 9:15 pm

am ajuns la concluzia ka formatziile cu f multzi fani, au in general shi multzi anti. de ce? nu shtiu.
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Oct 18, 2003 5:13 pm

Mai ... nimeni nu e kiar perfect ...nimanui nu`i place de oricine,d`aia unii le spun : ratate... :con: si ... neah ... cum mie nu`mi plack anumiti artisti nici lor nu le plac aa si ab :) so...oricum ele au insemnat si inca mai inseamna ceva in muzica romaneasca.
amintiti`va de toate premiile care le`au obtinut si veti vedea ca nu`s kiar ratate !
I`m With You
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii