Propuneri muzica interesanta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Propuneri muzica interesanta

Mesajde Lorelei » Lun Oct 06, 2003 7:20 pm

Salut!

Ok.. sar peste partea 'sunt noua bla bla bla'. M-am gandit ca in aceasta discutie sa propunem ceva muzica interesanta. Cand spun interesanta ma refer la ceva de calitate, nou si poate poate o citi cineva propunerile noastre si si-o lua cateva mp3-uri de pe net... Cine stie, poate vom convinge cativa manelisti sau atomic-isti :) sa se lase de meserie, sa se reprofileze si cu ocazia asta poate vom descoperi nume noi din muzica.

Ok, o sa incep eu si o sa va zic ce muzica v-as sfatui sa incercati (daca ati mai auzit de aceste nume ma bucur, daca nu incercati-le :)): Zemfira, Linda (2 cantarete rusoaice foarte originale), Gandul matzei, Cuibul, Autechre, The new sound of London(muzica electronica)... in fine, ar mai fi cate ceva... Normal. So, voi ce aveti de spus?
Lorelei

Mesajde vulpyx » Lun Oct 06, 2003 8:43 pm

vezi tu,acest subiect implica mult subiectivism.fiecare considera interesanta muzica pe care o asculta el(fie ca-i manea,fie ca-i rap,fie ca-i rock...)
intr-adevar rusoaicele imi plac shi mie.alte recomandari nu am pe moment.
vulpyx
Junior Member

Mesajde la la la » Lun Oct 06, 2003 10:15 pm

am auzit si eu ca The New Sound of London e super fain, insa nu am avut ocazia sa ascult, cu siguranta ca imi voi face rost, though... si ca sa propun si eu ceva nou bun, mie personal imi place foarte mult melodia de debut a lui Siobhan Donaghy (fosta colega a fetelor de la Sugababes), melodia se cheama Overrated si e super! Altceva... Rí¶yksopp (mai ales melodia Poor Leno), Laid Back (Baker Man), Malcolm Mclaren (Madame Butterfly) si formatia nemteasca Echt.
la la la

Mesajde MiG29 » Mar Oct 07, 2003 2:34 am

Shi eu am auzit k ie super fain da pacat k ie Future Sound of London,nu New Sound of London:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 07, 2003 9:11 am

Ietete..sintem 3 constanteni si vorbim de muzica pe net! Asa ceva nu era posibil pe vremea lui nentu Nicu, nu?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vulpyx » Mar Oct 07, 2003 10:39 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Ietete..sintem 3 constanteni si vorbim de muzica pe net! Asa ceva nu era posibil pe vremea lui nentu Nicu, nu?

:A lol.hai ca eshti tare.
vulpyx
Junior Member

Mesajde Lorelei » Mar Oct 07, 2003 10:49 am

Sorry, nu stiu ce mi-a venit... Future sound of London... Ai dreptate :)
Lorelei

Mesajde neatza » Mar Oct 07, 2003 11:02 am

unu) in comparatzie cu alte "formatzii nemtzeshti", ECHT sunt chiar de cacat (shi ca sa dau numa doo ezemple, vezi Halbwegs shi Romeos)
doi) vez ca ezista un thread gata facut despre muzica buna chiar aici

engioi!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde burger » Mar Oct 07, 2003 11:14 am

dragutze formatii, lorelei:) da, intradevar zemfira e foarte interesanta, daca am si intelege ar fi si mai cute, dar si asa, de cultura muzicala, e foarte bine..aj sugera skunk anansie:) acuma sunt intr-o pasa destul de puternica skunk anansie..si raging speedhorn..e ceva hardcore foarte ciudat, foarte violent, si in acelasi timp tare dragutz:) daca sunteti amatori de gen try it..bye, lorelei:D
burger

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii