Eminem
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
sincer,eminem imi placea inainte.cu "the way I am","stan"......nu prea-mi place ce a scos in ultima vreme.50cent e ok dar cel mai mult imi place "in da club".
shi acum,in general,muzica rap imi placea mai mult inainte.nu shtiu de ce.acum nu mai am aceeashi atractzie.
shi acum,in general,muzica rap imi placea mai mult inainte.nu shtiu de ce.acum nu mai am aceeashi atractzie.
- vulpyx
- Junior Member
Re: Eminem
Initial trimis de Unregistered
Va place Eminem? Dar 50 cent? Intr.un cuvant va place muzica rap?
- Cisco
Re: Re: Eminem
I like rap , totusi e destul de iritant sa vezi chesti de genul colectia de tzoale eminem , that's just sell-out ....... si cam asta e hip-hopul in ziua de azi .
Muzica devine din ce in ce mai mult pop , vezi nelly , master p , ja rule , chingy , camron etc ....
Revenind la eminem , great lyrics , awesome beats , good content , too much merchandising & advertising .
Pace .
-------------------------------------------------------------------------
It's all about the money .
Muzica devine din ce in ce mai mult pop , vezi nelly , master p , ja rule , chingy , camron etc ....
Revenind la eminem , great lyrics , awesome beats , good content , too much merchandising & advertising .
Pace .
- Unregistered
Re: Re: Re: Eminem
Initial trimis de Unregistered
I like rap , totusi e destul de iritant sa vezi chesti de genul colectia de tzoale eminem , that's just sell-out ....... si cam asta e hip-hopul in ziua de azi .
Pace .
eu cred ca cei pe care i-ai enumerat mai devreme se indreapta spre r&b
- vulpyx
- Junior Member
Hmmmz!
Eminem e tare! Dar acum cred ca a lasat-o mai moale, ca sa iasa in evidenta 50Cent!
Si are drepate!
50 Cent e super tare! Am albumul lui, si are numai melodii misto!
Eminem e tare! Dar acum cred ca a lasat-o mai moale, ca sa iasa in evidenta 50Cent!
Si are drepate!

50 Cent e super tare! Am albumul lui, si are numai melodii misto!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Eminem
Initial trimis de vulpyx
eu cred ca cei pe care i-ai enumerat mai devreme se indreapta spre r&b
- loading
Re: Eminem
Deci: Nu prea imi place Emin3m doar melodia aiai cu Ghita Muresan in video. Si despre "50 de centi" imi plce " P.I.M.P."
Mi se pare ca la Eminem ia cam trecut vremea.
Multumesc.
Mi se pare ca la Eminem ia cam trecut vremea.
Multumesc.
- Unregistered
LoooL! Mie`mi place mai mult eminem decat 50 cent.lui` 50 cent ii lipseste ceva si nu jtiu mi se pare asa fara viatza ,ca face totu` numa` manual...pe cand eminem sare acol` pe scena...imi plakc 90% din melodiile lu` em iar ale lu` 50 ... numa` aia 21 questions si pimp cu snoop dogg
-
I`m With You - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii