Întrebare-ntrebatoare ...
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Întrebare-ntrebatoare ...
Nu e cea mai inteligenta intrebare posibila .. dar sunt curioasa de raspunsuri .
De ce postati in forum ?
( daca s-ar putea sa nu existe raspunsuri inteligenta de genul " ca sa se mire prostii" , " ca sa ai ce intreba" etc ar fi super )
Eu postez pentru ca .. imi place sa ma contrazic , cand e cazul , sau sa imi spun si eu parerea , nu ca cineva ar avea nevopie absoluta de parerea mea .. sau , daca e nevoie , de un sfat mic-mic de tot ( cum vroia Akina ) .
No seara buna !
De ce postati in forum ?
( daca s-ar putea sa nu existe raspunsuri inteligenta de genul " ca sa se mire prostii" , " ca sa ai ce intreba" etc ar fi super )
Eu postez pentru ca .. imi place sa ma contrazic , cand e cazul , sau sa imi spun si eu parerea , nu ca cineva ar avea nevopie absoluta de parerea mea .. sau , daca e nevoie , de un sfat mic-mic de tot ( cum vroia Akina ) .
No seara buna !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Raspunsul este foarte simplu... imi place sa fac schimb de informatii si opinii, dar in limitele bunului simt. Chiar ma bucur sa vad ca exista si un forum romanesc, pentru ca pana acum n-am "activat" decat pe audiogalaxy. Probabil ca o sa ma intrebati "si ce dracu cauti aici" ?! Ei bine :p, doream sa discut cu romani, in romaneste, despre muzica straina si romaneasca
. Un alt motiv ar fi acela ca odata cu restrictionarea transferului de muzica de acolo, interesul pentru site a scazut simtitor.
Din pacate observ si aspecte negative... si anume ca "bagarea in seama", agresivitatea si incultura sunt mult mai prezente aici decat acolo. Chiar daca cineva venea c-o informatie indoielnica nu-i sarea nimeni in cap fara sa argumenteze solid, deci oamenii erau mai cu bun simt si mai prudenti... avantaje si dezavantaje...
Mai mult, acolo nu existau moderatori decat pe grupuri (gen "jazz" "romania" "metallica forever") si nu pe forumuri, deci nu riscai sa zbori numa penca ai zis ce nu trebuie nu stiu cui care era prieten cu blabla... Daca un user sarea calul, ramanea la libera alegere a membrilor forumului daca il ignorau sau nu (si numa daca facea abuzuri repetate si spam era banat).
Oricum, sper ca in timp si aici lucrurile se vor "aseza" (printr-un control mai bun al administratorilor ?!).
Forum placut si in continuare !

Din pacate observ si aspecte negative... si anume ca "bagarea in seama", agresivitatea si incultura sunt mult mai prezente aici decat acolo. Chiar daca cineva venea c-o informatie indoielnica nu-i sarea nimeni in cap fara sa argumenteze solid, deci oamenii erau mai cu bun simt si mai prudenti... avantaje si dezavantaje...
Mai mult, acolo nu existau moderatori decat pe grupuri (gen "jazz" "romania" "metallica forever") si nu pe forumuri, deci nu riscai sa zbori numa penca ai zis ce nu trebuie nu stiu cui care era prieten cu blabla... Daca un user sarea calul, ramanea la libera alegere a membrilor forumului daca il ignorau sau nu (si numa daca facea abuzuri repetate si spam era banat).
Oricum, sper ca in timp si aici lucrurile se vor "aseza" (printr-un control mai bun al administratorilor ?!).
Forum placut si in continuare !
- svengali
3534
Initial trimis de alinmihai
Din pacate observ si aspecte negative... si anume ca (...) incultura sunt mult mai prezente aici decat acolo.
&
plecand de la premiza
aici nu pot decat sa iti dau dreptate. sau ai vrut sa spui "plecand de la priza?
probabil ca acel "ca" de dupa "si anume" l-a scris vreun martian, ceva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 3534
scuze de offtopic
tu ori esti beat ori nu ai habar ce-i aia gramatica ...
daca trunchezi desteptule fraza, normal ca nu are sens sau apar dezacorduri. Ia si incearca sa-ti dai examenu de capacitate intai si p-orma vii si analizezi fraze mai lungi de 5 cuvinte !
P.S. tocmai ce spuneam de anumite "exemple" graitoare d-aci !

tu ori esti beat ori nu ai habar ce-i aia gramatica ...

daca trunchezi desteptule fraza, normal ca nu are sens sau apar dezacorduri. Ia si incearca sa-ti dai examenu de capacitate intai si p-orma vii si analizezi fraze mai lungi de 5 cuvinte !
P.S. tocmai ce spuneam de anumite "exemple" graitoare d-aci !
- svengali
3541
ba gascí£, daca nu intelegi la ce ma refer, spune-mi si-ti fac o schema. am trunchiat fraza aceea pentru a scoate in evidenta doar ceea ce aveam eu nevoie: cand ai spus ca, printre altele, si incultura este prezenta pe acest forum. dupa aceea am legat cu un alt citat de-al tau, in care ai scris premiza in loc de premisa. adica, altfel, spus, am vrut sa-ti demonstrez ca esti vai steaua ta, dar te dai mare smecher. nici acum nu ai inteles la ce ma refer? hai sa-ti explic mai scurt: vorbeai de incultura prezenta pe forum, dar habar nu ai ca se scrie premisa, si nu premiza. nici acum nu iti este clar? mai simplu de atat nu pot sa explic.
ANTI
-
Cand s-a impartit cultura...
Baixule, lasa-l in pace, premiza e tot atat de corect ca si premisa. Da si tu un serci pe gugu daca n-ai dictionar.
A, eu postez de plictiseala.
A, eu postez de plictiseala.
- dinu
- Junior Member
Re: Cand s-a impartit cultura...
Initial trimis de dinu
Baixule, lasa-l in pace, premiza e tot atat de corect ca si premisa. Da si tu un serci pe gugu daca n-ai dictionar.
Exact vitelule,:cow: premisa si premiza... exista in limba romana asa numitele forme tolerate. Da tu daca ai vazut toata viata ta numa MTV, de unde dracu sa stii ?! ;j Macar taci daca nu ai nimic de spus, fie si pe forumul de aberatii ! :silly:
- svengali
bah, dinu parca era porc si nu vitel. fii si tu mai atent si nu vorbi de parca toata viata ta nu ai vazut altceva in afara de animal planet.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
3564
baixblabla
manca-i-ai "rima"!
ANTI
-
Re: 3564
baix, interesant e ca tocmai tu vorbesti de papagali, cand te incadrezi cel mai bine in genu cu pricina... ai noroc ca te afli sub anonimat pe internet... altfel n-ar mai ramane nici ochelarii aia de neam prost din tine... (si nu ma refer la pumni si picioare asa cum au inteles altii).
Am impresia ca ai fi terminat si tu drumuri&poduri sectia bordura si, uitandu-te in gura unor ageamii in ale porfesiei si afoni la muzica, te-ai trezit debitand aiurea lucruri "interesante" despre oameni pe care nu-i stii.
Avand in vedere ca io nu m-am luat de viata ta (pana acu), te sfatuiesc sa-ti revizuiesti comportamentu si sa-ti gasesti "papagalii" care sa-ti tina hangu. Io te-am salutat din mers !
P.S. vezi ca nici pe net anonimatu nu-i chiar asa mare cum crezi !
Am impresia ca ai fi terminat si tu drumuri&poduri sectia bordura si, uitandu-te in gura unor ageamii in ale porfesiei si afoni la muzica, te-ai trezit debitand aiurea lucruri "interesante" despre oameni pe care nu-i stii.
Avand in vedere ca io nu m-am luat de viata ta (pana acu), te sfatuiesc sa-ti revizuiesti comportamentu si sa-ti gasesti "papagalii" care sa-ti tina hangu. Io te-am salutat din mers !
P.S. vezi ca nici pe net anonimatu nu-i chiar asa mare cum crezi !
- svengali
3569
Avand in vedere ca io nu m-am luat de viata ta
mai bine ia-ma de manerul burtii, da cu gura.
vezi ca nici pe net anonimatu nu-i chiar asa mare cum crezi !
pe bune? Bucuresti, sector 3, strada Odobesti, in spatele Pietii Ramnicul Sarat (asta ca sa iti demonstrez ca fac pipi pe el de anonimat). cand ai timp da o fuga pe acolo sa te iei de viata mea. te astept.
ANTI
-
Re: 3569
Era mai mult decat clar ca nu ai inteles ce vreau sa zic
(am trecut de varsta cand imi doream dispute cu pumnii, nu ca nu m-ar tine). Chiar am specificat ca nu la aia ma refeream, dar deh...
Mai intreaba si tu la moshu, c-a terminat info
In ceea ce priveste postul de dincolo, banuiesc ca te-ai crezut glumet cu "manerul burtii" :silly:
Inseamna ca te urasti... naspa de tine !

Mai intreaba si tu la moshu, c-a terminat info

In ceea ce priveste postul de dincolo, banuiesc ca te-ai crezut glumet cu "manerul burtii" :silly:
Inseamna ca te urasti... naspa de tine !
- svengali
3573
tu spui despre tata ca este taran, ma? esti inconstient, pe cuvantul meu!
ANTI
-
Re: 3573
Bine, mai ai ceva de spus ?! (nu ca pana acu ai fi avut).
Mai vrei ceva de la mine, mai ai obiectii ?!
Este cazul sa-ti reamintesc si aici cine-a inceput (basca ca la inceput te-ai "bagat in seama" de vreo 2 ori si nu ti-am zis nici "pas").
Repet, vezi-ti de ale tale, si nu are nimeni nimic cu tine !
Mai vrei ceva de la mine, mai ai obiectii ?!
Este cazul sa-ti reamintesc si aici cine-a inceput (basca ca la inceput te-ai "bagat in seama" de vreo 2 ori si nu ti-am zis nici "pas").
Repet, vezi-ti de ale tale, si nu are nimeni nimic cu tine !

- svengali
Initial trimis de Abaddon
Io postez pentru ca am ceva de spus... nu postez ca sa ma aflu in treaba... in rest numa bine
Asta mananca {pardon} cu amandoua mainile.Pana acu a fugit dua avatar.Si acu se da mare la mine ca are avatar cu numele lui.
On topic:
Yo personal postez pah unde mai am cate ceva de zis.Dupa cum vezi sunt inregistrat de mult pe forum si nu am decat vreo 250 de postrui.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
sa moara tu edd.... si zici sa nu-ti smulgi paru din cap... ba LOPATARE eram si io entuziasmat ca vezi domne am avatar si cred ca si tu ai fost asa..... si am "fugit" dupa avatar da macar am stiut cum ..... si totusi posturile mele nu cred ca sunt ceva de genu (da ; bine ; ai dreptate .... etc. ) asa ca nu te mai lega de mine si leaga-te de monk si care mai zici tu ca sunt retarzi..... :fuck:
Noma Flactis Xombuxer
-
Abaddon - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii