Varza mai sunteti. Cam 70% din continutul acestui site este umplutura. Cei care redacteaza continutul se bazeaza atat pe credibilitatea cat si pe nevoia de "senzational" a romanului imbecil. Amatorism as spune.
Multe din piesele despre care sustineti ca sunt "furate" sunt declarate ca apartinand celor de drept. Asta ma face sa cred ca nu cunoasteti termenul "cover".
Iar la capitolul "sfaturi pentru incepatori" deveniti penibili. Adica intai semnez contractul cu o casa de discuri si pe urma imi caut manager care sa ma reprezinte? Asta dupa ce m-am ingropat 5 ani semnad productia?
Recunosc ca multi artisti romani ar trebui sa ajunga in uzina, dar nu voi sunteti cei mai in masura sa-i trimitezti acolo. Sau atzi putea merge impreuna.
Copii - hai la scoala si lasati meseria asta ca nu e de voi.
Adi...de la Bucuresti.
sunteti varza
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Adevarul este ca multa lume se aventureaza sa spune ce si cum fara sa stie prea multe despre adevarata fata a industriei muzicale din Romania. Foarte putini stiu care sunt adevaratele sacrificii pe care un artist le face pentru a ajunge cat mai sus in ierarhia valorilor. Si cand ma refer la artisti, ma refer la cei care au intr-adevar talent, ci nu la vedetele fabricate peste noapte.
- Alondra
Dragutu-le...stii ceva?
daca nu-ti convine....GET LOST!
Acest site nu e pentru cretini ca tine....
Cauta sfaturi in alta parte!
Eu spun ceea ce imi place si ceea ce nu imi place aici...imi spun parerea...si de asta e facut site-ul asta! nu ca sa critice oamni ca tine!
daca nu-ti convine....GET LOST!
Acest site nu e pentru cretini ca tine....
Cauta sfaturi in alta parte!
Eu spun ceea ce imi place si ceea ce nu imi place aici...imi spun parerea...si de asta e facut site-ul asta! nu ca sa critice oamni ca tine!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
termenul "cover" ?
pers. kare a creat subiectu' kam are dreptate....
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
da,poate unii zic anumite chestii fara sa se fi documentat bine(poate shi eu am mai greshit) dar asta este un forum shi fiecare ishi spune parerea indiferent de cultura pe care shi-a dobandit-o intr-un anumit domeniu.plus de asta am vazut ca se utilizeaza fffffffff mult (in sens dezaprobator) "industria muzicala romaneasca".de unde shtitzi voi ca in alte tzari nu e mai rau.noi vedem doar ce se da pe tv.shi astfel de formatzii sunt drastic selectate.shi in america este o gramada de muzica proasta shi bine a zis cine a zis,citandu-l pe un englez(nu shtiu daca reproduc intocmai):"pentru a ieshi o floare frumoasa trebuie sa se ashtearna mai intai covorul de frumze".asta cica ar fi motivatzia.ma rog ar mai fi multe chestii dar nu cred ca aici ar trebui dezbatute.
- vulpyx
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
hai lasa ma !!!!!! dar tu cine esti ? esti si tu vreo interpreta ceva.....vb de parca voi cine stie cine ati fi....mmmmda....asta era parerea mea...va bagati ca musca in.........
Nu trebuie sa fiu vreo interpreta ca sa am ocazia sa ma invart in lumea artistica si sa aflu cum merg treburile pe aici. Cat despre faptul ca ne bagam ca musca in lapte, la ce te referi? Cumva la subiectul pe care l-ai deschis. Atunci n-ai decat sa postezi singur pe el, daca vrei. Cum ar fi daca fiecar user si-ar deschide un subiect individual?
- Alondra
Unregistered care a postat subiectul nu este acelasi cu cel care a raspuns...eu am deschis aceasta discutie.
Nu cred ca ma bag ca mustele si in lapte si nici in altceva. Lucrez in domeniul muzical - nu fac muzica - dar stiu cam tot ceea ce se afla in culise si cunosc bine legislatia in domeniu asta atat la nivel national cat si international.
M-am decis sa i-au atitudine dupa ce venerabilu' Moculescu a simtit nevoia sa citeze de pe acest site intr-o emisiune pe B1TV. In calitate de ... aparator al bunului simt, acest Marius Moga al unei epoci apuse, da cu pumnul in amartii numiti "artisti", acuzandu-i de plagiat. Tin sa-i reamintesc dl. Moculescu ca el, in calitate de simplu si umil compozitor de slagare, nu are nici un drept sa acuze un alt compozitor de plagiat decat daca sunt vizate operele proprii. Pana atunci - oricat ar semana piesele romanesti cu cele de afara - ai nostri talentati...raman curati ca lacrima. Si pe urma, chiar ar trebui sa ne fie rusine ca celor de afara nu le pasa prea mult de plagiatul din Romania. Ei stiu ca nu au ce sa mai ia de pe noi.
Nu cred ca ma bag ca mustele si in lapte si nici in altceva. Lucrez in domeniul muzical - nu fac muzica - dar stiu cam tot ceea ce se afla in culise si cunosc bine legislatia in domeniu asta atat la nivel national cat si international.
M-am decis sa i-au atitudine dupa ce venerabilu' Moculescu a simtit nevoia sa citeze de pe acest site intr-o emisiune pe B1TV. In calitate de ... aparator al bunului simt, acest Marius Moga al unei epoci apuse, da cu pumnul in amartii numiti "artisti", acuzandu-i de plagiat. Tin sa-i reamintesc dl. Moculescu ca el, in calitate de simplu si umil compozitor de slagare, nu are nici un drept sa acuze un alt compozitor de plagiat decat daca sunt vizate operele proprii. Pana atunci - oricat ar semana piesele romanesti cu cele de afara - ai nostri talentati...raman curati ca lacrima. Si pe urma, chiar ar trebui sa ne fie rusine ca celor de afara nu le pasa prea mult de plagiatul din Romania. Ei stiu ca nu au ce sa mai ia de pe noi.
- Unregistered1
Initial trimis de Unregistered1
Nu ai nici un drept sa-l numesti pe Horia Moculescu drept Marius Moga al unei epoci apuse.
El face parte dintr-o generatie care stie cu adevarat ce este muzica. Spre deosebire de Amrius Moga, horia Moculescu are studii solide in muzica, asa ca abtine-te de la comentarii de genul acesta. Marius Moga nu se va putea nicicand ridica la nivelul domnului Horia.
- Alondra
are dreptate .....
un forum nu este pt. ca sa ne jucam de-a "care e mai prost "....
stiu ca un forum este pt. ca sa iti spui o parere .Dar , trebuie sa te simti in masura sa afirmi sau sa negi ceva - asta e o lege a moralei , a bunei constiinte (si nu tine de Constitutie , stiu).
Eu , de ex., nu ma simt intodeauna in masura sa imi spun o parere .Si tac , ...ce naiba ?
sanatate !
stiu ca un forum este pt. ca sa iti spui o parere .Dar , trebuie sa te simti in masura sa afirmi sau sa negi ceva - asta e o lege a moralei , a bunei constiinte (si nu tine de Constitutie , stiu).
Eu , de ex., nu ma simt intodeauna in masura sa imi spun o parere .Si tac , ...ce naiba ?
sanatate !
- rockgirl
Si ce daca?...
POate ca gresim cand zicem ceva, dar o facem ca avem dreptul, ca altfel ar exista legi care ne-ar interzice sa vorbim ce vrem noi. Un forum este o comunitate, si oameni care vin aicea si ne strica noua cheful nu sunt bine poftiti.
Cum adica 70% este irrelevant? Ce este "irrelevant" pentru tine sau pentru mine, sau pentru ala care citeste acuma?
Cum adica 70% este irrelevant? Ce este "irrelevant" pentru tine sau pentru mine, sau pentru ala care citeste acuma?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Modul in kre eu am perceput acest forum e urmatorul: un loc in kre-mi pot petrece timpul liber comunicand despre ceva ce-mi place -MUZICA- ! Nu am vazut nimic de umplutura, doar OPINII! Argumentate sau nu, diferite sau identice, afirmatii sau simple intuieli, dar OPINII marca a personalitatii fiecaruia! Si acest drept la opinie, pt kre s-au luptat multi in '89, e unul din putinele lucruri de kre-s mandra in tara asta! Asadar, da-ne voie sa exercitam acest drept in pace! In fond, e un simplu forum!
PS. Si da, multe melodii romanesti sunt plagiate. Dar de ce sa nu recunoastem k pe f. multe le ascultam cu placere??? Asta e! E un fenomen de actualitate kre la un moment dat se va opri!
PS. Si da, multe melodii romanesti sunt plagiate. Dar de ce sa nu recunoastem k pe f. multe le ascultam cu placere??? Asta e! E un fenomen de actualitate kre la un moment dat se va opri!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii